Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam canim :) siz veriyorsaniz dert degil ama siz gideceginiz zaman sorun teskil etmez insallah :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE WOLF BROTHERHOOD

BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
Mesaj tarihi:

Gun gecmiyorki guzel serverimizda bir random instance run da neseli anlar gecirmeyelim
Bakiniz bir kardesimiz elindekinde daha iyi dmg veriyor diye neyi rollayip kazanmis ;)=
tebrik ediyoruz kendisini

[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 08 Ekim 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 05 Ekim 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
Penthesilea, Undead Mage i yarattim az önce : )

eüheühüe bende sizin serverde mage ud açmıştım ben seni burada keserim sende beni orada :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Mesaj tarihi:
Ya pazar günü toplanıp savaşalım ben öyle überim keserim dograrım demiyorum lvl 50 yim. grup yapıp girelim eğlenelim gülelim ölelim :rock:

Long Live Alliance[signature][hline]Kxwarthgoth Human MageBret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Heyok Hey "It's a good day to die"
Mesaj tarihi:
anutah ve fonderr ulan benden 5 lwl düşük die bıraktık arkıyla gelip kamplıo pustlar bari bekliiyim amanm dolsun alıyım aklınıs alaturka guilddedir bu elemanlar.türk olduumu göre göre kamplıo serefler
Mesaj tarihi:
arkadaslar darnasus repu kasilyorum.250 tane 20 lik rune kaldi
:( degerli yardimlarinizi bekliyorum. :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 08 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
online olsan whisper layacaz da degilsin ki ;)=

arghbla horde bilmeyenlere duyrulur. alliance a 125 horde tarafina 25 golda yapiyor whisper yapamazsiniz yani :). ben 25 golda yaptirdim kandirip kendisini arkadasin lvl 37 shamani vardi heh tanariste bitirdik olayi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.
  • Yeni Oluştur...