Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Aynen eksiklik var...

271

1.si Ichigo kopardığı kolu ulqiora'ya fırlatıyordu.
2.si Ulqiora da ishidanın kolunu koparıyordu, sonrasında da ishida kendine iğne yapıyordu.

Ama ekledikleri bir iki sahne de yok değil ve olmuş bence. Ulqiora yargılamıştı, Ichigo sıçırttı resmen :D

Saymadım ama 5 defa falan diyo "bakana" (imkansız) ulqi. Beyni döndü adamın resmen :D
Sosyal ağlarda paylaş

271..

Saymadım ama 5 defa falan diyo "bakana" (imkansız) ulqi. Beyni döndü adamın resmen :D

ehheh o değilde ichigo kolu kopardıktan sonra zaten ulqiye kendi koluyla wuruyor :D dediğim gibi bi eksiklik wardı ama nerde pek anlamadım belkide gökanın dediği gibi ayrıntılar daha falza olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

271

şu son hali nedir, neyin nesidir?

vizard lıktan çıkıp arrancar filan mı oldu ölünce? ulqiorra her hareketin sonunda omgwtf hollow bıdısı lan bu QQ diye zırlıyodu.

Benim teorim kral ile atı yer değiştirince olan şey bu. Shirosaki ichigo'yla kapıştığında ichigo kazanıp onun gücünü kullanabilme hakkını almıştı (maske). Şimdi Ichigo nalları diker gibi olunca shirosaki tam kontrol aldı, o yüzden bedeni shinigami değil vasto lorde görünümünde. Ichigo 2. adam oldu, bu yüzden vasto lorde olduğu halde zanpaktou tutabiliyor. Arrancar'dan farkı ne? Arracar'lar da vasto lord oldukları halde zanpaktou tutabiliyorlar ama içlerinde bir shinigami yok. Büyük ihtimalle o yüzden uliquorra'yı yerden yere vurabiliyor.

veya asspull plot twist power up.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...