raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: 15 mayıs felam :D ben wow geldiği zaman ilk parti alamadım 2. party alıp başlamıştım ne kara borsaydı o zaman adam telefon açıyordu wow geldi 1 saat içinde gelip almazsanız başkasına satarım... Dükkanın onune gittim 40-50 kişi akbaba gibi bekliyordu gelmeselerde biz alsak misali hehe adam herkesı arıomus demekkı:D walla ben gelıp gelmeyecegı bellı olmadıgı ıcın daha eu baslamadan amerikadan bir adama satın aldırmıstım bana cdkey gondermıstı us ıcın. Blizzarda us cdkeyleri euya cevırmek ıcın bi olaya gırısmıstı ondan yararlanmıstık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 eylul'de basladiydim ben de. 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o zamanlar güzeldi en zevkli anlardı tek end game mc vardı onyx vardı 400-600 frostbolt atardık ama mutluyduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "Account Created: 11 June 05 22:02" imiş benimki. Geç kalmışım ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 raistlinthewiz said: ozii_x said: 15 mayıs felam :D ben wow geldiği zaman ilk parti alamadım 2. party alıp başlamıştım ne kara borsaydı o zaman adam telefon açıyordu wow geldi 1 saat içinde gelip almazsanız başkasına satarım... Dükkanın onune gittim 40-50 kişi akbaba gibi bekliyordu gelmeselerde biz alsak misali hehe adam herkesı arıomus demekkı:D walla ben gelıp gelmeyecegı bellı olmadıgı ıcın daha eu baslamadan amerikadan bir adama satın aldırmıstım bana cdkey gondermıstı us ıcın. Blizzarda us cdkeyleri euya cevırmek ıcın bi olaya gırısmıstı ondan yararlanmıstık.. hatta daha imba birsey soylimde yarılın. baya süre nebulada oynamıs bir uo oyuncusydum sonra quan vs gunlerınde bırakmıstım uoyu. işte üniversitedeyiz bilg.müh dersler kötü fln ama ben kendimi zaten yazılım olaıyna vermişim. wow alphadakyen daha client leak olmustu o yaz. bende sardırmıstım gotwow.nete emulator yazıyoruz fln ama ben wow oynamayı dusunmuorum, sadece böyle emulatorle urasmak hosuma gidio zevk alıorum fln (pvpgn ile de urasmıstım baya). neyse emulator olayında blizzard gotwowa el koydu bızım projelere notice gonderdı yasal uyarı yaptı fln kapatın projeleri diye. bizde bıraktık. bi hatuna sardık feci, beni peşinde dolandırıyo süründürüyo fln, feci bunalım oldum.. okul bitmeden, dısarda calısmaya basladım, subat ayı geldi wow cıktı cıkacak release dayi bekliyoruz. golbası belediyesinin bilgi isleminin alt yapsını fln kuruyorum, bi yandan patch panele kablo cakıyorum bı yandan, Allied telesyn routerlara config, diger yandanda belediyeye sattıgımız Prolaint sucunuyu koymusum masama, wow-europe.comda 5 dakka da bir refresh atıp release ne zaman dıye bakıyorum.. sonra bi basladı oyun.. gg ondan sonra zaten.. ps: not hatunu soracak olursanız, şimdi kendisi yengeniz oluyor, evliyiz, wow oynamaaaaaaaaaaa diye kafamın etini yiyor;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bizim hatunda, en son ventte konuşan raidleader için "Yemeğe çağır bare, oldu olacak" falan diyordu, kulaklıkla oynamayı sevmediğim için :p Şaka maka, baya olmuş ya. Hatta, Pati'de ilk karar verdiğimiz server, Server listesini isme göre sıraladığımızda, en altın 2 üstündeki PvP server olacaktı. Neyse, oyun açıldı girdim baktım, serverın ismi Spinebreaker PvP (veya S ile başlayan başka bi tane), hmm dedim falan girdim bi iki level aldım, baktım kimse yok oynayacaklardan, dedim noluyoree. Tekrar patiye girersin bakarsın ki, odium serverı BL olarak değiştirelim demiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ahahah kopardın beni rais :D hele yengemiz baktı seni wow a kaptırcak erken davranim demiş.. ama gg :D gangren senin eşinde güzel laf demiş oldu olucak yemeğe çağır :D bizde bir türk guildinde oynuyorduk bi priest abimiz vardı akşam raid olur abi... abiiiii ?? oradamısın xx abi ? Beyler kusura bakmayın ben çıkmalıyım yengeniz kızıyor çağırıyor :D bizde ventten pis pis sırıtır whisperlardan ahahahahha diye gülerdik :D sen bizi bırak.. yenge ile party yap emi abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ne günlerdi ya;) hatta usdeki warsong dalgasından sonra, eu-warsongda öyle olacak gibi bir düşünce vardı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Account Created: 23 July 06 18:08 CEST ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: Ahahah kopardın beni rais :D hele yengemiz baktı seni wow a kaptırcak erken davranim demiş.. ama gg :D gangren senin eşinde güzel laf demiş oldu olucak yemeğe çağır :D bizde bir türk guildinde oynuyorduk bi priest abimiz vardı akşam raid olur abi... abiiiii ?? oradamısın xx abi ? Beyler kusura bakmayın ben çıkmalıyım yengeniz kızıyor çağırıyor :D bizde ventten pis pis sırıtır whisperlardan ahahahahha diye gülerdik :D sen bizi bırak.. yenge ile party yap emi abi.. bizim bl'de horde tarafında rank kastıgımız premadelerde 2 cinli vardı unutmam, ABdeyiz bunlar mineda bekliyorlar sıkıldılar filan, 1.cinli 2.ciye yavsadı ventte, (ingilizce bilen tiplerdi ama elit cinlilerden gold farmer degıl bunlar:D) , sonraki oyunda ya bize 1 oyunluk musade edin diye gitmislerdi, yarım saat kaybolmuslardı ortalıktan, gunde 15+ saat kasan tiplerdi o 30 dakikada ne yaptılar cok merak eediroum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 2 senedir açıktı 24 ünde suspend ettim şansa bak. tam 2 sene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 raistlinthewiz said: ps: not hatunu soracak olursanız, şimdi kendisi yengeniz oluyor, evliyiz, wow oynamaaaaaaaaaaa diye kafamın etini yiyor;) bunu buraya yazdıgım gün süper bi hayatım olmuş olucak ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 raistlinthewiz said: ozii_x said: Ahahah kopardın beni rais :D hele yengemiz baktı seni wow a kaptırcak erken davranim demiş.. ama gg :D gangren senin eşinde güzel laf demiş oldu olucak yemeğe çağır :D bizde bir türk guildinde oynuyorduk bi priest abimiz vardı akşam raid olur abi... abiiiii ?? oradamısın xx abi ? Beyler kusura bakmayın ben çıkmalıyım yengeniz kızıyor çağırıyor :D bizde ventten pis pis sırıtır whisperlardan ahahahahha diye gülerdik :D sen bizi bırak.. yenge ile party yap emi abi.. bizim bl'de horde tarafında rank kastıgımız premadelerde 2 cinli vardı unutmam, ABdeyiz bunlar mineda bekliyorlar sıkıldılar filan, 1.cinli 2.ciye yavsadı ventte, (ingilizce bilen tiplerdi ama elit cinlilerden gold farmer degıl bunlar:D) , sonraki oyunda ya bize 1 oyunluk musade edin diye gitmislerdi, yarım saat kaybolmuslardı ortalıktan, gunde 15+ saat kasan tiplerdi o 30 dakikada ne yaptılar cok merak eediroum:D cok kolay abi /rest /kiss /hug /sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Gangren said: Bizim hatunda, en son ventte konuşan raidleader için "Yemeğe çağır bare, oldu olacak" falan diyordu, kulaklıkla oynamayı sevmediğim için :p benim kız arkadaşım da raid invite'i yapan bir iki kişinin nickini ezberlemiş bunlardan nefret ediyorum diye yakınıyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben cozumu kiz arkadasimi wow'a alistirmakta bulmustum. baya ise yaradi hani. ben biraktim (ara verdim diyelim bi sureligine) o hala devam <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Malkavian said: Kendilerini iyilik adına atamış ırklar insanlar,gece elfleri,cüceler ve gnome lar gibi[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion buneyahahaahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben dondum valla :P lvl 16.5 druid :P lidiya nick ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ahahahah ben de bıraktım jony mart ta fln görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Warsong dediniz şimdi. Fena sattınız bizi US warsongda. Olsun ama eno sözünde durdu. Golden Horde! frw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Dworgian said: ahahahah ben de bıraktım jony mart ta fln görüşürüz :D yerini dolduralim dedik :P bi nickler tutmuyor :P onuda idare edecekler artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 jonywayt said: Dworgian said: ahahahah ben de bıraktım jony mart ta fln görüşürüz :D yerini dolduralim dedik :P bi nickler tutmuyor :P onuda idare edecekler artık :d pis taciz ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hozceri said: jonywayt said: Dworgian said: ahahahah ben de bıraktım jony mart ta fln görüşürüz :D yerini dolduralim dedik :P bi nickler tutmuyor :P onuda idare edecekler artık :d pis taciz ci cevap ver kardesim sende. her cevap vermediginde daha cok tacizle karşılaşacaksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BL de su gunleri hatırlayan varmı http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 olmaz mı Blackwing Lair zamanında şöyle düşüp, tekrar girdiğinde kendisini instance girişinde, raidin kalanını da orgrimmarda görenler falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aah ah sunucular acildiktan 1 saat falan sonra BL benimki :) http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/sufer.jpg serefsiz horde sfsd, hatta baslik acmistim bu ss ile :) http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/b.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/ab.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/21.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/31.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/st.jpg 55'de biraktim sonra hunteri, priest rerolladim. bu arada 14. falandim level siralamasinda ilk 60lardan olucaktim da iste hunter lanet ettirdi, ben biraktim priest 60 oldu sonra hunter revamp oldu =/ Priestim ile ilk Onyxia killim, Pandoradaydim ilk EU killi yapan, onu kacirmistim gerci. http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/onyxia.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/vav.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/kri.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/ui2.jpg aah ah be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar