Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölürken hangi müzikle ruhunuzu huzura kavuşturmak istersiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
opeth - ending credits

Kesinlikle. O olmazsa Led Zepplin-Stairway to Heaven mükemmel olur. Müziği yeter bence :)
Demin dinlerken farkettim. Primal Scream-Movin' on Up güzel olabilir bak ölüm müziği olarak :D
[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

[Bu mesaj VashTheStampede tarafından 27 Ağustos 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
radiohead - everything in the right place
yada
muse - thoughts of a dying atheist[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7

[Bu mesaj UrZa tarafından 29 Ağustos 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mark Collie - In time 'da olabilir aslında..(punisher)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
my dying bride- A Sea To Suffer In
bu şarkıyı tek gecerım arkadaslar bu şarkıyı ındırın derım sadece[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Mesaj tarihi:
Gloria gaynor - i will survive

Düşünsenize tam vurgu yerinde cennetin kapısından giriyormuşum

parmakla karşıyı gösterek artislik bir duruşla i will survive ... diye eheheu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Slayer - God Hates Us All

cehenneme gitmek icin kısa yol :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 30 Ağustos 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
Gothic Değilmi İşte Bu Gothiclerin Hepsi Birbirinden Boktic

Ehühe yeni tanım komik =)[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
hmm cocuklugumda duydugum ve sevdigim bir sarki olmasini isterdim . yasadigim tüm seyler, son saniyelerimde kolayca gözümün önünden akip gecebilsin diye ...
bi sarki vardi Ala la la la lom a la la la lom lom li lom lom lom diye. bunu cok severdim kücükken siyah bi amcam söylüyordu . cikaramadim simdi ismini.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
  • Yeni Oluştur...