Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu - Magtheridon Realm Başlığı

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

dagilan grimsoul legion icore üyeleri ile grimsoul olarak bugün kurduk;lvl 60,en az mavi setli bwl oynxia questlerini tamamlamis,noob olmayan :) arkadaslar bana oyun icinde msg atsin. özellikle rogue lara sesleniyorum :D.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün güzel bir gün gecirdik PT olarak : )
Önce gündüz ZG temizledik, Hakkari kestik. Sonra MC Ragnaros dahil temizleyecektik ki baktik Onyxia cooldown da bitmis ve 60 online var.
40/20 ayrildik 40 kisi MC, 20 kisi onyxia.

Onyxia takiminin isi bitti, simdi MC'de yer acilir mi acaba ona sira bekliyoruz : P MC'de temizlenince bi günde 3 instance bitirmis olucaz : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

önemli bi sorum olucak şimdi bi arkadaşa benediction için quest yapmaya çalışıyoruz ama quuest veren mobu göremediğini ve quest bölgesinde mobların olduğunu söylüyo (tam olarak anladığım kadarını anlatmaya çalıştım pek anlamadım ben hiç bi şey göremediğim için :) ) her neyse başına böle bi şey gelmiş olan var mı?ve bi çözüm önerisi olan?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 02 Aralık 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Benim ilk ZG Run'da Epic Wep dustu de =] Merak ediyorum nasil durumlar genelde..
warriorimlaydim ben de, destroyer of worlds bekliodum ama düsmedşi ya ühüh. Fang of Faceless midir nedir o, Paladin gloves ve heart of hakkar düstü[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Türkler olarak her alanda kendimizi süper belli ediyoruz hehe : )

Bugün duydum cok güldüm, Nuwanda, guildmasteri oldugu Silver Dawn'in guildbankini ninjalayarak Showtime'a gecmis.

Zaten bugün AH'de Sulfuron Ingot vardi, fake acip satmaya mi calisiyor acaba : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

Haberleri yokmus sanirim olaydan, yoksa showtime süper bi guild[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Aralık 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...