shippy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o azgarotu varya ben :D bi kere 2 aimedda indirdi yaws hep bana dalıo ab de.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: behran, 14 Aralık 2005 01:29 tarihinde demiş ki: istiyorum istiyorum istiyorum istiyoruummm [spo1=mount]ZG den düşen mount sanırım exalted olmak gerek[/spo][Bu mesaj behran tarafından 14 Aralık 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] o ne abii?!?! muhteşem birşey ya!![signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning LegionYolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 fire of dune ve sana tebrikler.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: behran, 14 Aralık 2005 01:29 tarihinde demiş ki: istiyorum istiyorum istiyorum istiyoruummm [spo1=mount]ZG den düşen mount sanırım exalted olmak gerek[/spo][Bu mesaj behran tarafından 14 Aralık 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] YARAMI DEŞME BEHRAN :( Aynı raiddeydik, ben 18 attım, Alanna 97.. Bayağı bi tükürdük guildçe :p[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende blacklight bracera 79 atmstim. arcanist bracerli bi herif 96 atti 3 4 saniye kala. icimden baya bi kufur etmistim :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Gecmis olsun abi. Ben de Eye of Shadow'a üst üste 2 kazzak'ta da 6 atmayi becermis yegane salagim. Sonra da 1k golda aldim : /[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Manatox, 14 Aralık 2005 02:32 tarihinde demiş ki: ehh sonunda neferianı öldürmeye başardık :D tık [Bu mesaj Manatox tarafından 14 Aralık 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Tebrikler.[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. (E/Mo)-(Mo/W) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 orda brightwood duser ben 99 adam 100 atar ben delirip pcye kafa atarim boyle iste...[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 salla yalan staff o :) cikmisti 450 golda okutmustum huaha.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Nedir bu Bl cilerin cektiği yaa saat 6 dan beri girmeye calışıyorum login server down çıldırmamak elde değil ya. böle serverın ...[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pff giremiyoruz[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yakın zaman içinde olarak, The Eye of Divinity veya Ancient Petrified Leaf Priest / Hunter Epic Quest itemlerini Gold karşılığında (sizi MC Raidlerine davet ederek) satışa çıkarmayı planlıyoruz. Kesinleştiği zaman daha fazla bilgi vereceğim :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Magtheridon forumlarini mi takip ediyosunuz : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aslında kutlamak lazım yapılan şey güzel birşey bence. Hi Goat un yaptığı yani. Özel Testler yapmak için Wow serverı kurmayı düşünüyodum bilgisayara, mesela statler arasında farklar, itemların etkisi falan filan gibi değişik şeyler için. Emulator download ararken neler göreyim, o kadar çok kişi orjinali bırakmışki. Adamların genelde yazdıkları, hig instance yapamıyorum resmen piece of cake olarak geziniyorum dünyada bir oyun bu kadar saçma olamaz. Adamalar gitmiş yüksek xp veren geyik serverlarda ( kaçak serverlar) kararkter açmışlar. Gold miktarı cüzii olursa sanırım leaf veya eye ı geçtim MC questleri için talebiniz çok olur. Millet çünkü şu oyunda sırf bg bg kusan 100 lerce adam var.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Uzun zamandır konuşuyorduk Penth'te, şimdi geldi aklıma yazmak. Nexus durumu belli olunca, daha kesin bir açıklama yaparız herhalde.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 suanda oyuna girebilen varmı?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benim ev arkadaşım oyunda şu an...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 4.5 saattir urasiyorum ve giremiyorum acaba sorun ne ya[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker34 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Denilen yolları denedim genede giremedim. :( Blizzard EU forumlarına baktım bir sürü kişi,de aynı problem var.Orada da WTf dosyalarını silenler olmuş ama bende olduğu gibi işe yaramamış!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Valla oglenden beri ilk defa simdi kendi istegimle cıktım desem acaba neden sorun yasıor mıllet ve bugun 2-3 gundur olan lag probleımde yoktu 200 ms le cok rahat oynadım.[signature][hline]Nerf Plz.. lvl 44 Tauren Shaman - Delidana Senior Sergeant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yaklaşık 1 saat önce World Server down oldu, belki bununla alakalıdır.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abiii invadoria olarak bwlde son yumurtada patladik ah ah icim cizladi:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eye of shadow ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bide bu arada amulet of the darkmoon un questini almak için o herifi mulgore damı arayacaz bi yardım ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eye of shadow priestlerin epic staff questi için gerekli item[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar