Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Evet arkadaşlar bugün ve 1 ay önce falan yabancı dergilere baktım hepsi yada çoğu orjinal cd idi sizce orjinalmi almak yoksa sahtemi? Yani kopyalar iyide bilge yada ne bileyim kopya müzik cdsi diskmanlere falan ne kadar zarar verebilir dersiniz suana kadar pek orjinal bulamadım ha birde pahalı satan bir yer buldum ama cdler orjinal gibi yani altları falan siyah... Ne önerirsiniz?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Hmm inşallah :) Toz falan düşmandı sanırım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kopya cdler şöyle zaar verir kopya cdlerin alt tabakası daha kalitesiz ve bilgilerin dizilişinde bir takım noksanlıklar olduu için cd çok hızlı dönerken cd-rom içinde nem oluşur buda başta kristal olmak üzere tüm cd-rom a zarar verir.ama bu tüm kopya cdler için geçerli deil tabii[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Anladım ama ii geliyor ses falan peki altı siyah olan cdler falan nedir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 altı siyah modası ps oyunlarının kopyalanmaya başlaması ile peydah oldu. sora pc ciler de kullanmaya başladılar. bazıları daha iyi olduğunu söylüyo ama tecrübe etmedim bi de mp3 playerlı discmanlerde zaten kopya cd kullanmak zorundayız. yani orjinal (ya da en azından bulgar) mp3 cdsi gibi bi konsept yok sonuçta. zarar verme gibi bişey olmaz. sen genede ayda bi kere falan temizleyebilirsin (şu fırçalı cdlerle falan). bi kaybı olmaz ve büyük ihtimalle aletin ömrünü uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hiçbişey olmaz olursa yenisini alırsın[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehehe :) Hmm siyah cdler benim aslında dvdrom ve kopya cdlerin bazılarını okumuyor ama altı siyah olanı hızlı ve pat diye okudu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bu doldurtma olayıyaygınlaşmadan önce benim kartuşların fiyatı 50 milyondu gittim 52 milyona yeni printer aldımdı :)[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehehe ben printer kullanmıyorum tanıdık var ona veriyorum basıyor falan :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bende de var bir sürü altı renkli cd hatta altı pembe bi cd'im bile var[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 orjinal kopya al demek suça teşbik olur :) ama şöyle bi olay var ben geçen gün bi resim programı beğendim sitesine baktım 795 dolar istio dumur oldum bi kaç bin dolarlık şeyler var kopya almak zorunda kalıosun[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 arcane o bizim için öyle, ama matematik öğretmenimi o konuda çok takdir ettim adam iMac i var, tüm programları kopya neredeyse, bi baktım Photoshop u orjinal lisanslı, bunu neden 2000 dolar saydınız da cracklemediniz diye sorduğumda, hakeden programlara parasını veririm dedi. Adamda MS in tüm programları crack li ehe :) (Adam Yabancı uyruklu)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 mp3 cdleri kopya cd olarak görülemez yapıldığı anda kendisi orjinaldir. kalitesiz cd olabilir ama kopya cd diye adlandırılan şeylere girmez. oyunlarda crackli kopya oyunlar da kalitesiz cd olunca sorun çıkabilir siyah cdlerde nispeten daha iyi ama bazı cd romlar siyah cdleri okumakta zorlanıyor. Bir cd nin hızlı okunması okunamaması olayı cdnin çizik olup olmamasına ve kullandığınız cdrom a bağlıdır.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 geçen gün bi site gördüm program satıolar adamlar dio ki her program satılan fiyat etmez dio biz değiceği fiyata satıyoruz diyor eheh[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 boş cd kopya cd deildir, yani boş ve kopya cd yoktur boş cd den korsan oloarak basoılmış kopya cd ler vardır yoksa bildiğimiz orjionalo oyunlarda boş cd lere basılıyor, ama daha kialteli oluyor, ki aynı kalitede boş cd bulmak mümkün[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 adam en az ayda 4-5k dolar kazanıodur sizin okulda dert değil onun için[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 boş cd kopya cd deildir, yani boş ve kopya cd yoktur boş cd den korsan oloarak basoılmış kopya cd ler vardır yoksa bildiğimiz orjionalo oyunlarda boş cd lere basılıyor, ama daha kialteli oluyor, ki aynı kalitede boş cd bulmak mümkün[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehehe volf ayrı bir bakış ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: orc_lord, 22 Şubat 2003 23:50 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar bugün ve 1 ay önce falan yabancı dergilere baktım hepsi yada çoğu orjinal cd idi sizce orjinalmi almak yoksa sahtemi? Yani kopyalar iyide bilge yada ne bileyim kopya müzik cdsi diskmanlere falan ne kadar zarar verebilir dersiniz suana kadar pek orjinal bulamadım ha birde pahalı satan bir yer buldum ama cdler orjinal gibi yani altları falan siyah... Ne önerirsiniz?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) yabancı ülkelerde genelde Kopya CD satan bulamazsın boş cd satarlar sen kendinde olan bilgilerini yedeklemek amacıyla kopyaladığın yalanıyla kopyalarsın ancak Kopya CDlerinde genelde bi zararı yoktur lenslere tabi boş cd olarak dandik ötesi bişi kullanmadığın sürece.. Ben genelde o arkası siyah yada kırmızı olanları tercih ediyorum bi 100.000 falan daha pahalı ama baya kaliteli.. kolay çiizilmiyo ve çizilsede diğer cdlere göre daha kolay okuyo cdromlar. Boş CD alcak olanlara da tabiki kadıköy de Yazıcıoğlunun yanındaki pasajı tavsiye ederim. Princo, GoldCD(sarı renkli) yada karbon(teflon arkası siyah/kırmızı olanlar) 'dan alırsanız bi 100-200bin fazla verirsiniz ama değer. Bu arada Boş CDlere ortalama 5 cent zam geldi fiyatlar artmış olabilir emin değilim. Ben haftaya 500 tane falan daha alıcam o zaman yazarım fiyatları buraya[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Hmm arkası siyah cd... Satan yerler biraz ucuk satıyor ama sanırım değer...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 uçuk falan değil ya 100 bilemedin 200bin fazla. Gidip akmerkezden almadığın sürece de çok fark olmaz. Beşiktaş yada Kadıköyden almanı tavsiye ederim[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bilmem 1milyon falan fark ediyor galiba... Neyse daha iyi galiba kırmızılar nasıl ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aynı ya aynııı Abicim sana dediğim yerlerden alsana.. Daha ucuza anca tayvan dan alırsın. 1 milyon fark nası olur ki? Ucuzundan bi boş cd bu aralar 300 bin falan olmuş olmalı.. Karbonlar da(arkası kırmızı/siyah yada herhangi başka bi renk olabilir.. bendekilerin markası datamaster) 500 civarıdır. yani bi milyona cd yokki bi milyon fark olsun. Mümkün değil yani.. biz buna halk arasına akmerkez kazığı deriz. O yüzden sen ilk vapurla git kadıköy e bolbol cd al. Zaten CD satan o kadar çok dükkan varki.. aralarındada fiyat farkı yok nerdeyse.. hepsinin de tabelalarında DMS yazar genelde. Tercih edeceğin CDler de Princo/Data Master/yada herhangi bi gold cd olsun.ReWritable olmadığı sürece de boş cd ye 500bin civarından yukarı bi ücret verme aklını kullan hatırladığım kadarıyla hepsiburda da bile cdler senin aldığın yerden ucuzdur. hemde evine bedavaya gelir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Kopya CD ile Orjinal CD arasında çok fark vardır. Kopyalanmış CDlerin sistemlere zarar verdikleri de bilinen bir gerçektir. Bu zarar bir anda CD playerinizin yanmasına sebep olacak türden bir şey olmasa uzun vadede büyük masraflar açacaktır. Bu noktada kopya veya orjinal CD kullanmak kanunlara saygınıza, vicdanınıza, bu konuya ayırdığınız bütçenize ve kaliteli müzik anlayışınıza kalmıştır. Eğer 100-200 milyon civarlarında dolaşan bir CD player veya bir discmana sahipseniz normalde 3-5 sene dayanacak bir cihazın 2 senede bozulması problem teşkil etmezken binli dolarlarca fiyatı ölçülen bir CD playerda kopya CD dinleyerek o cihazın ömrünü kısaltmak size çok ciddi yaralar açacaktır. Plaklara ve Band (makara) sistemlerine göre zaten düşük kayıtlar içeren CDleri kopyalayarak kayıt kalitesini düşürmek ve bunu o şekilde dinlemek sizi zevke ulaştırmak, müzik zevkinizi ve kültürünüzü geliştirmekten çok genel bir tabirle kulağınızı paslandırmaya yarıyacaktır. Ama zaten ben Emrah dinliyorum, Nez dinliyorum, Acid dinliyorum, Techno dinliyorum diyorsanız kulağın paslanması konusundaki sözlerimi es geçebilirsiniz. Fakat kalasik dinliyorum, new age dinliyorum, jazz dinliyorum, rock dinliyorum diyorsanız kopya CD kullanarak emin olun ki kendinize de müziğe de yazık ediyorsunuz diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 e mp3 playerlı discman var ne halt etcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar