Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing Ultimate

kender

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Dragonfire said:
ssj4songoku said:
Manga'yı bulsam yapışcam direk ama, ne raw ne de scan toplu bir yerde bulamıyorum bir türlü.

hata şu anda ocak ayının ilk haftasına kadar freeleach var abanın abanabildiğiniz kadar.

-Hellsing (1997-2008)
-Hellsing : The Dawn (2001- hala sürüyor)
-Crossfire (3 volume'lük bir spinoff)

bunlara abanın
Sosyal ağlarda paylaş

manyak yapmışlar ama bölümü valla, vahşeti filan hiç esirgememeleri iyi oluyor, villüsü.

5

KONO OTOKO! ALEKSANDEEE ANDERSEN!!

KAAAAHHH KAAAAAHHH KAAAAAAHHH!!! EYYYMENNNNNNNN!!!

captain'in sahnesi çok kısa olmakla beraber süperdi. B)

of hele önümüzdeki bölüm tam uçuk olacak hepten, heyecanla bekleyin anacım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu ultimate serisi bende rezalet,yani ne bileyim o ilk serideki karanlık hava ve efsane karakterler yok,yerini saçma sapan japon animelerinden fırlamış tiplere bırakmış,

kan,vahşet aksiyon vs. daha iyi ama karakterlerin içine resmen edilmiş.

Yarın istanbul'dayım ve 5. bölümü de indirecem ona da yorum yaparım ama bilmiyorum,bence çok kötü Ultimate'ler,4. iyi sayılır ama asfd
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi mangaya sadık olması yetmiyor benim için,tiplerden ziya efektler bir kere hiç uyumlu değil

9-10 yaşındaki veletlere hitap eden salak salak efektler,en son pokemonda bu kadar cıvığını görmüştüm.Özellikle şu bölümün başındaki o Bruce Willis geyiği ne kadar salakçadır ya,

yok yani,bilemiyorum özellikle Seras Victoria karakteri tam dayaklık bir tip haline gelmiş ya o da çok koyar bana

bunların yanında yeni Alucard daha seksi ona birşey diyemem asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Senin yorum biraz şeye benzemiş darkrider. 10 yaşında Burton Batmanini izleyip Dark Knightı beğenmiyenlere.

Üzgünüm ama açık ara Hellsing OVA > Hellsing dizi

Bence tam tersi açık ara hellsing dizi > ova.
1.si hellsing dizinin müzikleri mükemmeldi ovada müzik varmı şu an onu bile hatırlamıyorum.
2.Dizide izlerken alucardın savaşlarını gaza gelıyodum,heycanlanıyordun flm fln.Ovada çizimler o kadar abartıki hiçbişi anlamıyorum.Örneğin alucardın kolları dizidede saçma bir uzunluktaydı.Ovada 1.5m flm oluyor:D.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh üstteki cümleden onun ciddi bir mesaj olmadığını, nasıl "burton batman>dark knight" tartışmaları komikse, aynı durumun bunun için de geçerli olduğunu ima etmeye çalışmıştım. Neyse.

Kaynak materyele bakarsan tv dizisinin esasında orjinaline sadık kalmayıp tabiri caizse Hellsingi "piç ettiğini" görürsün.

Orjinal Hellsing ne GRIMDARK olmaya ne de ciddi olmaya çalışıyor. Kendine has kara mizah anlayışıyla fantastik bir alternatif tarih görsel şöleni sunuyor.

OVA müzikleri muhteşemdir. Nasıl duymadın, beğenmedin bilemiyorum. Sana burdan gradus vita hediye ediyorum. Bir dinle gel :>

Hala OVAdaki abartılıklara falan takılıyorsan da zaten yanlış mentalite ile izliyorsun demektir =/
Sosyal ağlarda paylaş

yok alakası yok o anlayışla da ne bileyim kanım ısınmadı,

Hellsing dizi serisi de çok iyi bir seri değildi,ama karamsar bir havası vardı yani nasıl anlatsam,izleyince insanda etki bırakabiliyordu.OVA'da ise resmen çocuklaştırılmış dizi,tamam kan,vahşet vs. bol bol var ama düşünsenize şu şiddet seviyesiyle dizideki o havayı karıştırsalar nasıl bir şey ortaya çıkardı ? Olağanüstü olurdu tabii ki

Bunun yanında benim gerçekten sinirlendiğim en büyük şey aslında karakterler üzerindeki değişiklikler,Seras Victoria tam bir salağa çevrilmiş,o masumluğu kalmamış,mal olmuş.Hadi onu geçtik;

Malikane Baskını

Hellsing malikenesi basıldığında dizideki Integra'nın tepkileri beni çok etkilemişti,ulan kapına dayanıyorlar hala tepki vermiyorsun.OVA'da ağlıyor lan Integra gibi bir tip,Alucard iki laf sokunca telefona diz atıyor falan OVA'da,

OVA'lar genel olarak bakıldığnda çok kötü değiller aslında,ama hoşuma gitmiyor sevmiyorum.Karakterler hiç hoşuma gitmiyor.

Ha derseniz OVA'larda neyi seviyorsunuz,karakter çizimleri çok çok daha iyi ve üstte denildiği gibi mangaya uygun.Walter ve Alucard'in karizmaları tabii ki ve bölümlerin isimlerinin Hellsing olması sadece

edit:ve tabii ki müzikler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...