Halueth-Nwn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 o zmn hordeuz dimi beyler serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sorunu buldum nightelf karakterlerin hicbirisi girmiyor ama dwarf human ile girebiliyorum neyse humanla oynayim:)[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben ud yim, tauren açtım, ikisiylede giremedim :/[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hala giremiyorum ya.. daha 2-3 saat önce bitti bakım. valla helal olsun, nası bakım yapıyolarsa.[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 patlayan taraf kalimdor çünkü :( olan horde a oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 undead charla gırdım 10 dk sora restart yazdı alttan hadı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 girebilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 servera restart cekiliyo 5 dk sonra acılcak bu arada restartdan once ifde son mesaj benim:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hehe hadi bakalim isallah tam acilir yarida kesilmesinde bide yarida kesilince insan iyice sinir oluyor büyük bir hevesle yapacagi seyi tam yaparken gitmesi üzüntü veriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BL de oyuna baslanir mi? Technically Full yaziyor, gelip burada karakter aciyorsunuz yahu. Sonra tabi cöker sunucu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende uzun süre sonra BL de karakter acmaya kararverdim dermişim:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende biri aktif 3 char var :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Benim de 3 karakterimin ücü de orada, ama ayni anda biriyle oynayabildigimden sorun yok 10 karakterim olsa da. Yeni adamlarin orada baslamasi kötü oluyo ronlar icin de bizim icin de[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar bu uyarıyı daha önce de yapmıştım. Dikkate almıyorsunuz ama şu başlık vasta bir IRC kanalından daha rezalet durumda şuanda.. Öncelikle neyden bahsettiğinizi anlamak mümkün değil. Şuraya bakında yeni server'mı, BL'yi mi kastediyorsunuz anlaşılmıyor. Normal şartlarda buranın sadece BL olması gerekirken araya kayayan yeni server mesajları yüzünden kopukluklar oluşmuş. 2. burada lütfen BL realm dışı konuşmalar yapmayın. Kocaman WoW bölümümüz var. Burayı asıl amacından saptırmazsak daha efektif olacaktır. Ayrıca bir bakıyorsunuz birisi orada başka bir oyundan bahsediyor. E artık ben daha ne diyeyimki.. Bütün realm başlıkları tıkır tıkır çalışırken şurayı bir hizaya sokamadık. Herkes evinin önünü temizlesin, memleket tertemiz olsun diyorum ama fena kokular yükselmeye devam ediyor. Dokunmayacağım dedim ama yine sildim bi tomar mesaj. Rica ediyorum şu başlığı amacına uygun kullanalım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Merhaba bundan önce Us serverında oynuyordum ama eu başladım Priest olarak(Horde) fakar ilersi için end inst. dungeon vs.. giribiliceğim bir türk loncası arıyorum şuan lvl 20 kısa sürede 60 lamayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa nicklerini yazarlarsa konusmak istiyorum iyi oyunlar... Istanbuller lvl 20 undead priest Burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BL haftalık yedekleme gunu hangi gun ve hangi saatler arası? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 offf off 250 kisi var daha servera girmeme bu BL hep dolu yaa[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sen şükret valla biz Haumarushta başlıyalım dedik ( bu sabah açılan realm) sıra 5000lerde (yanlış yazmadım yazıyla beşbinlerde) 6-7 saat bekletme süresi var[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sirsmeagol - 60 Warrior Hordish MoonStar Bu server ın bize çektirdii kadar dier serverler başkarlınar bişey çektirmemiştir iğrenç cümle oldu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Gaiseric level 60 tavşan avcısı Hordish moonstar sirsmeagol, benim raid işkencelerim sıra beklemkten beter :D öğrneğin ogrimmarl gaiseric ruhuna fatiha heede hödösü. (kayserili degilim abi alla alla barbar adıymış bu ne nick sallamışız bizde babar adı çıktı)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evet hepsinii duydum ehuehe 5 kişi overlord u nasıl kesmiştik ama :P onyxia da görüşmek dileğiyle tabi blizzard kredi kartı kabul ederse :P[signature][hline]Sirsmeagol LvL 60 Warrior BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Razorgore down by IA Ve 2. boss.. BEST.WIPE.EVER :) Cidden çok eğlenceli, biraz(!!1!1one!) zor olsa da, yakında inşallah.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tebrikler :D[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tebrikler ilkide iyi kasmış gibi :) darısı başımıza[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar