Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 veriyoruz ya warlock u odunc olarak ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tamam canim :) siz veriyorsaniz dert degil ama siz gideceginiz zaman sorun teskil etmez insallah :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Penthesilea, Undead Mage i yarattim az önce : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 auhauhauha hoşgeldin penth[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu serverlarin maintaince turkiye saati olarak akcta bitiyor gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gun gecmiyorki guzel serverimizda bir random instance run da neseli anlar gecirmeyelim Bakiniz bir kardesimiz elindekinde daha iyi dmg veriyor diye neyi rollayip kazanmis ;)= tebrik ediyoruz kendisini[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja[Bu mesaj Wendigo tarafından 08 Ekim 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gloves of spellmastery yapan adam aranıyor[signature][hline]Ben Normal Değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 whisper Arghbla[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 online olsan whisper layacaz da degilsin ki ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben arghbla mıyım wen abi :D hehe serverda tek yapan o :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Penthesilea, 05 Ekim 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Penthesilea, Undead Mage i yarattim az önce : ) eüheühüe bende sizin serverde mage ud açmıştım ben seni burada keserim sende beni orada :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 horde tarafında Shifting Cloak yapan varmı? yada yapan tanıdıgı olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gloves of speelmasterye okadar para verecegınıze gordukunkıyle ıdare edın:)hem beleş hemde yuzde 1 crit verıyor[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya serverda bişey mi var?Bütün serverlara bağlanıyorum sorunsuz Blye bağlanamıyorum, bağlanınca da yükleme bitmeden dc yiyorum bu bir nedir?o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya pazar günü toplanıp savaşalım ben öyle überim keserim dograrım demiyorum lvl 50 yim. grup yapıp girelim eğlenelim gülelim ölelim :rock: Long Live Alliance[signature][hline]Kxwarthgoth Human MageBret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 anutah ve fonderr ulan benden 5 lwl düşük die bıraktık arkıyla gelip kamplıo pustlar bari bekliiyim amanm dolsun alıyım aklınıs alaturka guilddedir bu elemanlar.türk olduumu göre göre kamplıo serefler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Klisser LvL 30,5 Human Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaslar darnasus repu kasilyorum.250 tane 20 lik rune kaldi :( degerli yardimlarinizi bekliyorum. :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Geçen oyuna girmeden önce bi realmlist alayım bakiim dedim , Burning Legion Medium olmuş :( , hey gidi BL bu duruma mı düşecektin , AH daki çeşitlilik eskisi gibi değil.Yamuluyor muyum yoksa bu bir kuruntu mu ?[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu arada Hakkar`i kestikten sonraki adadaki olay bayagi hosmus ;) [spo1=Tiklayin1][/spo] [spo1=Tiklayin2][/spo] [signature]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoriahttp://wow.allakhazam.com/profile.html?162005[Bu mesaj Greandisthas tarafından 18 Ekim 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ayrica son patchden sonra hakkari deneyen varmi alliance tarafinda? daha onceki Hakkara gore daha degistirmisler. artik raidi kendine cekiyor.degisik olmus :)[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biz daha ansa girisin sag tarafini temizliyebiliyoruz :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Wendigo, 08 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: online olsan whisper layacaz da degilsin ki ;)= arghbla horde bilmeyenlere duyrulur. alliance a 125 horde tarafina 25 golda yapiyor whisper yapamazsiniz yani :). ben 25 golda yaptirdim kandirip kendisini arkadasin lvl 37 shamani vardi heh tanariste bitirdik olayi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iki tarafa birden nasi yapiyo?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar