Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

izledim dün EP 62 yaw altıma edecem meraktan :D
gelse su diğer episodelar die bekliom cok güzel gidiyo seri mangasını okumuştum 120~ bolume kadar sonra bıraktım şimdi okumamak için kendimi zor tutuyom walla :D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

OHA AMA. 1 hafta neysede 2 hafta yuh yani :D Hemde bayrama denk geliyorki bu benim için üç hafta demek. (Memlekete gidicem :P) Battık :D

Şarkı için sağol bu arada :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Byakuya'dan hic bizaman nefret etmemistim edemem (seiyuu'su itibariyle, bide o guzelim uzun siyah saclar :D ) ama artik saygimi kazandi. mangayi takip etmediim icin haberim yoktu ve hic beklemedigim biseydi. cok taktir ettim. kalpsiz bi okuz olmadigini biliyodum :D[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.bleachportal.net/bleach/multimedia/direct_manga buyur burdan :)[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bleach Rock Musical'i gordunuz mu? ben bayaa begendim, muzikleri falan cok eglenceliydi. ve kostum + sac + makyaj super yapilmis. ozellikle Hitsugaya, Urahara ve Aizen animeden firlayip gercek oldular zannettim O.o
Ichimaru'yu canlandiran (Tuti) de basariliydi.
izlemek isteyenler icin torrent:

http://www.crosswithyou.net/bt/torrents/Rock%20Musical%20Bleach.torrent

suresi: 1.51.58
format: avi
dil: japonca (sublanmamis yalniz, RAW)[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Eveet:) Pati dinlenirken bleach yorulmadı ve iki güzel bölümü çıktı.
1 saatlik özel bölümün ilk yarısı bence işe yaramaz olsada ikinci yarısı tatmin edecek ölçüde güzeldi.
Diğer bölüm ise temponun gene artacağına işaret. Filler mı bilmiyorum ama güzel olacak gibi.
Son olarak bleach-society yeni bölün adlarını yayınlandı. Spoiler sayılabileceğinden geçmek isteyenler olabilir spoiler tuşu tam çalışmıyor sanırım.
-----------------*****************-------------------
These are the new upcoming episodes:
Episode 65. Creeping Terror, the Second Victim
Episode 66. Break Through! The Trap Hidden in the Labyrinth
Episode 67. Death Game! The Missing Classmate
Episode 68. True Identity of the Devil, the Secret which is Revealed
Episode 69. Baunt! The Soul Hunters
Episode 70. Return of Rukia! The Substitute Team Revival
Thanks to ANN for the information.
-----------------*****************-------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Şu andaki anime bölümleri mangadan farklı, yapılan açıklamaya göre manga yeterli kadar ilerleyene kadar böyle filler bölümlerle idare edeceğiz. 70.bölümde kırılıyor sanırım filler yukarıdaki listeye göre.
Filler olarak 64-65 beklenen seviyede değil espriler bile yerine oturmamış cok aceleye gelmiş kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...