FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya bunun cevabı bulundumu bitek einstein yapmış diolardı ya heralde vardır bi sitede yapılmışı..olay şu yana ve yukarı doğru giderek 1 den 24 e kdr sıralayacaksın harfleri ama aşağıdaki tablet üzerinde ve karalı alana giremessin..çarpraz sayılar sayılmıyor.. 4 tane dikey 4 tane yatay çizgi..tam olmadı aşağıdaki de zaten bilen varsa anlamıştır.. |---------|------**-----|----------|-------|--------| |---------|-----------|----------|-------|--------| |---------|-----------|----------|-------|--------| |---------|-----------|----------|-------|--------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 4x4 = 16 yani 16 ya kadar sıralanabilir. soruda her tarafın toplamı 34 edecek çapraz düz yada asaya dogru[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti[Bu mesaj Tcpip tarafından 04 Ocak 2006 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 öle değil tcp 24 lük olacak 2 kenarıda eklicen yani sırf iç kısımda 4 çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 senin dediğinde süfer bişeyde o ayrı bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya einstein şunla uğraşmış mıdır gerçekten?gözümden düşücek bu gidişle.. *!gözlüklerini düzeltir*[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben daha soruyu anlamadım ki çözümünü bulupta zekiler sınıfına gireyım pehhh[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 soruyu anlamadım. bi daha anlatır mısın? :)[signature][hline]-- hmmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Llama, 04 Ocak 2006 20:48 tarihinde demiş ki: ben daha soruyu anlamadım ki çözümünü bulupta zekiler sınıfına gireyım pehhh Bende anlamadım vallaha. Bir anormallikmi var bendede acaba :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 amma sallamışlar einstein'ın işi gücü mü yok ? adam günde 18 saat çalışıyormuş![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 nolcak bende günde 38 saat bilgisayar başındayım[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: fastreloader, 04 Ocak 2006 21:28 tarihinde demiş ki: nolcak bende günde 38 saat bilgisayar başındayım günde 38 nasıl oluyo hangi gezegende yaşıyorsun?[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 soruyu bende anlamadım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ebe einyş.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bu zeka soruları olayına fena halde kapılmısınız bosverın bunları ya ısın yoksa o kadar zaman ugras sonra cevabı bulama sonra stres sıkıntı ne gerek var bunlara saka bı yana bu soruları cozen adamdan korkulur vallahı[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Eldarduil, 04 Ocak 2006 21:43 tarihinde demiş ki: günde 38 nasıl oluyo hangi gezegende yaşıyorsun? fast zamanı kendine göre yorumlamış ve günü 24 yerine 43'e bölmeyi tercih etmiş :-p. böylece 4 saat uyuyo. 1 saat de yemek yiyo. colayı falan da bilg başında içtiği için onlar sayılmaz [Bu mesaj PrudenT tarafından 05 Ocak 2006 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 anlatmak isticemde arkadaşlar öle anlatılcak gibi değil gerçekten.. bi kare çizin büyük yanlamasına ve dikeylemesine 4 er çizgi çizin en üst en sol'un bir sağındaki yeri karalayın o kare yokmuş gibi varsayın..şimdi 24 tane kare var önünüzde o kareleri 1 den 24 e kadar sıralayacaksınız fakat çarpraz sayılmıor sadece aşağı ve yukarı-sağa ve sola doğru gidilebiliyor..yani 1'in 2iyle bağlantısı olması lazım ama çarpraz deyince olmuyor dediğim gibi olcak[signature][hline]Burning Legion - Glowy:Level 50 Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bı olay biraz karışık en iyisini bunu çizip burda göstermek şimdi anstein abimiz bunu çözmüşşe hem biz daha niye çözüyoz adam çözmüş işte :D[signature][hline]Activision [Valles Of LegendTurk] King LegendTurk Uo Shard | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar