Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bugün de 4-5 saat Vael'i denedik. Saat 8'de başladığımızda herkesin ilk denemesi sayırlırdı, ölmemiz bir kaç saniye aldı. Ama saatler sonra epey gelişme kaydettik. Yerleşmeyi ve taktikleri oturttuk. Son deneyişlere doğru %4 bıraktık. Sonra %2'ye indirdik, sonra %1'e indirdik. Ama gitgide herkesin dikkati dağıldı her seferinde ufak tefek hatalar sonucu wipe yiyip durduk. Yarın bolca potion ve felwood zimbirtisiyla gidip tozu dumana katacağız hobarey. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 01 Kasım 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yarina vael i evire cevire die tabir edilen sekilde sevecez[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesele zaten Razorgore abi, max 2-3 haftaya dayanirsiniz Nefarian'a :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vael le razorgore cok farkli boss lar olsa da vael bana biraz daha zor geldi.baron ve ragnaros karisimi.dps olarak ragnaros un 2 kati belki daha fazla.ve her dakika bir mt 2-3 mana user kaybediorsun.bomba olan kesin ölüyor.sinirsiz mana-rage-energy olmasina ragmen heal dayanmior hehe :)[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mt ler 1 dk dayansa zaten rahat alırız bea :p[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Her bossun ince taktikleri var, ama bence en çileden çıkaranı Vael.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu gece de Vael i indirdik.Daha sonra mc ye girdik ve ragnaros da sonunda eye of sulfuras düsürdü.Zarek aldi yakinda bizde de bi hand of ragnaros olacak. [spo1=Vael][/spo][signature][hline]--------------------------------------Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk --------------------------------------[Bu mesaj xrex tarafından 02 Kasım 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu koyduğun ss ne olm eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi daha bak yanlis kodu kopyalamisim.dedim kimse görmeden deistirim hemen nasil baktin be :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Vael çok zevkliydi cidden. İlk günde %1'e indirmemiz ve ikinci günde ilk denemelerde öldürmemiz çok sevindirici oldu. Waistband of Wrath'ı da kaptım hemen. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya vael bence kolay 3dkk da ınen boss zor mu olurmus :P[signature][hline]Kaaria | Undead Rogue | Grimsoul Legion | Magtheridon waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gvizcim, az önce AB de iyi üzdük sizi haha : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 AB'de hep üzüyolar bizi penth ya :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya bizim a takimi ile girmioruz artik.bir gün girip 35 mac kazanmistik.2000-0 falan maclar olduydu hehe.sonra ally direk cikmaya baslamisti bizim takim cikinca.hey gidi hey :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Mirage, 02 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: AB'de hep üzüyolar bizi penth ya :( Ya isin komigi, Alliance'in 90%'i gerizekali oyunculardan olusuyor ve buna ragmen nasil kazaniyoruz ben onu anlayamiyorum :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gear faktörü :P gerçi magtheridonda horde un durumunu bilmiyorum ama allianceda kim bu çirkin diye inspectliyorum 5/8 tier 2 setli çıkıyo nerf BoS :) ama bi dakka ben de paladindim dimi neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gurubashi Arena turnuvası devam ediyor. Horde ve allaince tarafındaki bütün PvP freakleri yanyana görmek ilginç. Buda SS: http://img192.imageshack.us/my.php?image=event27jo.jpg [Bu mesaj Udinen tarafından 03 Kasım 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hamme / Heroo kazanmis efem Su an da KR liler cinnet gecirip birbirlerini falan dogramaya baslamislar horde zaten reskill yiyomus kan gövdeyi götürüyomus arenada thanatos tan aldigim haberlere göre : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aaaaa ben ve goblin rocket helmetım katılıcaktım ama unuttum bak.. gerçi giremiyorum wow a bayaadır :/ fanlarımdan biri bozuldu wow u çalıştırınca cpu fazla sınınıyo kapanıyo bilgisayar.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yasaktı rocket helmet hatırladığım kadarıyla.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 TSA ile oynamadığım maçlara pek ilgi göstermiyorum pent, öyle dolanıp etrafta 1v1 kovalıyorum, PT full takımla oynamak isterim ama bizim as kadroyla zevkli olur.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bizim guild PvE guildi ya, PvP team yeni kurduk, ondan full kadro basarili olabilecegimizi sanmiyorum da ben harcaniyorum oralarda holy holy : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Pha, 03 Kasım 2005 10:54 tarihinde demiş ki: TSA ile oynamadığım maçlara pek ilgi göstermiyorum pent, öyle dolanıp etrafta 1v1 kovalıyorum, PT full takımla oynamak isterim ama bizim as kadroyla zevkli olur. senin as kadronuda 1v1 inide "R" lerinide yiyim emi lol[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vaaovv, wow wen, nasıl gidiyor oyun?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Oha hayatimin en ezici AB yenilgisini (hatta son 3 gündür full yapmama ragmen ilk yneilgisi bu ayni zamanda) aldim az önce Griz, Dralnu ve Kam'i tanidigim bir raide karsi : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar