Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing Ultimate

kender

Öne çıkan mesajlar

meh...

8

Dövüş sahnelerini yine beğenmedim. Alucard ın gücünü sınırlandırmadan kullanınca ne olduğunu gösterdiler de daha hoş bir şekilde sunabilirlerdi bence, ne aksiyon vardı, ne de o akıp gelen ceset nehrinin yaratacağı dehşeti yansıtabilmişlerdi öyle "aaa alucardın öldürdüğü insanların cesetleri topluca akıyo işte, meh" ifadesiyle seyrettim.
Ne biliyim ya her ne kadar ezse de diğerlerinin savaşını daha aksiyon bazlı bir şekilde sunabilirlerdi, en azından biraz direniş filan gösterebilirlerdi belki. Ya da ille de çaresizliklerini vurgulamak istiyolarsa daha güzel çizimlerle, seslendirmelerle müzikle filan korku atmosferi yaratıp öyle sunabilirlerdi. Çok vasattı bu kısımlar.

Yalnız en sonda Alucard dan *yusuf yusuf* sesleri mi duydum bana mı öyle geldi:P Hani böyle dövüş sırasında insan olmak şöyle güzel böyle güzel diye düşünürken Anderson ın böyle bişey yapmasına vicdanen karşı çıktı desem, değil, bildiğin tırstı resmen lol. Bölüm başında yaptığı girişle, imbalığıyla ve kont formuyla kazandığı karizma puanlarının hepsini geri alıyorum.

Seras ta epik vampir oldu bu bölümde yardırır diye bekliyodum ama ondan da umduğumu bulamadım.

Özetle:
O kadar uzun süre beklettikten, erteleme üstüne erteleme geldikten sonra süper bi bölüm bekliyodum ama önceki bölümlerin bile gölgesinde kaldı bence, sevmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

"whine subs" said:

/a/non: Gentlemen, ladies, gentlemen pretending to be ladies… All we ask for is Hellsing. Any subs will do at this point. I ask you as fellow brothers in /a/rms, will not one of you sub it? Do you wish to leave us in despair? Do you not wish for an end to the begging, an end to the wait? Our hopes have been tempered by iron, lightning, and fire. Do you ask us to continue in this agony, for desperation to sweep in like a tempest, leaving naught for even ravens to scavenge from this Earth?!

Subs! Subs! Subs! Subs! Subs!

Whine-Subs: “Very well. Then Hellsing is what you shall have. We are a lazy fist, ready to fap at a moment’s notice. But… After enduring about a week of this shit, for us, a simple “we’re on it” by CTA will no longer be sufficient. We need an actual release. One that is not simply manga-subs on Youtube.

True, we are but a single group. We are few in number, indeed. However, I believe that each of us oldfags is worth a thousand of the sickly newfags which infest the internets today!

Yes, my friends! Soon, you may feast upon the wonders of Hellsing! We have brought it to you as promised. Back to your petty arguments. Back to your deep hipster shit. At last, the subs have been released and are available across the ‘nets!

Take heed, soldiers of the /a/rmy, for this is the message which started it all:

“Friends… let’s bring them Hellsing.”

lol, indirip bakayım resmen yıllar geçti be.
Sosyal ağlarda paylaş

valla en çok bu bölümü bekliyordum, cg'ye fazla abanmışlar maalesef ama onun dışında gayet iyiydi bence. iğrenç kalite seyredince birşeye benzemiyor ama tabii. trio'nun birbirlerine bakıp durduğu sahne yeter heh.

8

KAZANNNNN!!!!!! YENİÇERİ GÜNDANNNNNNNNN!!!!!

off bomba sahneydi mangada da, biraz daha çizip gösterse şahane olacaktı.

türkçe'yi ingilizce'den 100 kat iyi konuşuyorlar o kesin yalnız heh.

ALEKSENDER ANDERSEEEEEEEENNNN!!!!!!!!!

çok iyi karakter ya, sonda eski seriden müzik de girince bayağı nostalji oldu.

yalnız andersen'i sadece türk pehlivan durdurabildi ahah, keşke türkler de gelip savaşa katılsaymış be. :p

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de iki kere daha izledim sonra, hatta o gazla oturup eski bölümleri de tekrar izliyorum şimdi. şahane bölüm aslında ama en az 720p hakkını verebilir. 9 için 2 yıl bekletmezler gene umarım.

yalnız seslendirme kadrosu all-star cidden, figüran filan değilse herkesin arkasında ayrı bir efsane var. :)
http://img534.imageshack.us/img534/533/hellsingovaviiianderson.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/7380/hellsingovaviiicaptain.jpg
kapaklar çok iyi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ShadowFury said:

meh...

8

Dövüş sahnelerini yine beğenmedim. Alucard ın gücünü sınırlandırmadan kullanınca ne olduğunu gösterdiler de daha hoş bir şekilde sunabilirlerdi bence, ne aksiyon vardı, ne de o akıp gelen ceset nehrinin yaratacağı dehşeti yansıtabilmişlerdi öyle "aaa alucardın öldürdüğü insanların cesetleri topluca akıyo işte, meh" ifadesiyle seyrettim.
Ne biliyim ya her ne kadar ezse de diğerlerinin savaşını daha aksiyon bazlı bir şekilde sunabilirlerdi, en azından biraz direniş filan gösterebilirlerdi belki. Ya da ille de çaresizliklerini vurgulamak istiyolarsa daha güzel çizimlerle, seslendirmelerle müzikle filan korku atmosferi yaratıp öyle sunabilirlerdi. Çok vasattı bu kısımlar.

Yalnız en sonda Alucard dan *yusuf yusuf* sesleri mi duydum bana mı öyle geldi:P Hani böyle dövüş sırasında insan olmak şöyle güzel böyle güzel diye düşünürken Anderson ın böyle bişey yapmasına vicdanen karşı çıktı desem, değil, bildiğin tırstı resmen lol. Bölüm başında yaptığı girişle, imbalığıyla ve kont formuyla kazandığı karizma puanlarının hepsini geri alıyorum.

Seras ta epik vampir oldu bu bölümde yardırır diye bekliyodum ama ondan da umduğumu bulamadım.

Özetle:
O kadar uzun süre beklettikten, erteleme üstüne erteleme geldikten sonra süper bi bölüm bekliyodum ama önceki bölümlerin bile gölgesinde kaldı bence, sevmedim.

Sonda Alucard korkmuyor. Alucard'ın "bir canavarı ancak bir insan yenebilir" demesinin sebebi kendiside dahil bütün canavar dediği yaratıkları insan olamayacak kadar güçsüz ve aşağılık gördüğünden. O yüzden Alexander Anderson'a büyük saygısı vardı kendisi gibi bir canavara insan haliyle karşı durmaya cesaret edebildiği için. Anderson'un onu yenmesini istiyordu, hatta Anderson'a yenilmek istiyordu. Biraz manganın kenraından hafifçe spoiler oldu, daha fazla spoiler vermek istemiyorum. Ama mangada farklı farklı yerlerde açıklanıyor o kısım, filmlere de yansıyacaktır.

Seras'ın da epiklik zamanı gelecek.

Sosyal ağlarda paylaş

50dk için 9gig nedir lol, pas.
http://www.youtube.com/watch?v=INotAKQV2tk
http://www.youtube.com/watch?v=P92xMhfsiBM
http://www.youtube.com/watch?v=wlQ4vMWIcng
http://www.youtube.com/watch?v=ErbGZjiThWw
ingilizce her zamanki gibi fail ama almanca versiyon da tüylerimi ürpertti, tam uymuş heh. (tu) öte yandan korelilerin animasyon seslendirme endüstrisini de devralmamasını diliyoruz. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...