obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hayırlı uğurlu olsun World Server Down oldu BL.. blizzdekiler nabıyo merak ediyorum şuan, BL Down 5000kişi sıra yeni serverda, gelecek hafta PVPRP açıcaklar.. yazık heriflerede..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 serverin niye coktugunu merak ediyorum ben cok oyuncuda yok bl de simdi anlamadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 off ne zaman gelir severlar acep[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yeni server a girelim dedik High mış 4000 kişi sıra var.... burning legion a girelim dedik 2 dakka geçmedi World server down! üstelik BL Medium'du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben arenaya gitmek üzere zeppline bindim, o arada nereye gittiğini gösteren yerde takıldı kapadım açtım diğer charla girim dedim girdiği gibi çıktı WS Down yazdı..blizz yiyo kafayı heralde şuan..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 oo shadowbanei ne kadar oynadık çok özlüyorum onu yaa. Mehmetcik i tanırmısın Damnationdan önce hangi serverda olduğumu unuttum gerçi. Societas Daemonica diye bi guilddeydim. Beliar liderdi.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 harbi yeni serverda 5000 kişi sıra. guildde adam diodu nie bu kadar az kişi var diye :D ama efsane efsanedir ... farketmez her türlü down..[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 böyle sunucunun allah belasini versin nerden actik 11 subatta burada öf ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ve evet tahminen oyunda asili kaldi karakterim, haftaya server restarta kadar giremem heralde.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hepde bos gunlerimde oluyo bole seyler lanetlimiyim neyim:) ben sunuda anlamiyorum bu adamlar dünyanin parasini aliyolar efsane bir sistem kurmuyolarmi neden bole zirt pirt cokuyo :( [signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory [Bu mesaj vengefuler tarafından 17 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 açıldı mı ya ? frostwhisper da char açtım da :p[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 diger karakterlerimle giriyorum fakat server patlamadan once oynadigim karakterle giremiyorum world server is down demeye devam ediyor????[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 acildi galiba ama bana deil tabiki server patlamadan once oynanan charlarla girilmiyor[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: vengefuler, 17 Ağustos 2005 13:36 tarihinde demiş ki: hepde bos gunlerimde oluyo bole seyler lanetlimiyim neyim:) ben sunuda anlamiyorum bu adamlar dünyanin parasini aliyolar efsane bir sistem kurmuyolarmi neden bole zirt pirt cokuyo :( abi bizde haklıyız paramızla rezil oluyoruzda, bi düşünün bak; kıtaları aşan bir sistem hazırlayıp 2milyonun üstünde oyun sapığını memnun etmeye çalışıyor adamlar.. ve bu adamların ilk deneyemi tam bir MMORPG anlamında, bence çok ta mızmızlanmayalım tamam kıl bi durum ama oyundaykenki halinizi bi düşünün.. ya demekki bişileri yapabiliyolar :) "eheaheh..abi gördünmü la 2k crit vurdum..ehaha, süperla bu oyun..dur dur şuna dalıcam bak.. la la, rogue var la rogue..ehaha, öldük la.." :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 deniyorum şimdi. eğer öyleyse yuh ![signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-Nwn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 acıkmı server suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya ben 4000kişilik Hau sırasından çıktım BL için down, oldu birdaha girdim sıraya 5000lerdeyim çıkmaya korkuyorum valla, ya bidaha down olursa.. hayret bişi..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yok yeni karakter açtım, 2 siylede girilmiyo.[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-Nwn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende 1300 lerdeim cıkmayı dusunuorum acıksa gircem direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi alla aşkına bırakın yeni server için beklemeyi :) akşama insanların hevesi gider, rahat rahat girersiniz.[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadas demis karakterim serverda asili kaldi restarta kadar giremem diye sanirim benimkide bole oldu cunku diger karakterlerle giriyorum ama son oynadigimla giremiyorum[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-Nwn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cıkıyorum kuyruktan bl ye giriem eminmisiniz serverin acık olduguna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence çıkma, az daha bekle beraber kasarız :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben giremiyorum servera hala emin misiniz açık olduğundan?[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cikma bosver server delirdi oyuna giriyorum diger charlarimla düsüyorum digeriyle giriyorum donuyorum en son oynadigimla ztn giremiyorum bosver bekle acilinca yazarim ben:)[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar