Udinen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Welcome to Lagtheridon....[signature][hline]Udinen- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 peki başka bir serverda başlayıp buraya charı transfer etmek mümkün mü?.. inanmıyorum wow forumlarına mesaj attım :I[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 up-- buyrun arkadaslar buraya yazin isteklerinizi yeni topic acmayin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Exodous, 19 Ekim 2005 09:08 tarihinde demiş ki: Evet başlıktaki gibi. Lvl 53 Warrior'um. İlgilenen arkadaşlar, yeni üye almak isteyenler yazarsa sevinirim... Not: Sakın bu mesajı gidip de realm başlığı altına yaz falan demeyin acayip sinirlenirim. Çünkü oraya yazmak istediğimde, bilmem kaç tane mesaj atmanız gerek falan gibi bir uyarı çıkıyor. Böyle saçmalık görmedim. Millet forumlara yeni girdiyse, ilk kez mesaj atacaksa nasıl atacak. Allah rızası için biri yanıtlasın şunu. said: Akaius, 19 Ekim 2005 14:50 tarihinde demiş ki: evet benımde 100 tane msg im olmadıgı icin buraya yaziyorum: Bende turk allience guildi arioyurm lvl 19 mage im.İlgilenenler w/liotte yada ozel msg atabilir Not:Oyuna yeni baslamadım :P [signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Penthesilea, 13 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: 0 dan baslamaya uygun degil bence Cünkü BL ve SM nin en güclü guildleri gecti genelde. Sunucunun neredeyse tamami level 60 ve UBRS e bile zor grup bulunuyormus duydugum kadariyla cünkü gelen guildler artik rare itemlarla isi gitmis guildler. Evet Penth doğru diyor. Ben geçen aylarda level 54 olan karakterimi dondurup tatile gitmiştim. Bu ayın başında açtım hemen level 60 oldum. MC'ye girmek için gerekli olan rare tankin ve fire resist item'larını toplayana kadar canım çıktı. Onyxia quest'lerini yapabilmek için nasıl yırtındım anlatamam. En sonunda gereken tüm item'ları ve quest'leri yaptım, ama %75 guild'imin ve Türk arkadaşların yardımlarıyla oldu. 60'a gelene kadar instance bulmakta çok zorlanırsınız, 60 olunca da MC öncesi instance'lara grup bulmakta zorlanırsınız. Hadi onlar bitti 60 oldunuz, rare item'ları topladınız diyelim, bu sefer de MC, Onyxia, BWL yapan guild'lerden birine girmek için uğraşırsınız, ve artık çoğu kolay kolay üye almıyorlar. Kısacası tanıdığınız size yardım edecek bir çok arkadaşınız yada guild yoksa uzak durun bence. [Bu mesaj Mirage tarafından 19 Ekim 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Arkadaslar bu aksam maghteridon serverini change realm yaptigimda bulamiyorum. acaba server ismi felanmi defisti sizde görünüyormu bu server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bugün Türkiye saatiyle 17.00 - 21.00 arası bazı sunucularda bakım var (aniden açıklandı). Magtheridon da bu bakıma alınanlar arasında. Sanırım bakım sadece Almanya'da bulunan sunucular için.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bakım icin galiba bilemiyorum bi suru server kapatildi 4 saat icin ventroda gitti bohu tam kasacaktım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sabahtan açıldı 1 gibi.Akşam geldik yine yok server.. Tamda yeni başlamışız gaz var[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Pati arkadaslarim magtheridon da turk guildi ariyorum lvl 20 human mage im.Biri benı alabilirmi /w liotte yada ozel msg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 son gunlerde bı lagdır anlamadım ne bg yapılıyo ne ınstance sızde durum nasıl[signature][hline]Kaaria | Undead Rogue | Grimsoul Legion | Magtheridon waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bütün serverlarda lag var sadece magtheridona özel deil lagdan kaçılmaz server deiştirerek :D yağmurdan kaçan doluya tutulurmuş.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 lvl 60 human mage Türk veya international mc guild'ı arıyorum pm atarsanız itemlerime bakabilirsiniz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Magtheridon honor puanlarını gösterdiği sayfaya niye bakılmıyor? http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?realmSelect=true[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Goering, 28 Ekim 2005 02:56 tarihinde demiş ki: lvl 60 human mage Türk veya international mc guild'ı arıyorum pm atarsanız itemlerime bakabilirsiniz.. http://forum.paticik.com/view.php?id=151817 Linki izlersen cok rahat aradigin seye ulashabilirsin sanirim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ohh sonunda Razorgore'u öldürebildik. Yaklaşık 3 haftadır haftada 1-2 gün düzenli BWL raid'leri düzenliyorduk. Ama lag feci durumdaydı. Hep 4-5 kişi devamlı düşüyordu, düşenlerin yanında latency'si 50000ms'e kadar çıkanlar oluyordu, kısacası lagsız normal şartlarda nerdeyse hiç deneme yapamadık. Gece 11'den sonra düzelir gibi oluyordu ama herkesin işi gücü olduğu için 1-2 deneme yapıp dağılıyorduk. Bugün yine her zamanki gibi saat 6-7 gibi başladık. İlk iki saat yine düşenler laga girenler çoktu. Ama taktik gittikçe oturdu lagda olsak da. Sonra lag ve disconnect olayları gittikçe azaldı ve gittikçe güzel denemeler yapmaya başladık. İlk 4 yumurta kalmıştı, sonra 2 yumurtaya indirdik. Bir sonraki denemede ise tüm yumurtaları aldığımızda şaşırtıcı bir şekilde çok az ölümüz vardı. İlk defa phase 2'ye geçtik ve geçer geçmez phase 2'de hiç wipe yemeden öldürdük. Saatlerce süren uğraşın sonunda Razorgore'u Zarek'le birlikte tanklarken çok heycanlandım, mükemmel bir duyguydu. Sonra bir de vael'i denedik 2 kere. Şöyle bir iki şipşak wipe yedik bir görelim nasılmış diye. Sonra bir de üstüne onyxia'yı öldürdük, tüm puanlarımı harcadım kafayı aldım. Muhteşem bir uyku geçebilirim iç rahatlığı ile. Darısı herkesin başına. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 31 Ekim 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Virus, 29 Ekim 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Magtheridon honor puanlarını gösterdiği sayfaya niye bakılmıyor? http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?realmSelect=true Server açıldığından beri çalışmıyor....[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Mirage, 31 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Saatlerce süren uğraşın sonunda Razorgore'u Zarek'le birlikte tanklarken çok heycanlandım, mükemmel bir duyguydu. deshroom ne alemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SideWinder, 31 Ekim 2005 04:14 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 31 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Saatlerce süren uğraşın sonunda Razorgore'u Zarek'le birlikte tanklarken çok heycanlandım, mükemmel bir duyguydu. deshroom ne alemde :) deshroom pek gelmior artik raidlere.pvp takilior[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hayda.. ben sabah evden çıkmadan mesaj atmıştım xrex'ten önce yok olmuş. Deshroom epeydir girmiyordu, bir kaç gündür azar azar girmeye başladı. Ama çok az giriyor, girdiği zaman da xrex'in dediği gibi pvp yapıyor. İşleri varmış.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar bu Çarşamba saat 19:00 da (WoW Time) Gurubashi Arena'da PvP turnuvası olacaktır. Her takımda 2 oyuncu olmak 32 takım olcaktır. Turnuvayı Hamme düzenlemektedir.Süpriz ödüller var. Başarılar ! http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-magtheridon-en&t=4220&p=1&tmp=1#post4220[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende gördüm ama 2 li turnuva cok cekici gelmedi.mesela 2 mage den olusan bir takim karsi takimda priest yoksa otomatik olarak kazanir.cok dezaavantajli takimlar olusabilir.5 li turnuva olmasi en iyisi bence.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 5lide çok karışıklık olur artı takımı 5 kişiden oluşturmak için ada gerekli. 2v2 de bireysel PvP skilleri daha göz önüne çıkacağı için uzun ve zevkli maçlar olabilir. Yoksa bulursun 4 tane pvp freak girersin turnuvaya, amaç imba takım yaratmak değil...[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2 li maclarda class larin birbirine üstünlükleri cok ön planda olur.1 shaman 1 priest in 1 warrior 1 druid i yenmesi imkansiz neredeyse.1 paladin 1 warrior un 2 mage i yenmesi imkansiz.2 ye 2 turnuvalarda genel olrak beceri deil class farklari ön planda olur.5 e 5 turnuvalarda bu olmaz.benim söylemeye calistigim bu[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eyvallah da orda recruit'i açık guild yok dikkat edersen =) said: Delidumrul, 29 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki: said: Goering, 28 Ekim 2005 02:56 tarihinde demiş ki: lvl 60 human mage Türk veya international mc guild'ı arıyorum pm atarsanız itemlerime bakabilirsiniz.. http://forum.paticik.com/view.php?id=151817 Linki izlersen cok rahat aradigin seye ulashabilirsin sanirim. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar