tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 peki yeri gelmişken soralım. nerede kasmalı ally ve/veya horde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kenu said: burning legion'dansın sanırım. twisting nether horde bl allydan daha beter su an ehaeuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Fin said: Kenu said: burning legion'dansın sanırım. twisting nether horde bl allydan daha beter su an ehaeuaeh iyi sallamışın be kardeşim tamam tn nin durumu ortada ama blden kötüyede gidemez merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tunch said: peki yeri gelmişken soralım. nerede kasmalı ally ve/veya horde? Ben şu anda lightbringer horde oynuyorum,full bir server olmasada ally-horde dengesi battlegroup olarak gayet ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Fin said: Kenu said: burning legion'dansın sanırım. twisting nether horde bl allydan daha beter su an ehaeuaeh Ne alaka.. TN kaliteli bir realm.. Öyle aşmış bir seviyesizlikte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ahahhahaha kk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 pvp de ally olarak tam mal cokta kötü server demekte hakkısızlık Realm Type Language Rank Score EU-Ревущий фьорд PvP ru 1 8224.60 EU-Twisting Nether PvP en 2 7786.98 EU-Frostmane PvP en 3 7326.11 EU-Auchindoun PvP en 4 7119.65 EU-Ravencrest PvP en 5 7022.93 EU-Свежеватель Душ PvP ru 6 6999.63 EU-Drak'thul PvP en 7 6994.89 EU-Sunstrider PvP en 8 6196.65 EU-Outland PvP en 9 6044.77 EU-Burning Legion PvP en 10 6027.63 EU-Гордунни PvP ru 11 5986.12 EU-Разувий PvP ru 12 5935.81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.wowprogress.com/pve/eu/burning-legion 11. ve 14. turk guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Castiel said: Hala öğrenemediniz mi :p Online oyunlarda türk görünce hiç bulaşmayacaksın yabancı rpsi yapın. al benden de okadar +1 Tamam belki utopik bişede olsa firmalar oyuncu acc açılımı yapıyorsa bir teste tabii tutulcak. online oyun hakkında bilgisi felan fistan gibi başarısız olduğunda acc başvurusu kabul görmicek. hele zaten o nickler beni bende alıyor sonunda tr olanlar zaten off tapıyorum onlara.warrior kafakoparan, destıyortr druid ayıboğan, hunter kafaavcı yada panternalan ve benzeri yüzlercesi almican böle nick sahiplerini öle bir şans olsa keşke. Belki komik gelebilir ama ben şansen char açtığımda 4-5dk nick düşünüyorum classın race uygun bir nick uydurmaya yaratmaya kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nickl olayı sadece türklere has bişey değil aslında. daha bugün "imfromswe" diye bi paladin tankladı dungeonu. panternalan çok güzelmiş ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tunch said: nickl olayı sadece türklere has bişey değil aslında. daha bugün "imfromswe" diye bi paladin tankladı dungeonu. panternalan çok güzelmiş ayrıca :D tabii sadece türklerde de değil fakat ağırlık bizde o nick şimdi gçımda uydurdum gerçi hiç görmedim öle bir nick :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tunch said: peki yeri gelmişken soralım. nerede kasmalı ally ve/veya horde? horde herhangi bir yerde kasılır, ally hiç bir yerde kasılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 tacizzz tacizz konuyu hijack edem biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 berbat server.. bladefiste geçtm (horde) attım charı oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Burning Legion'da şu anda oynayan kimseler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 valla en son vanilla wowda bwl patchi çıkmadan oynuyolardı BL de ahaheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sen baya geride kalmışın o zaman sanırım? TBC den sonra Unleashed, Invadoria ve 2-3 Türk guildi daha vardi benim hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 wauw desene aşmış pardon ya ben geri kalmısım bl den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hala oynayan var bl de :D ben hariç emekli oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 valla biz terkettik sizde terkedin. beyinler çöl olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Şehir dışında olmam nedeniyle wow ödemede cancel yaptım, dünya kupası başlayıncada tekrar devam etmim dedim.. Ama kapamadan önce posta kutusundaki mailler dururmu diye bir arkadaşa sordum, hesap frozen olacağı için durur dedi, fakat hepsi gitmiş, tonla item vardı ya, tonla mats :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben bldeyim halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DALtanyan said: Sen baya geride kalmışın o zaman sanırım? TBC den sonra Unleashed, Invadoria ve 2-3 Türk guildi daha vardi benim hatırladığım kadarıyla. unleashed ne komik guilddi lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sene 2010 hala bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Valla şu realmdan gitmek istiyorum ne kadar noob varsa burada. Adam gibi biryer bulsam migrate i basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar