Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 veriyoruz ya warlock u odunc olarak ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tamam canim :) siz veriyorsaniz dert degil ama siz gideceginiz zaman sorun teskil etmez insallah :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Penthesilea, Undead Mage i yarattim az önce : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 auhauhauha hoşgeldin penth[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde!
Akaius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu serverlarin maintaince turkiye saati olarak akcta bitiyor gencler?
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gun gecmiyorki guzel serverimizda bir random instance run da neseli anlar gecirmeyelim Bakiniz bir kardesimiz elindekinde daha iyi dmg veriyor diye neyi rollayip kazanmis ;)= tebrik ediyoruz kendisini[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja[Bu mesaj Wendigo tarafından 08 Ekim 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gloves of spellmastery yapan adam aranıyor[signature][hline]Ben Normal Değilim!
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 whisper Arghbla[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 online olsan whisper layacaz da degilsin ki ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben arghbla mıyım wen abi :D hehe serverda tek yapan o :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Penthesilea, 05 Ekim 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Penthesilea, Undead Mage i yarattim az önce : ) eüheühüe bende sizin serverde mage ud açmıştım ben seni burada keserim sende beni orada :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
bengii Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 horde tarafında Shifting Cloak yapan varmı? yada yapan tanıdıgı olan ?
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gloves of speelmasterye okadar para verecegınıze gordukunkıyle ıdare edın:)hem beleş hemde yuzde 1 crit verıyor[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Kelemvor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya serverda bişey mi var?Bütün serverlara bağlanıyorum sorunsuz Blye bağlanamıyorum, bağlanınca da yükleme bitmeden dc yiyorum bu bir nedir?o_O
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya pazar günü toplanıp savaşalım ben öyle überim keserim dograrım demiyorum lvl 50 yim. grup yapıp girelim eğlenelim gülelim ölelim :rock: Long Live Alliance[signature][hline]Kxwarthgoth Human MageBret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 anutah ve fonderr ulan benden 5 lwl düşük die bıraktık arkıyla gelip kamplıo pustlar bari bekliiyim amanm dolsun alıyım aklınıs alaturka guilddedir bu elemanlar.türk olduumu göre göre kamplıo serefler
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaslar darnasus repu kasilyorum.250 tane 20 lik rune kaldi :( degerli yardimlarinizi bekliyorum. :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Geçen oyuna girmeden önce bi realmlist alayım bakiim dedim , Burning Legion Medium olmuş :( , hey gidi BL bu duruma mı düşecektin , AH daki çeşitlilik eskisi gibi değil.Yamuluyor muyum yoksa bu bir kuruntu mu ?[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++-
Greandisthas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu arada Hakkar`i kestikten sonraki adadaki olay bayagi hosmus ;) [spo1=Tiklayin1][/spo] [spo1=Tiklayin2][/spo] [signature]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoriahttp://wow.allakhazam.com/profile.html?162005[Bu mesaj Greandisthas tarafından 18 Ekim 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Greandisthas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ayrica son patchden sonra hakkari deneyen varmi alliance tarafinda? daha onceki Hakkara gore daha degistirmisler. artik raidi kendine cekiyor.degisik olmus :)[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biz daha ansa girisin sag tarafini temizliyebiliyoruz :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Wendigo, 08 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: online olsan whisper layacaz da degilsin ki ;)= arghbla horde bilmeyenlere duyrulur. alliance a 125 horde tarafina 25 golda yapiyor whisper yapamazsiniz yani :). ben 25 golda yaptirdim kandirip kendisini arkadasin lvl 37 shamani vardi heh tanariste bitirdik olayi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iki tarafa birden nasi yapiyo?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Öne çıkan mesajlar