-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 isin komigi adamlara heal atiyorsun atiyorsun. sonra adam seni healbotu saniyor. atmayinca kiziyor falan. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 diyene bak! hayatimin hatasini yapip wish (warlock) ve than (mage) beyefendilerle birlikte Irpvppriest adli priestimle test realm a girdim, adam HEALHEALHEAL macrosu falan yazdi heralde illallah dedim be : ) wissy desen kicinda yürücem sanki isim gücüm yok, adam 100 yard ileri gidip HEALHAELHALHAL yapiyo, than desen en az 20 horde arasina girip aoe yapiyo nub priest falan diyo bi de ölünce :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 nub priest! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 nub priest! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 get away from me noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 http://wow.blupp.net/item.php?id=198118 hehehehe : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bahtsız ben kara bahtım ı sizle paylasıyım istedim .. grimsoul daydım daıldı ya bi muddet oyuna ara verdim .. neise işte warrior kittens of elune a girdim oyuna döndüm wkoe de daıldı =) bi hafta sonra .. nihilum a girip oranın da daılmasını saglamayı dusunuom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 WKoE'ye baya üzüldüm ama ya, cok eski ve basarili bir guilddi. Umarim olur Nihilum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 wkoe memberları bir guild kurdular gene ama bizim guild norveçli baskınına uğradı birden aynı gün 3 norveçli üyemiz oldu :) noyanh oyundaki ismin ve classın ne? [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:49 tarihinde, dwight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Tho geliyorum paralı migrationda :p Kungen'e sevgilerimi ilet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Magtheridon baya senlenecek zaten parali migrationda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 elo biliyorum zaten siz kungenle cok sevişgen yaratıklarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 elo biliyorum zaten siz kungenle cok sevişgen yaratıklarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Benimde akmam lazım artık ortamlara, hem anakartım hem harddiskim garantiye gitti :( Gelsin de bi goblin rocket helm pullarımla aranıza geri döniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 evet bu malliga ne diyorsunuz peki? arkamda arkadasim kafamin etini yiyordu, questi verirken click spam yaptim sadece : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Aa sende mi? Ayıp ayıp! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gmler yok edilen quest eşyalarını geri veriyordu, yanlışlık yaptık deseniz belki caster ring'i verirler bunların yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hayır, bu sefer öyle olmuyor maalesef. Exalted olduğunda Brood of Nozdurnu ile, diğer ringlerin questleri de açılıyor, böylece istediğini alabiliyorsun. Allahtan bu hafta Revered oluyorum (sanırım) sonra geriye işte 6 full clear kalıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gmler yok edilen quest eşyalarını geri veriyordu, yanlışlık yaptık deseniz belki caster ring'i verirler bunların yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Elonia chinese farmer mı oldun naptın 3k gold, nablar sizi artık parrylersiniz imba ringlerinizle ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Thoare, arkadaşın ismi Noyan bu arada, ud lock, ama banishleyemiyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 fear da atamiordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ahah yok örendim banishlemeyi fear atmayı .. da death coil i kullanmayı daha kavrıyamadımmm =))) biliom yeni guild kurduklarını suan o guilddeim zaten de .. iki tane mage imiz var .. bişey olmas gbi bu guildden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 epicsiz hunter lazimmi trap kuramayanindan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 An itibariyle "Mali" adlı Ne female Rogue mu açmış bulunuyorum hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar