_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eheh ben olsaydım sonuc farklı olurduda malesef migrationı kacırdım :p priestte oynamadım zaten kac aydır :) ama hunterımı yetistiriyorum bu serverda level 8 oldu bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 az önce 2. yi de tattim : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 pent ben seni göremedim ya :D.isimlere bakma özürlüyümdür biraz hehe.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu arada WSG bayramınız mübarek olsun .Double honora bekleriz ;-)[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: xrex, 04 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki: pent ben seni göremedim ya :D.isimlere bakma özürlüyümdür biraz hehe. tahminen, beni öldürdün cünkü 1 kere ben gangden kacmaya calisirken geldin shocklayip 2 vurdun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bugün su ana kadarki en ilginc mc run i yaptik.ilk önce garr dan windseeker icin geren ilk parca düstü sonra vay may dedik.neyse baron u kestik aha bir baktim 2. parca.ventriloda kiyamet koptu tabi.daha sonra 4 mob dan üst üste epik item düstü.oldukca enteresan olaylardi.bende ml olmustum.bu sans da halyile bana baglandi :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 11 Kasım 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Utanmaz Kam, MC girisinde bilgisayarim 0 FPS ye düstü sizin raidle cakisinca, harcadiniz beni orada : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ben de ilk kez bütün MC boyunca MT oldum. Boss'ların bazılarında vakit kaybı olmasın diye eski warrior'lar tankladı ama çok eğlenceliydi. Darısı her warrior'ın başına. =)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: xrex, 11 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki: bugün su ana kadarki en ilginc mc run i yaptik.ilk önce garr dan windseeker icin geren ilk parca düstü sonra vay may dedik.neyse baron u kestik aha bir baktim 2. parca.ventriloda kiyamet koptu tabi.daha sonra 4 mob dan üst üste epik item düstü.oldukca enteresan olaylardi.bende ml olmustum.bu sans da halyile bana baglandi :D hehe giriste farkettim pain train leri de ben gelene kadar zaten o giris yerindekileri harcamislardi :).gene görüsemedik pent :D.bu haftasonu ab de olucaz görüsürüz :)[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Demin Broodlord'u öldürdük, bir kaç kez Firemaw'ı denedik. Firemaw uzun zaman alacak gibi gözüküyor. =)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence cok uzun zaman almicak yarin kesebiliriz.flask lari da yapacaklar gene yarin.healing otutur tank lar da iyi posisyon alirsa cok zorlanmayiz gibi geliyor[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 En azindan shamaniniz var be : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya shamanlar pve de paladin kadar etkli deil.totem cakip heal edioz.totemler de paladin buff lari kadar iyi deil ne yazikki.ama mesela söle olsa her ally raidinde bi shaman her horde da bi paladin.o zaman über olurdu hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paladim herkesi buff'ladığında ilk buff yaptığı adamın buff'lar biterdi, en baştan buff'lamaya başlardı. Sırf buffbot moduna girerdi (gerçi zaten öyle diyolar ya, oynamadım bilemiyorum).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 15 dakkalik BoS tan atsa bile ilah olurdunuz : ) Windfury falan felaket etki sagliyordur abi öyle deme[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 windfury totem i neredeyse hic kullanmioruz.nedeni sadece warriorlarin isine yaramasi.warriorlarda genelde tank olduklarindan wf ye ihtiyac duymuyorlar.rogue larin ya da hunterlarin oldugu gruplarda grace of air cakilir.%3 civari critical sansini artiriyor.onun disinda shamanlari genelde caster class larin ile ayni gruplara koyalar mana tide totem icin.3 sn de bir 240 mana veriyor.critik durumlarda kullanilir.onun disinda mana spring en cok kullandiklarimizdan biri.fire resist totem lava pack lerde ve ragnaros da kullanilir.onyxia da stage 3 de 3 shaman 2 tnakla ayni gruba konur bütün shamanlar tremor cakarlar.böylece warrior in fear den cikmasi cok uzun sürmez falan filan.yani shaman totemlrinin % 70 i neredeyse hic kullanilmior raidlerde.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 5 dakika önce bizim guild'den Gorkak 'a Thunderfury'yi yaptık. Horde tarafında ilk. =) [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Kasım 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alliance da 3 tane var (2 warrior 1 rogue) ama horde da hiç görmemiştim battlegroundlarda. windseeker ın sağ parçası bir düşse bende thunderfury yapacam :D (sol parçası var)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Firemaw down. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu sılah sanırım bıraz ıyı thunderfurieh[signature][hline]Kaaria | Undead Rogue | Grimsoul Legion | Magtheridon waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sanada yaparız bi tane kardes üzülme, kam ı ML yaptıkmı yeter :)[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper[Bu mesaj Mirage tarafından 16 Kasım 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Pakize NE Warrior Her türlü yardımlarınıza açığım anacım ;)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) WOW = Pakize NE Warrior ( Magtheridon ) [Bu mesaj Pakize tarafından 21 Kasım 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ya bloodfang güzelde helm çok kötü ya shadowfang kırmızısı çok dandik görüntüsü birde o sword deli bişe nerden düşüyor o bwl mi yoksa questlemı alınıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Beyler magtheridon da Türkçe konuşulan bir guild var mı?Kısacası Türk guildi var mı?[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar