carignano Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bravo blizz eu süpersin bi server'ı açamadın alkışlıyorum seni süpersin saat 6'ya geliyo hala server yok nefis...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hayda ee ? hadi ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 22:52 nothing changes[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dagilan grimsoul legion icore üyeleri ile grimsoul olarak bugün kurduk;lvl 60,en az mavi setli bwl oynxia questlerini tamamlamis,noob olmayan :) arkadaslar bana oyun icinde msg atsin. özellikle rogue lara sesleniyorum :D.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Dönüşümüz çok güzel olacak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bomba gibiii :P[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Khadgars Rage 1.9'dan önce 1 hunter,rogue,druid,mage almayı planlıyor. Eğer ilgileniyorsanız buradan başvurabilirsiniz. o/[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paladin/priest almıyomusunuz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şöyleki mage i Highwarlord yapınca maghteridon a dönüş yapıcam , o bakımdan sordum. Bide nicholas-warlock hala oynuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Nicholas, önce her warlock'un mecbur yapmak zorunda olduğu bir lvl60 rogue alt yaptı, sonra onu main'i yaptı, KR'den atıldıktan sonra oyunu bıraktı. Şu anda semi-pro CS oynuyor sanırım.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Çok sevimli bi affliction warlock u vardı eskiden. Neyse almıyosunuz yani paladin/priest ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 maalesef hayır. :d[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bugün güzel bir gün gecirdik PT olarak : ) Önce gündüz ZG temizledik, Hakkari kestik. Sonra MC Ragnaros dahil temizleyecektik ki baktik Onyxia cooldown da bitmis ve 60 online var. 40/20 ayrildik 40 kisi MC, 20 kisi onyxia. Onyxia takiminin isi bitti, simdi MC'de yer acilir mi acaba ona sira bekliyoruz : P MC'de temizlenince bi günde 3 instance bitirmis olucaz : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 mesela gunde 3 instance bitirmek degil, ayni kisilerin ustuste 3 instance bitirmesi. yoksa 100 aktif uyeli bi guild bolunur 3e ayni anda apar hepsini...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yok haftaici bi gün 3 instance sifirlayacak kadar da bos zamanim yok sahsen benim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 önemli bi sorum olucak şimdi bi arkadaşa benediction için quest yapmaya çalışıyoruz ama quuest veren mobu göremediğini ve quest bölgesinde mobların olduğunu söylüyo (tam olarak anladığım kadarını anlatmaya çalıştım pek anlamadım ben hiç bi şey göremediğim için :) ) her neyse başına böle bi şey gelmiş olan var mı?ve bi çözüm önerisi olan?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 grimsoul is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Penth droplar?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Benim ilk ZG Run'da Epic Wep dustu de =] Merak ediyorum nasil durumlar genelde..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bat bossdan saçma bi epic düştü en son yaptığımızda 2h mace sadece dps var stat bonus yok...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: -Wissy, 02 Aralık 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Benim ilk ZG Run'da Epic Wep dustu de =] Merak ediyorum nasil durumlar genelde.. warriorimlaydim ben de, destroyer of worlds bekliodum ama düsmedşi ya ühüh. Fang of Faceless midir nedir o, Paladin gloves ve heart of hakkar düstü[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Türkler olarak her alanda kendimizi süper belli ediyoruz hehe : ) Bugün duydum cok güldüm, Nuwanda, guildmasteri oldugu Silver Dawn'in guildbankini ninjalayarak Showtime'a gecmis. Zaten bugün AH'de Sulfuron Ingot vardi, fake acip satmaya mi calisiyor acaba : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 moda oldu zaten guild bank ninjalamak. disorder GM'i de ninjalayip migrate etmisti.[signature][hline]Guz teh mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 off.cok berbat bi olay.showtime in böle bi elemani almasina sasirdim[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Haberleri yokmus sanirim olaydan, yoksa showtime süper bi guild[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock [Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Aralık 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar