BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: tikkycemal, 01 Ocak 2006 23:53 tarihinde demiş ki: evet çoğu gariban ülkücü ve özentileri sen fakemisin ole bir hava sezdim ama bence gecer unutmayalım kv bir milli macın reytingine ulasmıs ve gecmis bir dizi gecmesi muhtemel [Bu mesaj BullDoG tarafından 02 Ocak 2006 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 65 milyona yakın izleyici olur diyorsun? LOL[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cacık olmaz..[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 isterse türkiye'nin tamamı izlesin. bir filmin rekor kırması için bilet satması gerekir. Sinemaya gidecek herkes haha. Korsan Cd'nin rekoru olmuyor malesef.Öyle olsaydı ohoo[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaa abi ole bir konusyosunki sanki hic filme gitmiyo millet goranın da korasnı cıktı hemde filmden 1-2 ay once ama yinede yaptı birseyler sen sevmiyosun o sevmiyo bu sevmiyo diye rekor kıramaz diye birsey yok film diziyle pek alakalı degil hem fragmanlar sahane bence sırf kv sevmiyorum diye gitmemek sacma olur bu filmi sadece harcanan para ve oynatılan oyuncular icin bile izlenmeli ki bence geceer su diziye bok atıp durmayın yaw sevmiyosan sen sevmiyosun neticesinde tr de bunu izleyen buyuk bir kitle var[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçiceeni sanmıyorum...gerçi belli de olmas,ama bana rekor kıramıycakmış gibi gelio!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: d3n1z, 02 Ocak 2006 14:29 tarihinde demiş ki: bence türkiyenin %90 ı rahat izleyecektir. Abartı bi oran olsa da, evet büyük bir çoğunluk izler. Ama sinemada değil...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 23:41 tarihinde demiş ki: kim izler ki? =P ben gidipte izlemem vallahi. diziyide izlemiyordum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: DarKRideR, 01 Ocak 2006 23:38 tarihinde demiş ki: Haha bu mu rekor kıracak.Sanmıyorum Gora'nin rekorunu geçsin toplasa toplasa 500.000 seyirci toplar. Babam ve Oğlum'u seyretmeyen kalmadı ama görüyorsun hala 1.5 milyon kişi izlemiş. Şöyle diyelim şu diziyi izleyen büyük kesime bak.Kendini halk kahramanı sanan sokak serserisi itler.BU herifler sanmam sinemaya gidip para verip izleyecek. Gerçi bu böyle anlaşılmaz :D Herkes korsan kullanıyor ben KV'yi sevmediğim için ekleme yaptım uaheuhae :D Ama şu var.KV gerçekten sadece beyin yıkamak için yapılmış bir dizi ve amacına ulaşmış.Bu yüzden belki ama bu tipler sinemaya para vermez... O yüzden kıramaz.Korsan cd satıcıları köşe olur gene. kn nın yapiliş amacı halkı bilinclendirmek .. yonetim hakkında bilmeiklerimizi ogretmek. ve tamamen akp karsıtı bi dizidir. bneyın yıkamakla filan alaksı yok . ama senın gibiler bu tur dizilerden bir sey anliyamaz (kv,cemberimde gul oya,vb..[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hahaha hic gulecegim yoktu halki yanlis bilinclendirmekten baska bir sey yaptigi yok zaten propaganda yaparak dogru bilinclendirme olmaz.Git biraz aziz nesin oku yasar kemal oku(hatta sadece onlari okuma eline hangi gorusten adam gecerse oku fetullah gulen bile oku) ondan sonra gel buraya de ki kurtlar vadisi halki bilinclendiriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yapılış amacı para kazanmak daha başka ne olabilir yani altı üstü bir dizi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi ben de diziyi izlemiyodum. ama son bölümünü izledim polat ın anayasayla ilgili söyledikleri falan çok hoşuma gitti. yani ben baştan beri dizinin formatına %100 karşı değildim. yalnızca bizim TC halkının mallığından dolayı böyle tipler ortaya çıktı. televizyon merkezli bir hayat süren milletimize fazlaydı orda anlatılanlar. neyse filme gelince; bence gayet başarılı bir film olmuş fragmanında gördüğüm kadarıyla. yabancı kadro sağlam, türkler de öyle. filme epey para harcanmış belli. izlerim ben. şahsi tercihimdir. izlemeyen izlemez...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aynısını Brat Pitt yapsın onu izlicekler :) oyuncular Turk olunca izlemezlere :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abso sana cok katılıyorum bizler kendı yaptıgımız şeyi kendimize ii pazarlayamıoruzkı dısarılara pazarlayalım bence hoş film olmuş izmir patiden bazı kısılerle gıdecegım[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar kurtlar vadisi filminin gora kadar seyirci alabileceğini sanmıyorum saygılar[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 izleyen olucak gibi oluyo biletler 10 gün önceden rezerve ile satılacakmış bizim orda duyduğum kadarıyla[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne kadar yaparsa yapsın gitmiyceğim kesin =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iyi tüm filmlerin biletleri 10 gün önceden satışı çıkıyor zaten :D Biz StarWars episode 3 un biletini 9 gün önceden almıştık.Satışa çıktığı saat uahuehuaeh :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: DarKRideR, 02 Ocak 2006 18:07 tarihinde demiş ki: iyi tüm filmlerin biletleri 10 gün önceden satışı çıkıyor zaten :D Biz StarWars episode 3 un biletini 9 gün önceden almıştık.Satışa çıktığı saat uahuehuaeh :D iste cıkmıyor sen ne diyopsun sw 3 9 gun onceden aldık yane gidip adam ole adını bile duyulmamıs bir filmin biletini 10 gun onceden surmuyo hatta o simdi askere bile 10 gun onceden bilet bulamamıstım cunku satılmıyodu[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 7 milyon diil 35 Milyon banko. çifte şans a misli basarım : P minimum 10 m[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gecer gorayi bence.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: BullDoG, 02 Ocak 2006 19:07 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 02 Ocak 2006 18:07 tarihinde demiş ki: iyi tüm filmlerin biletleri 10 gün önceden satışı çıkıyor zaten :D Biz StarWars episode 3 un biletini 9 gün önceden almıştık.Satışa çıktığı saat uahuehuaeh :D iste cıkmıyor sen ne diyopsun sw 3 9 gun onceden aldık yane gidip adam ole adını bile duyulmamıs bir filmin biletini 10 gun onceden surmuyo hatta o simdi askere bile 10 gun onceden bilet bulamamıstım cunku satılmıyodu valla Beylikdüzü AFM her filmin biletini en erken 1 hafta önceden satışa çıkarıyor :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: bizsiziarariz, 02 Ocak 2006 23:31 tarihinde demiş ki: üniversite öğrencisiyim özel üni. de02 (orijinali bold değildir) paralı okuyorum gariban teaam de deilim dediğiniz gibi ama izliyorum napcaz? sen napmışsın hocam??? adam sokak serserisi it kopuk demiş. sen tutmuşsun ben özel ünide paralı okuyorum demişsin. ne alaka bu biiiiiiiiir. ben de doğu akdeniz üniversitesindeyim (bursluyum) burdakilerin yarısından çoğu it kopuk serseri mafyacılık oynamaya hevesli mal herifler. yani özel üniversite deyince bi duracaksın bu ikiii...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: tikkycemal, 01 Ocak 2006 23:53 tarihinde demiş ki: evet çoğu gariban ülkücü ve özentileri ben ona demişsin demedim,demişsiniz dedim...Özelde okumak da gariban olmamanın göstergesi diye düşünüyorum yanlışmı?Ayrıca doğu akdenizi örnek gösterme bana orası üni. mi herşeyden önce?[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: shimana, 03 Ocak 2006 10:57 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 02 Ocak 2006 23:31 tarihinde demiş ki: üniversite öğrencisiyim özel üni. de02 (orijinali bold değildir) paralı okuyorum gariban teaam de deilim dediğiniz gibi ama izliyorum napcaz? bu da iki[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar