Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu - Magtheridon Realm Başlığı

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Bugün de 4-5 saat Vael'i denedik. Saat 8'de başladığımızda herkesin ilk denemesi sayırlırdı, ölmemiz bir kaç saniye aldı. Ama saatler sonra epey gelişme kaydettik. Yerleşmeyi ve taktikleri oturttuk. Son deneyişlere doğru %4 bıraktık. Sonra %2'ye indirdik, sonra %1'e indirdik. Ama gitgide herkesin dikkati dağıldı her seferinde ufak tefek hatalar sonucu wipe yiyip durduk. Yarın bolca potion ve felwood zimbirtisiyla gidip tozu dumana katacağız hobarey. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper

[Bu mesaj Mirage tarafından 01 Kasım 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vael le razorgore cok farkli boss lar olsa da vael bana biraz daha zor geldi.baron ve ragnaros karisimi.dps olarak ragnaros un 2 kati belki daha fazla.ve her dakika bir mt 2-3 mana user kaybediorsun.bomba olan kesin ölüyor.sinirsiz mana-rage-energy olmasina ragmen heal dayanmior hehe :)[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gece de Vael i indirdik.Daha sonra mc ye girdik ve ragnaros da sonunda eye of sulfuras düsürdü.Zarek aldi yakinda bizde de bi hand of ragnaros olacak.
[spo1=Vael][/spo][signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk

[Bu mesaj xrex tarafından 02 Kasım 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Vael çok zevkliydi cidden. İlk günde %1'e indirmemiz ve ikinci günde ilk denemelerde öldürmemiz çok sevindirici oldu. Waistband of Wrath'ı da kaptım hemen. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim a takimi ile girmioruz artik.bir gün girip 35 mac kazanmistik.2000-0 falan maclar olduydu hehe.sonra ally direk cikmaya baslamisti bizim takim cikinca.hey gidi hey :D[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 03 Kasım 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
TSA ile oynamadığım maçlara pek ilgi göstermiyorum pent, öyle dolanıp etrafta 1v1 kovalıyorum, PT full takımla oynamak isterim ama bizim as kadroyla zevkli olur.

senin as kadronuda 1v1 inide "R" lerinide yiyim emi lol[signature][hline]Mervune
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...