Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
slayer77 said:

raistlinthewiz said:

BL de su gunleri hatırlayan varmı http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.swf

İnvadoria zamanında şu olay yüzünden ne mc ne bwl yarıda kaldı bea heallar(ben misal) tanklar felan dc olup 300-400 kişi var sırada diyince mc bwl yalan olurdu hahaha

artık gayet güzel oynanıyor bl de fasterping le ms90 ı gecmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
loop said:

3 tane 80 karakterimle BL ye geçmek istiyorum, casual takılıcam, aynı zamanda pvp yapan, neşe dolu , arkadaşlığın had safhada olduğu bir guild varmı beni kabul edecek :)o
ins yapmıcaksan gel, ins yapıcak aksam 8 den sonra oyuna anca girebilirim diyip 500-600 sıra beklemeye razı isen gel.
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

Lindoras said:

Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir.

dusuk seviye kesim derken raid yapılma durumu olarak mı soruyorsun ?

Oldukça başarısız bir realm progress anlamında. Bunun yanı sıra insanların kalitesizliği ko kitlesi denen kitleden fazlaca bulunması Burning Legion'ı düşük seviye kitlenin bulunduğu bir realm yapıyor. Ayrıca sormuyorum, söylüyorum.

Dworgian said:

Lindoras said:

Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir.

Lindoras said:
Bir elitist olarak

elitist jerklerden misin yoksa nedir? aydınlat bizi ltfn

World top 15de yer alan bir guildin 1,5 yıllık üyesiyim ve evet elitistim bir sakıncası var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Lindoras said:

:P yeni başlamış dediğin kişi top 15 bir guildde oynuyor ama böyle polemiklere gerek yok ben sizi küçümsemeye kalkmadım sende aynısını yapmaya kalkmamalısın.

Lindoras said:

World top 15de yer alan bir guildin 1,5 yıllık üyesiyim ve evet elitistim bir sakıncası var mı ?

eyvah yine TOP15 vakası...

p.s: Aradan geçen aylarda hiç bir ilerleme veya gerileme olmadımı, TOP15'e demirmi attınız?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...