SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şimdi başlıkla alakalı değil ama o şekilde başladı işte.ya şimdi mesela hani deriz ya zaman mekan ışık falan filan. şimdi diyorum ki eğer zaman mekansa ve hareketten ibaretse bugüne kadar gördüğümüz ve duygumuz tüm zaman dondurma hipotezleri yanlış gibime geliyo.zaman dondugunda herşeyin yokolması ve hiçbişeyin görünmemesi lazım. neden mi. Işığın bi hareketi ve hızı var.herşey ışık sayesinde görünüyor.ışık o cismin göze yansımasını sağlıyor. peki ışık hareketliyse zaman dondugunda ışık yansıtmazsa nolur.bana göre yokluk olur.yani mekan yokulur ve insan beyninin akıl edemiyceği hiçbişey denen şey ortaya çıkar. kafayı yemedim valla bi anda geldi aklıma söyliyim dedim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bence biraz wowun başından kalkıp dışarı çık ,gez.Yazdıklarından birşey anlaşılmıyo zaman dursun,ışık donsun,integral converge etsin ohooo..[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olm wowu dışarda oynuyorum zaten uehu.neyse hayatım wowla geçmiyo merak etme :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Troll Shaman iyiymiş ben öyle duydum... Totems totems totemss...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 warrioru mutluum abi geç shamanı falan[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Dediğin şey şöyle mantıksız, zamanın durması demek o an ışığın belli bir yansıtmayı yaparkenki anı durdurmak demek. Yani o anın resmini çekmek gibi düşün. Donduruyosun o anı. Hareketi sıfıra indirgemiyosun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Asteroth, 04 Ocak 2006 15:34 tarihinde demiş ki: Troll Shaman iyiymiş ben öyle duydum... Totems totems totemss... healing totem, mana totem FROSTSHOOOCK! Aslında doğru sayılır. Işık yoksa bizim için yokluk oluşur. Ama biz öyle gördüğümüz için yokluğun gerçek olduğu doğru değildir bence.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kim dondurmuş zamanı yaw neyi tartışıyosunuz sıkıysa dondursunlarda görelim noluyo hurafe bunlar boşver sen wow oynamana bak bunlar yalan[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şimdi şu anda zamanın dondugunu varsayarsak o anda ışığın yaptığı yansıma da donmuş olacak. Yani yeni ışık dalgaları gelmeyecek ama şu anki ortam olacak yine. Anlatabildim mi?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yazdıkların çok güzel aslında fazla güzel değil de , bir saçmalık yüzünden tüm yazı saçmalaşmış. Zamanı dondurmak diye bişey yoktur, zaman diye de bişey bizim kelime adı koyduğumuz o 5 harften oluşan bir kelimedir sadece.Anı yaşamamızdan sonra olmuş olan şeylere, yaşadığımız ana , ve yaşayacağımız ana (gelecek adını verdiğimiz ana) zaman diyoruz.Saçmalık, gelecek de yok zaman da yok.Sadece sözlüğün kabarmasını sağlayan ve düşüncelerimize yardımcı olan sözckler bunnar.Zaman yok işte yok yok yok yok yo kyok yok yoky ok[signature][hline][b]"Sevgi düşmanınızı arkadaşınıza çevirebilicek tek güçtür." BOb marley amcamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 soyut seyler akıl karıstırı bence bunların basında . Allahın varlıgı , evrenin sonu , zaman gelir bence. hep aklıma takılıyolar. cokda gıcık bisi[signature][hline] / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 reroll pve server[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 iyi de abi diyosunuz ki ışığın o anki yansıması falan .bakın ışık harekettir.gözümüz hareketleri algılar.ışık durursa göze yansımaz cunku harket etmez. ayrıca zaman yok dıyen arkadasa ben zaman var demedım kı zaten dedım zaman mekandır falan dıye basta.baan gore de zaman yok zaman mekan yanı hareketten ıbarettır.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 açık hava lazım valla,oksijen falan,hareket et ya bu ne?[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§... [Bu mesaj only_devil tarafından 04 Ocak 2006 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 haydaa siz beni evde yaşaşyan gözlüklüü frp takılan elemanlardan sandınız heralde :P:P yau kardesım ben sandıgınız gibi adam değilim hehe hayatım dışarda geçiyo benim.sizden çok sosyalimdir ben aa aaaa =))[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Rica ederim evde takılan gözlüklü FRP insanlarının ne gibi bi sorunu varmış? *kihkihkih*[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bide WoW gibi mmorpg ler zararlı diolar... Buyrun işte adam filozof olmuş:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ahah delirdiniz mi neyi tartışıonuz :D donarsa bi gün tartışırız. *!konu garip gelmiştir. bi sigara yakar* [signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord [Bu mesaj Metakuso tarafından 04 Ocak 2006 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 birden biri camı açınca beyne fazla oksijen gitmiş tabi böle olmuşun :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bilim forumuna daha ciddi bir başlıkla yazarsan daha ciddi cevaplar alabilirsin. O zamana kadar Zaman donmuşsa derin dondurucudan çıkar. Muhaha :-D[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yeni platonumuza alkışlar şak şak şak şak...[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 matrix in bi açığını daha bulduk :P[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Cagla Goldbreaker ---- Commando ---- Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar