Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oh yes grimsoul ! hoşgeldiniz tekrardan /kiss[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Chris_Metcalf, 12 Aralık 2005 03:01 tarihinde demiş ki: oh yes grimsoul ! hoşgeldiniz tekrardan /kiss hosbulduk tesekkürler.siz ne alemdesiniz bwl de ses cikmiyor uzun zamandir penth den[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Penth Magtheridon'da horde char acmis. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Flawless Victory [spo1=ss]yerdeki iskeletlere aldanmayin bunda önce kücük bi wipe yemistik te :D[/spo][signature][hline]--------------------------------------Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk --------------------------------------[Bu mesaj xrex tarafından 21 Aralık 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: xrex, 12 Aralık 2005 12:02 tarihinde demiş ki: said: Chris_Metcalf, 12 Aralık 2005 03:01 tarihinde demiş ki: oh yes grimsoul ! hoşgeldiniz tekrardan /kiss hosbulduk tesekkürler.siz ne alemdesiniz bwl de ses cikmiyor uzun zamandir penth den hehe Vael'i indirdik sonra restart geldi, dün yine ilk ikisini kestik daha Broodlord denemedik, 6 günümüz var denicez : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 8/8 Netherwind en sonunda o/ [spo1=nw][/spo][signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ][Bu mesaj odium tarafından 22 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oha abi tebrikler[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tebrikler odium :) zaten 8/8 efekti bitiriyo olayi netherwindin, ama yeni grafikler simdikinden bile kötü ya : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gwats ;) Mish'un olmasa, kesin NW giderdim de, bitirio melet olayı..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gz valla uber olmus :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tebrikler odium :) o nasil bir bonustur ya oeh darisi gelecek sene benim basima artik :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 helal. bonus disinda toplama itemlarla daha guzel bir sey yaparsin ama 8/8 yapmanin hazi hicbir seyde olmaz heralde :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Tebrikler Odium süper olmus, darisi hepimizin basina. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gz odium bide patchden sonra ss istirük :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O_o helal odium ne diyim başka[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gz odium talentlarımız aynı :) trinketsiz buffsız fireball crit ve noncritlerin kac vuruyor su an ?[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Clairee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok güzel olmuş helal[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: xrex, 21 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Flawless Victory [spo1=ss]yerdeki iskeletlere aldanmayin bunda önce kücük bi wipe yemistik te :D[/spo] bu ss de kyku var bu adam rank 14 tü sanki bi ara ole hatırlıom[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Evet Kyku rank 14 olmuştu BLdeyken. Magtheridona geçtiğinden beri artık ilgisini pve ye yöneltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ewt! broodlorduda indirdik sıra firemawda kendisi ile tanıştık kısmetse bugün alcak Firemaw isimli bi bossa göre tipini beğenmedim normal moblar gibi olmuş :S thunderfurymizide aldık :) güvenle yolumuza devam ediyoz Solis Rise olarak[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60 Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60 Ankia ,the Shadowmelter 21 ------------------------- Eu Magtherion For Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ulan ssdeki Guz'u Griz gördüm bi an dedim noluyo eheh, ben de şubat gibi açtırıcam accı 1 ay falan TSAyla pvp yapmak için, görüşürüz o zaman jnms.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Wow tebrikler Odium ! Acaip sevindim. Inspectle bi lakis takip ediyodum :) Tebrikler Solis Rise. Başarılar.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 saol Corald eminin sizde indirirsiniz yakında zormor deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: dwight, 22 Aralık 2005 13:12 tarihinde demiş ki: gz odium talentlarımız aynı :) trinketsiz buffsız fireball crit ve noncritlerin kac vuruyor su an ? Frosta döndüm tekrar, AQ yaklaşıyor :d. Frostboltlar 820-840 arası, ama PvE için hayal kırıklığı oldu açıkcası. Proc +dmg veriyor ama, extra boltlar için de mana gerekiyor, full +dmg magelerin yanına bile yaklaşamıyorum dmgmeter'da ve de çok daha çabuk tüketiyorum manayı. Ama PvP'de süper tabi. :D[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şahsen bizim gibi KerrBerr'ler için Full NW'in bir yararını göremiyorum ama kör olacağım herhalde ki bizim guilddekiler de "OMG FULL NW, GIEEF" diye bağırınıyorlar :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar