obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 random Zul'Grup düzenleyelimmi beyler; BL Horde tarafında.. geçen düzenlenmişti ya Random MC bizim tarafta..onun gibi işte..güzel olur..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Random Zul Gurub duzenlemeye gerek yok bence. Instance 20 kisilik oldugu icin bir guild rahatlıkla onceden gun belirledigi zaman girebiliyor. Ufak guildler ise 2 guild birlesip girebilir.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion Syra LvL 53 Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 biz birtürlü çıkaramadıkda ondan şey ettim :) neyse, yani o tür bişi düzenlense tekrar güzel olur..hem bu sefer "Geleneksel"de diyebiliriz :) "2. Geleneksel Pati Molten Core Raid'i" çok kral lan :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Rogue charım 60 olsun yaparız bi zul gurub :)[signature][hline]Nick : CrystaL Syra LvL : 60 57 Irk : Tauren Undead Class : Shaman Rogue Guild : Hajnal Legendary Soul Burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burning legionda karakter satın almak istiyorum lvl 60 olması tercih ettiğim classlar, alliance tarafında rogue, hunter yada warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bir seyi 40 kere osylersen olurmus?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aurana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bıktım bu server dan :( sıra bir dert --lag i bir dert :( char arktarma gelse bir saniye durmicam[signature][hline]---------------- Burning Legion ---- Seyid 60lvl paladin Aurana 48lvl warrior [Bu mesaj aurana tarafından 25 Eylül 2005 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet arkadaslar yavas yavas zur grub yapmaya basladik. guildimize nadidane warlock ve druid aramaktayiz katilmak istiyen arkadaslar gulian nickli arkadasimiza msg atabilirler.(offline ise bana atabilirler)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHRTHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [spo1=Rag Rag!!][/spo][signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Oh be, kurtuldum su BL'den en sonunda. Elandra'nin yeni adi Penthesilea ve yeni acilan sunucuya transfer oldu :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende geldim yuppi hard lwl 44 tauren shammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 butun alliancelar /ignore Tylerdurden butun hordelar camplayın adamı 10-20 saat:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Tylerdurden has defeated the English language in a duel. yerlere yattım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ayy arkadaşlar birileri ile uğraşmayı bırakın artık lütfen.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Adam herkesle uğraşıyor bütün guildlere ninja diyor. Birde iğrenç bir ingilizceyle türklerin ismini iyice batıracak şekilde topikleraçıyor.[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu tip kişiliklerle mi desem kişiliksizlerlemi desem anlamadım fakat ne kadar çok bahsedip uğraşırsanız kendi çok güzel şeyler yapmıs zannedip dewam edecektir? en iyisi görmemezlikten elip ezikliklerine laf atmamak.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Serverda sorun mu var. Girmeye çalıştıkça disconect mesajı veriyor?[signature][hline]Sargas >> lvl49 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 su an yok birsey baglandik biz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Eclipse olarak recruite basladik oyunda /w wen ya da /w vlos[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bizim guild de sanırım yeni server a taşınmış :P gelemezsem size bol şans orada :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakocan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 evet lvl 60 rogue, hunter yada warrior aranıyor burning legion serverında olması tercihim fakat acıkcası pek farketmez server msj atın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Lvl 60 mage Yeterince MC tecrübem var MC yapan guild arıyorum migration sonrasu blde kalıcak olan[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 guildimiz adam alımını durdurdu tuh be dark keske gelseydin :([signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Charı satcam dedim satmadan attınız beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 zg yapiyoruz :) warlock ariyoruz :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar