sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 harbi nefis ya, yetti be bu ülkede yaşamak. Yönetici suların kesilmesine karar veriyor (pompanın havası mı ne alınacakmışmış) ama apartmana bunu duyurmuyor. Ben duşa giriyorum ve sular kesiliyor sabunlu şekilde 15 dakkadır duruyorum. daha yarım saati falan varmış insanlar biraz diğer insanları falan düşünse şu ülkede, belki biraz adam olabiliriz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Offf acaipde üşür insan öyle dımdızlak kalınca.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 geçmiş ola ula madem yazı yazmıyosun da duş alıyosun öyle gelde warcraft çevirleim :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Ben olsam döverdim adamı :)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bende wc de fark ettim bunu harhar..allahtan su varmıs evde bi sisede bakteriden ölmedik..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 çoook geçmiş olsun, insan delirir öyle bir durumda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bir gün inşallah adam olucaz, inşallaaaaah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 euhehu aklıma levent kırca nın bi parodisi geldi...adam duşta köpükler içinde kalıyodu...arıyodu iski yi lanm skii lanm skiii suyumu acın beaa skii fln die baarıyodu..lol gecmiso lsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 skiciim.. :D tabi her problemin sebebi ülkedir bunu herkes bilir. parça bütünün göstergesidir. fil sütun gibidir, hortum gibidir, yelken gibidir. (bu bir sarcasm* dır.) *kinaye türkçe sevmeyenler varsa diye ingilizcesini de yazdım [hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Silthanas, 26 August 2003 23:56 tarihinde demiş ki: sabo sen ne zamandan beri yikanmaya ba$ladin la =)[hline]Külliyen Yalan... lol banada olmuştu aynısı,motor yanmıştı yazlıkta önce sıcak su kesildi buz gibi suyla yıkanırken buzda kesildi sabunla buzla kaldım öyle, havada bulutluydu tam güneşin battığı saatlerde evde yazlık ev 3 katlı orası burası açık battaniye gibi betonarme örtülerde yok 3-4 tane ince örtü falan üst üste sarındım ve hala canlı takılıyorum ahanda gördüğünüz gibi motor onarıldığı gibi baya sıcak suyla kaybettiğim ısıyı toparlamıştım ama öyle üşümüştümki sadece balkondan kuzene baktığımı hatırlıyorum (ne işim vardı balkonda bea!?)[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar