Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 lol 1 haftada full tier1 hunter set duydumda ashkandi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bize de gecen pazar düstü.guild dramasi yasandi baya hehe.bir kac ksii guildden ayrildi.neyse ml ben idim bide ^^ [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 01:31 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 neyin dramasi yasaniyor bu droplarda anlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 e darkwish 2 arms warrior var raidde 5 warrior vardi, 3 prot 1 fury 1 arms e sonucta arms silahi, initiate de olsa dogru olan onun almasiydi ama dedigim gibi member olan olsa daha iyi olurdu bence de : / neyse ya, aktif adam sonucta, guilde katkisi olcak yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 adama initiate, yeni girdi daha bu be diyene bak. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi ben 2 ay önce girdim, bu hafta bitiyo initiatelik gerci ben 2 haftadir oynuyorum bu haftadan itibaren de yalan olucak ama olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 itemleri toplarsn artık pent... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eh ulan azmi, sen de mi ya, ondan mi cevap vermedin bugün msnde. thanatos a basin aciklamasi yaptiricam, sirf senin icin baska kimseyi taktigimdan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abicim senle bi sorunum yoktu yokta bilirsin ama acıkcası guvenımı kırdın cunku gordugum kadarıyla oyunu falan bırakmadın takır takır oynuosn ayrıca ne zaman msn de cvp vermedm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 shamanımla zg / mc yapabileceğim bi guild arıyorum :) itemlerin çok iyi değil [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 02:24 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi konu hakkında fikir alıcam, bi arkadasla magtheridon'da horde olarak priest ve drood acmaya karar verdik, end-game instance yapan guild bulma sansimiz nedir? fikirleriniz bizim icin onemli, simdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yok acikcasi anca yeni bir olusuma katilip sans bulabilirsiniz ilerde. magtheridon official forumuna bi girin, orada horde guildlerin lf memberlarina bakin, tahminen dr00d daha cok is yapar priestten cünkü cok ud priest vardir tahminen. ama horde acin sakin alliance acmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 cok tesekkurler, mag'daki arkadaslarla konusunca vazgectim :) haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 eh tatilin son günü, karakteri tekrar thanatos devraliyor : ) patch sonrasi bi ne olmus neler bitmis diye girebilriim, onun haricinde bi dönem daha pasifim dersler ve özel hayat dolayisiyla, arkadaslarim kafami kiricak odaya girdiklerinde beni oynuyor görürlerse : ) eger atlatirsam geri dönmeye calisicam : ) gider ayak cok güzel bir robe düstü ama aq40 tan : ) robes of the guardian saint bu arada set gitmekten vazgectigimden aldim, trans robe mu bu mu sizce? spirit yok, +heal i daha fazla ve manaper5 sec var üstünde. bunun altina empowered leggings giyince baya güzel olur diye tahmin ediyorum. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 00:45 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 set gitmiyosan bu daha iyi bence. eşya güzel olmasına güzelde tipi çok kötüymüş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tam whore oldu karakter : ) aslinda trans ile cok uyuyo sevdim ben tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hmm fena durmamış gerçekten :) ama oda night elf female oldugundan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamamen geri döndüm oyuna 1.10 patchi öncesi, thanatos da zaten cba bu aralar : p gerci geri döndüm dedigim, yine sadece raidlere giderim heralde, zaman bulamiyorum artik pek. bu arada, eldivene +20 shadow damage icin /w penthesilea : ) mats + 10g a yapiyorum, paticiktenim diyin 5 e yapayim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 karakterin çok güzel harika süper falan desek daha ucuza yapabilirmisin :d geçen stronghold gauntlets yaptırdım birine başka bir serverda. 10g demişti ilk başta, 2g ye anlaştım yaptırdım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eldivene +20 frost dmg yapabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ne yazikki Penalized tamamen dagilmak üzere, dagildi hatta Sunucunun 3. Nefarian kesen guildiydi, yazik oldu acikcasi. Sonradan dahil olsam da, guild cok güzeldi gercektn, guild ortamini cok özleyecegim [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 01:44 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Penalized'a üzüldüm. Pent seni bglerde görmek istiyoruz o zaman eheh. Gerçi ben bırakıyorum farmlamayı bu hafta artık kusmak üzereyim ama yine iyi grup falan olursa pvp yaparım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 freelance girip heal yapiyorum, ama WSG sevmiyorum ya sacma geliyor. AB ve AV de böyle gruba girmeden sadece heal yapiyorum tesekkür whisper spam geliyo bu da güzel biseymis aslinda : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bir warrior olarak tanımadığın bir priest'in sana heal atmasından güzel bir şey yok yau. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Dün gece baya kastık ve Viscidus'u kestik sonunda. Başka bi EU first daha aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar