Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Benim de 3 karakterimin ücü de orada, ama ayni anda biriyle oynayabildigimden sorun yok 10 karakterim olsa da.
Yeni adamlarin orada baslamasi kötü oluyo ronlar icin de bizim icin de[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu uyarıyı daha önce de yapmıştım. Dikkate almıyorsunuz ama şu başlık vasta bir IRC kanalından daha rezalet durumda şuanda..

Öncelikle neyden bahsettiğinizi anlamak mümkün değil. Şuraya bakında yeni server'mı, BL'yi mi kastediyorsunuz anlaşılmıyor. Normal şartlarda buranın sadece BL olması gerekirken araya kayayan yeni server mesajları yüzünden kopukluklar oluşmuş.

2. burada lütfen BL realm dışı konuşmalar yapmayın. Kocaman WoW bölümümüz var. Burayı asıl amacından saptırmazsak daha efektif olacaktır.

Ayrıca bir bakıyorsunuz birisi orada başka bir oyundan bahsediyor. E artık ben daha ne diyeyimki..

Bütün realm başlıkları tıkır tıkır çalışırken şurayı bir hizaya sokamadık. Herkes evinin önünü temizlesin, memleket tertemiz olsun diyorum ama fena kokular yükselmeye devam ediyor. Dokunmayacağım dedim ama yine sildim bi tomar mesaj. Rica ediyorum şu başlığı amacına uygun kullanalım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba bundan önce Us serverında oynuyordum ama eu başladım Priest olarak(Horde) fakar ilersi için end inst. dungeon vs.. giribiliceğim bir türk loncası arıyorum şuan lvl 20 kısa sürede 60 lamayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa nicklerini yazarlarsa konusmak istiyorum iyi oyunlar...

Istanbuller
lvl 20 undead priest
Burning legion
Sosyal ağlarda paylaş

Gaiseric level 60 tavşan avcısı
Hordish moonstar

sirsmeagol, benim raid işkencelerim sıra beklemkten beter :D öğrneğin ogrimmarl gaiseric ruhuna fatiha heede hödösü.
(kayserili degilim abi alla alla barbar adıymış bu ne nick sallamışız bizde babar adı çıktı)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...