ayucan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yaw o deilde 2005 senesini gorunce acayip nostalji oldum onxy SS i falan bizim PT ile hey gidi hey be,eski dostlarin hepsine slm Azshanar here =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Aksakallı naytelf pıriystimiz. Hoşgeldin, özlemişim valla BL dönemini ve az kafa şişirmeyen veletliğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya ben acctı açıtırıp açtırmamak arasında gidip geliyorum.bugün formatladım pc yi tertemiz elim wow kutusuna gitti dedim yükliimmi sora bi an geri çektim yok yok dedim..şimdi gene düşündüm yükleyecem diye ama bi ton patch var en iyisi yarın kasayı kapıp kafeye götürmektir diye düşündüm.BL de lag var diye duydum arkadaşlar sizde durum nasıl serverdan kaynaklanan bir lag sorunu var mı ? yoksa tüm serverlarda mı var bu durum ? biri beni aydınlatsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 TTNet > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bl temiz sefik abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Darklight1903 said: bl temiz sefik abi :) o sefik abi degil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mADmaXimus said: Darklight1903 said: bl temiz sefik abi :) o sefik abi degil bu arada Evet isim benzerligi olmus Sefik'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olsun istersen bana sefik abi diyebilirsin haha np ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Herkes Sefik olamaz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 arnis sen kimdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Redboss desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lianna<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 vai be, efsaneymiş = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 red dark boss ezer :D wall ailesine selamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 boss'um kiss u canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Güzel günlerdi, sizlerle daha bir ayri güzeldi;) Aynen öpüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Darklight1903 said: flash flash flash HAHAHAHAH Demir o HP nebe 3400? Birde interface'deki kurukafa atalı macrolar ne ? yoksa raidde kurt felan mı yaptırıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 raid hayatim komple kurt zaten abi benim. paso broken gear overaggrodan :D ayrica geara dikkat cekerim sakasi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ayrica hitpoint gayet yuksek o zamana gore. hemde pve seti o sor bak onura onun hp si kacmis :D 2k falandi heralde zuhauha xx of fiery wrath <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bababa çıkarttırmayın tozlu raflardan t1 setlerimi giyerim altın cocuk diye dolasırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 benim hic t1 setim olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 benim de t1 bracer ım oldu. bi de staff or arlokk mu ne kobra başlı staff oldu. sora tbc bi geldi ilk aldıgım yeşiller onları katladı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Darklight1903 said: raid hayatim komple kurt zaten abi benim. paso broken gear overaggrodan :D ayrica geara dikkat cekerim sakasi yok :D Hay sein raid hayatına : ) DPS lazım olmuyor artik galiba?kael felan kesicekseniz çağır geleyim canım sıkılıyor raidsizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bende bende heal lazimsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar