Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.9 patch ve ab buglari

GladricSpirit

Öne çıkan mesajlar

oyuna gireli fazla olmadı ama hemen birkac tane bug gözüme carpti su anda bunları offical forumlara yazamıyorum yazabilenler olursa yazıversin

1- olurken stunlanmış bir halde olurseniz res oldugunuzda kımıldıyamıyorsunuz herhangi birsey cast edemiyosunuz. (you cant do that while stunned) diyor hatta stun cure eden trinket bile denedim :)
2- aslında zincirleme bi olay gibi bu stun bugini duzeltmek icin logout login oliyim dedim "ve bg nin icinde olarak geri dondum bug fixlendi" fakat bu seferde blizin yeni feature ı yuzunden "deserter" 15 dk bg ye girmem engellendi.

aman diyorum sakın stun olarak olmeyin kafayı yemeyin benim gibi[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay
Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de chromaggus'ta wsg'ye girdim. Mini battlemap'i açamıyorum. Hani şu minimap'in sol altındaki BG tuşuna sağ tıklayınca açılan harita.. Artık shift-click ile açılıyor sanırım, öyle yazıyor. Ama shift click yapınca script hatası veriyor açılmıyor.

Ayrıca BG'den çıktığım zaman yine hata veriyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Sosyal ağlarda paylaş

stun olayi eskidende vardi ancak daha da artmis durumda cok can sıkıcı bi durum eskiden relog atinca duzeliyordu simdi bunun garantiside yok bazen ise yaramiyor oyunun sonuna kadar beklemek zorunda kalabiliyorsunuz...

PS:Deserver igrenc olmus!!![signature][hline]Llotheis Themaelstrom
Passionplay Ragnaros
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben 2 haftadır mounta biniyorum enerjim yarıya gelene kadar vuruluyodu daze felan olmuyodu, senin dediğin aspect of cita ve packe olan daze bence, hiç daze yemedim. Dün akşamsa oha yani adım atamadım 1. yada 2. vuruşta daze hoop mountun üstünden in :([signature][hline].

[Bu mesaj oktayca tarafından 05 Ocak 2006 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oktayca, 05 Ocak 2006 09:21 tarihinde demiş ki:
abi ben 2 haftadır mounta biniyorum enerjim yarıya gelene kadar vuruluyodu daze felan olmuyodu, senin dediğin aspect of cita ve packe olan daze bence, hiç daze yemedim. Dün akşamsa oha yani adım atamadım 1. yada 2. vuruşta daze hoop mountun üstünden in :(
,

Bazen ilk vurusta yersin bazen hiç yemezsin şansı bu bug değil.
Ha mobların daze yapma sansları arttırıldıysa bilemem.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 05 Ocak 2006 11:01 tarihinde demiş ki:
said:
oktayca, 05 Ocak 2006 09:21 tarihinde demiş ki:
abi ben 2 haftadır mounta biniyorum enerjim yarıya gelene kadar vuruluyodu daze felan olmuyodu, senin dediğin aspect of cita ve packe olan daze bence, hiç daze yemedim. Dün akşamsa oha yani adım atamadım 1. yada 2. vuruşta daze hoop mountun üstünden in :(
,

Bazen ilk vurusta yersin bazen hiç yemezsin şansı bu bug değil.
Ha mobların daze yapma sansları arttırıldıysa bilemem.

evet bu daha mantıklı şans artırılmış olabilir çünkü ne moba göre değişiyo bu daze (kurt, ayı ve gnoll düşürdü dün beni) nede lvl a sana vurduysa iniyosun 3 vuruştan 1 i kesin daze bana olan bu[signature][hline].

[Bu mesaj oktayca tarafından 05 Ocak 2006 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1.83 ten beri olan bir olay war bide kosarken "durduk" yere mounttan iniorum :D yani 1-2 kisi daa eet oluyo dedi haritada bazı bosluk noktalar war sanırım oraya bastigin an mounttan iniosun bglerde hele kafayi yedirtio stable dan mill e giderken calilarin orda bi yerde oluo sağda mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...