Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

barrigan&haçigan amca

bence o kadar kolay ölmedi hani, normalde teleport ile ilgili kidolar yasak sanırım, haçigan kaç yüz senedir bu işte olduğu için kolaylıkla aldı. vaizardlara dönüşmeden önce hatırlasanız bakudo #99 u çok zorlanarak yapıyordu, burda kaşar dilimi keser gibi kido yapıyor herif, yılların verdiği ve bir ordunun içindeki kurallar olmadığı için olsa gerek

Sosyal ağlarda paylaş

İtle köpekle dalaşılmaz der eskiler. :D

282

Stark köpek çıkardı :D Mangada çizimler çok iyiydi. Griden ziyade beyaz kurt bekliyordum ama açık mavi yeleli gri cero kurtları da olmuş.

Önümüzdeki bölüm bleach'in gelmesini en çok beklediğim bölümü...
Shunsui Kyōraku ve kılıcının gücü. 1 hafta geçmeyecek şimdi... :D

Sosyal ağlarda paylaş

282

Off Stark'ın tek olayı amip gibi bölünmek mi yani? Doğru düzgün bişeyler bekliyodum kendisinden. Aferim abi, köpekler cero değilmiş kendi ruhundan kopmuş parçalarmış. Bumudur primera?

Backstabi de yedi zaten.

Böyle rahat, soğukkanlı, laidback karakterlerin bi anda rage e girip imbalar imbası bi halde ortalığı dağıtmaları klişesi vardır ya, kendisinden onu bekliyorum artık. Doğru düzgün bi ability le çıkar belki(kılıç mılıç o konuda umut veriyo aslında)

ama kendini tutmadığı hali intihar bombacısı köpek summonlamaksa yazıklar olsun primeraya.

Sosyal ağlarda paylaş

282

Kyoroku'dan böyle şeyler beklemezdim doğrusu ben daha sağlam yüz yüze kapışan birisi diye tahmin ediyordum bu kadar kolaya kaçmak yakışmadı ona Stark daha imba bence hem primerayı hakeden bir tip baragan sadece kılıcını çıkardı bide respida deyip durdu başka bi atraksyonu yoktu ama Stark ta uzaktan saldırılara karşı (cero gun) 2 veya 3 kişiye karşı (kurtları yeter :D ) ve 1 vs 1 kapışma için 2 tane(kılıcı gelicek o da her neyse) hakederek numarasını almış aizende ona boşu boşuna 1 numara deyip geçmemiş wardır bi bildiği neyse nasıl olsa görücez...

Sosyal ağlarda paylaş

283

Kyoraku adamım ya. Nasıl sayko bir kılıçtır o. Gölgenin içinden saldırmak... Akıl zorlayan bir yetenek. Stark'ı kolay harcadılar demişlerdi manga bölümünde. Böyle bir yetenek karşısında duramazdı. İşin diğer boyutu da flashbackler. Önümüzdeki haftadan sonra uzunca bir süre görmeyeceğiz flashback büyük ihtimalle... Kız herşeyini verdi ama höt gibi kalmak bu olsa gerek. :D

284 ya da 285

284te mi olur yoksa 285te mi bilmiyorum ama baba bir troll geliyor... :D Hey gidi Kyoka Suigetsu...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...