Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu - Magtheridon Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bize de gecen pazar düstü.guild dramasi yasandi baya hehe.bir kac ksii guildden ayrildi.neyse ml ben idim bide ^^

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 01:31 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
e darkwish 2 arms warrior var
raidde 5 warrior vardi, 3 prot 1 fury 1 arms
e sonucta arms silahi, initiate de olsa dogru olan onun almasiydi
ama dedigim gibi member olan olsa daha iyi olurdu bence de : /
neyse ya, aktif adam sonucta, guilde katkisi olcak yani : )
Mesaj tarihi:
abicim senle bi sorunum yoktu yokta bilirsin ama acıkcası guvenımı kırdın

cunku gordugum kadarıyla oyunu falan bırakmadın takır takır oynuosn

ayrıca ne zaman msn de cvp vermedm?
Mesaj tarihi:
shamanımla zg / mc yapabileceğim bi guild arıyorum :) itemlerin çok iyi değil

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 02:24 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bi konu hakkında fikir alıcam,
bi arkadasla magtheridon'da horde olarak priest ve drood acmaya karar verdik, end-game instance yapan guild bulma sansimiz nedir? fikirleriniz bizim icin onemli, simdiden saolun
Mesaj tarihi:
yok acikcasi
anca yeni bir olusuma katilip sans bulabilirsiniz ilerde.
magtheridon official forumuna bi girin, orada horde guildlerin lf memberlarina bakin, tahminen dr00d daha cok is yapar priestten cünkü cok ud priest vardir tahminen.
ama horde acin sakin alliance acmayin
Mesaj tarihi:
eh tatilin son günü, karakteri tekrar thanatos devraliyor : )
patch sonrasi bi ne olmus neler bitmis diye girebilriim, onun haricinde bi dönem daha pasifim dersler ve özel hayat dolayisiyla, arkadaslarim kafami kiricak odaya girdiklerinde beni oynuyor görürlerse : )
eger atlatirsam geri dönmeye calisicam : )

gider ayak cok güzel bir robe düstü ama aq40 tan : ) robes of the guardian saint

bu arada set gitmekten vazgectigimden aldim, trans robe mu bu mu sizce? spirit yok, +heal i daha fazla ve manaper5 sec var üstünde. bunun altina empowered leggings giyince baya güzel olur diye tahmin ediyorum.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 00:45 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tamamen geri döndüm oyuna 1.10 patchi öncesi, thanatos da zaten cba bu aralar : p
gerci geri döndüm dedigim, yine sadece raidlere giderim heralde, zaman bulamiyorum artik pek.

bu arada, eldivene +20 shadow damage icin /w penthesilea : )
mats + 10g a yapiyorum, paticiktenim diyin 5 e yapayim : p
Mesaj tarihi:
karakterin çok güzel harika süper falan desek daha ucuza yapabilirmisin :d

geçen stronghold gauntlets yaptırdım birine başka bir serverda. 10g demişti ilk başta, 2g ye anlaştım yaptırdım :d
Mesaj tarihi:
Ne yazikki Penalized tamamen dagilmak üzere, dagildi hatta
Sunucunun 3. Nefarian kesen guildiydi, yazik oldu acikcasi.
Sonradan dahil olsam da, guild cok güzeldi gercektn, guild ortamini cok özleyecegim

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 01:44 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Penalized'a üzüldüm.
Pent seni bglerde görmek istiyoruz o zaman eheh.
Gerçi ben bırakıyorum farmlamayı bu hafta artık kusmak üzereyim ama yine iyi grup falan olursa pvp yaparım arada.
  • Yeni Oluştur...