geffen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 raistlinthewiz said: BL de su gunleri hatırlayan varmı http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.swf haha bunun için bir de çılgınlar gibi lag oluyordu onun için kavimler göçü yaptık grim batola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 penth son 2 SS'de ki de ne seksi robe du ya sdfsd. Fankriss droptu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yav şu twin combati kadar beni güldüren başaka combat yoktu :D heal atarken oturup ortada bir o yana bir bu yana koşuşturan melee dps hala aklimda. ne komikti ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 raistlinthewiz said: BL de su gunleri hatırlayan varmı http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.swf max 530 du benim gordügüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 benim en iyi hatırladığım bi kere uc ye raid yapmıştık 300 kişi sonra gelen DK lar kafayı yedirmişti bana zaten uc kitlenmişti girdik içeri adım atamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BL de rog uma guild arıyorum varmı tatil nedeniyle raid için adam ihtiyacı olan guild ? 300 civarı hit 1800+ ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Prot paladin karakterime BL'de düzgün seviyeli bir guild arıyorum. Armory linki aşşağıda. İlgilenen arkadaşlarla oyun içinde veya buradan görüşebiliriz. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Nudas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 raistlinthewiz said: BL de su gunleri hatırlayan varmı http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.swf İnvadoria zamanında şu olay yüzünden ne mc ne bwl yarıda kaldı bea heallar(ben misal) tanklar felan dc olup 300-400 kişi var sırada diyince mc bwl yalan olurdu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ehe unutur muyuz onu, bir de yeni açılan serverlarda oluyodu bu sıra olayı ki of yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 slayer77 said: raistlinthewiz said: BL de su gunleri hatırlayan varmı http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.swf İnvadoria zamanında şu olay yüzünden ne mc ne bwl yarıda kaldı bea heallar(ben misal) tanklar felan dc olup 300-400 kişi var sırada diyince mc bwl yalan olurdu hahaha artık gayet güzel oynanıyor bl de fasterping le ms90 ı gecmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 3 tane 80 karakterimle BL ye geçmek istiyorum, casual takılıcam, aynı zamanda pvp yapan, neşe dolu , arkadaşlığın had safhada olduğu bir guild varmı beni kabul edecek :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 loop said: 3 tane 80 karakterimle BL ye geçmek istiyorum, casual takılıcam, aynı zamanda pvp yapan, neşe dolu , arkadaşlığın had safhada olduğu bir guild varmı beni kabul edecek :)oins yapmıcaksan gel, ins yapıcak aksam 8 den sonra oyuna anca girebilirim diyip 500-600 sıra beklemeye razı isen gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Lindoras said: Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. dusuk seviye kesim derken raid yapılma durumu olarak mı soruyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aa yaşam pınarıda buradaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 jonywayt said: aa yaşam pınarıda buradaymış :P sen oynuyon mu daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lindoras said: Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. Lindoras said: Bir elitist olarak elitist jerklerden misin yoksa nedir? aydınlat bizi ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 adam pro :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben epicistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hozceri said: Lindoras said: Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. dusuk seviye kesim derken raid yapılma durumu olarak mı soruyorsun ? Oldukça başarısız bir realm progress anlamında. Bunun yanı sıra insanların kalitesizliği ko kitlesi denen kitleden fazlaca bulunması Burning Legion'ı düşük seviye kitlenin bulunduğu bir realm yapıyor. Ayrıca sormuyorum, söylüyorum. Dworgian said: Lindoras said: Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. Lindoras said: Bir elitist olarak elitist jerklerden misin yoksa nedir? aydınlat bizi ltfn World top 15de yer alan bir guildin 1,5 yıllık üyesiyim ve evet elitistim bir sakıncası var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 para kazanmıyorsan guilden ötürü. progamer değilsindir. pro değilsen oyuncusundur. elit oyuncu diye bir şey yok. ya prosundur ya değilsindir. elit bir insan olabilirsin ona lafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Lindoras said: :P yeni başlamış dediğin kişi top 15 bir guildde oynuyor ama böyle polemiklere gerek yok ben sizi küçümsemeye kalkmadım sende aynısını yapmaya kalkmamalısın. Lindoras said: World top 15de yer alan bir guildin 1,5 yıllık üyesiyim ve evet elitistim bir sakıncası var mı ? eyvah yine TOP15 vakası... p.s: Aradan geçen aylarda hiç bir ilerleme veya gerileme olmadımı, TOP15'e demirmi attınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yazik lan ezmeyin adami top15mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adam elististmiş kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 elitist= wow kültürü yüksek insan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar