Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Peki ova mangaya %100 sadık kalıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 benjani said: OVA 5 21 kasım da çıkıyormuş link hala sublanmadı niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 5. bölüm sub var bu sırada ama fansub olarak değil, direk sadece altyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Hatta şöyle bir düzeltilmiş altyazı daha varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 AniDB'de 5. son görünüyor ama değilmiş belliki.6. sı ne zaman çıkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 [ANON] Hellsing Ultimate - 05 Türkçe Altyazı iyi seyirler (rep isterim...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yok daha hikayenin en az 2-3 bölümlük malzemesi var. manga ne oldu en son halini bilmiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Manga'yı bulsam yapışcam direk ama, ne raw ne de scan toplu bir yerde bulamıyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mangası güzeldir. En son Seras Alucardı öldürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ssj4songoku said: Manga'yı bulsam yapışcam direk ama, ne raw ne de scan toplu bir yerde bulamıyorum bir türlü. Boxtorrents'de mangaları var paket halinde. Bu arada... Kaede, Allah belanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kaede trollüyosn dimi,spoiler vermiyosun? bari öyle olduğunu söyle de rage olmayalım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Abi öyle bir ihtimal varmı. Alucard ölürmü ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ssj4songoku said: Manga'yı bulsam yapışcam direk ama, ne raw ne de scan toplu bir yerde bulamıyorum bir türlü. hata şu anda ocak ayının ilk haftasına kadar freeleach var abanın abanabildiğiniz kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dragonfire said: ssj4songoku said: Manga'yı bulsam yapışcam direk ama, ne raw ne de scan toplu bir yerde bulamıyorum bir türlü. hata şu anda ocak ayının ilk haftasına kadar freeleach var abanın abanabildiğiniz kadar. -Hellsing (1997-2008) -Hellsing : The Dawn (2001- hala sürüyor) -Crossfire (3 volume'lük bir spinoff) bunlara abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Kaede said: Abi öyle bir ihtimal varmı. Alucard ölürmü ? :> napiyim ciddiye aldım bi an,hem belli mi olur sonunda ne olacağı :p iyi güzeldi de ne alucard ne seras vardı bu bölümde,olmadı :/ integra'dan da bir şeyler bekliyodum iscariot pörtledi ordan göremedik neyi var integra hellsing'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 manyak yapmışlar ama bölümü valla, vahşeti filan hiç esirgememeleri iyi oluyor, villüsü. 5 KONO OTOKO! ALEKSANDEEE ANDERSEN!! KAAAAHHH KAAAAAHHH KAAAAAAHHH!!! EYYYMENNNNNNNN!!! captain'in sahnesi çok kısa olmakla beraber süperdi. B) of hele önümüzdeki bölüm tam uçuk olacak hepten, heyecanla bekleyin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ya bu ultimate serisi bende rezalet,yani ne bileyim o ilk serideki karanlık hava ve efsane karakterler yok,yerini saçma sapan japon animelerinden fırlamış tiplere bırakmış, kan,vahşet aksiyon vs. daha iyi ama karakterlerin içine resmen edilmiş. Yarın istanbul'dayım ve 5. bölümü de indirecem ona da yorum yaparım ama bilmiyorum,bence çok kötü Ultimate'ler,4. iyi sayılır ama asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet izledim rezaletti,hiçte sevmedim kan vahşet vs. iyiydi ona birşey diyemem de,gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet eski anime'de daha iyiydi tipler ama ultimate çizimleri mangaya sadık, mangayı görenler hemen farkedecektir. iyi mi kötü mü olmuş? dediğim gibi eski anime'de daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya abi mangaya sadık olması yetmiyor benim için,tiplerden ziya efektler bir kere hiç uyumlu değil 9-10 yaşındaki veletlere hitap eden salak salak efektler,en son pokemonda bu kadar cıvığını görmüştüm.Özellikle şu bölümün başındaki o Bruce Willis geyiği ne kadar salakçadır ya, yok yani,bilemiyorum özellikle Seras Victoria karakteri tam dayaklık bir tip haline gelmiş ya o da çok koyar bana bunların yanında yeni Alucard daha seksi ona birşey diyemem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Senin yorum biraz şeye benzemiş darkrider. 10 yaşında Burton Batmanini izleyip Dark Knightı beğenmiyenlere. Üzgünüm ama açık ara Hellsing OVA > Hellsing dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 TV ve OVA zaten kendi içinde artılara sahip yorumlar zaten, karşılaştırma yapmak bana anlamsız geldi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Kaede said: Senin yorum biraz şeye benzemiş darkrider. 10 yaşında Burton Batmanini izleyip Dark Knightı beğenmiyenlere. Üzgünüm ama açık ara Hellsing OVA > Hellsing dizi Bence tam tersi açık ara hellsing dizi > ova. 1.si hellsing dizinin müzikleri mükemmeldi ovada müzik varmı şu an onu bile hatırlamıyorum. 2.Dizide izlerken alucardın savaşlarını gaza gelıyodum,heycanlanıyordun flm fln.Ovada çizimler o kadar abartıki hiçbişi anlamıyorum.Örneğin alucardın kolları dizidede saçma bir uzunluktaydı.Ovada 1.5m flm oluyor:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Eh üstteki cümleden onun ciddi bir mesaj olmadığını, nasıl "burton batman>dark knight" tartışmaları komikse, aynı durumun bunun için de geçerli olduğunu ima etmeye çalışmıştım. Neyse. Kaynak materyele bakarsan tv dizisinin esasında orjinaline sadık kalmayıp tabiri caizse Hellsingi "piç ettiğini" görürsün. Orjinal Hellsing ne GRIMDARK olmaya ne de ciddi olmaya çalışıyor. Kendine has kara mizah anlayışıyla fantastik bir alternatif tarih görsel şöleni sunuyor. OVA müzikleri muhteşemdir. Nasıl duymadın, beğenmedin bilemiyorum. Sana burdan gradus vita hediye ediyorum. Bir dinle gel :> Hala OVAdaki abartılıklara falan takılıyorsan da zaten yanlış mentalite ile izliyorsun demektir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yok alakası yok o anlayışla da ne bileyim kanım ısınmadı, Hellsing dizi serisi de çok iyi bir seri değildi,ama karamsar bir havası vardı yani nasıl anlatsam,izleyince insanda etki bırakabiliyordu.OVA'da ise resmen çocuklaştırılmış dizi,tamam kan,vahşet vs. bol bol var ama düşünsenize şu şiddet seviyesiyle dizideki o havayı karıştırsalar nasıl bir şey ortaya çıkardı ? Olağanüstü olurdu tabii ki Bunun yanında benim gerçekten sinirlendiğim en büyük şey aslında karakterler üzerindeki değişiklikler,Seras Victoria tam bir salağa çevrilmiş,o masumluğu kalmamış,mal olmuş.Hadi onu geçtik; Malikane Baskını Hellsing malikenesi basıldığında dizideki Integra'nın tepkileri beni çok etkilemişti,ulan kapına dayanıyorlar hala tepki vermiyorsun.OVA'da ağlıyor lan Integra gibi bir tip,Alucard iki laf sokunca telefona diz atıyor falan OVA'da, OVA'lar genel olarak bakıldığnda çok kötü değiller aslında,ama hoşuma gitmiyor sevmiyorum.Karakterler hiç hoşuma gitmiyor. Ha derseniz OVA'larda neyi seviyorsunuz,karakter çizimleri çok çok daha iyi ve üstte denildiği gibi mangaya uygun.Walter ve Alucard'in karizmaları tabii ki ve bölümlerin isimlerinin Hellsing olması sadece edit:ve tabii ki müzikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar