Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 10000000 gün beleş oynama hakkı talep edicem. hoş bu bile az gelir bu kadar sinirden sonra.[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Boşver üzülme zaten alliance günün % 80inde Horde liderini öldürüyor yarın haledersin artık o işi
xrex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: AcimasizKemal, 01 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: kam senın profildeki talentler yalan olm onlarla adam mı ölür yok totem mana reduce yok mana veren totem ben böle de kesiorum çatır çatır merak etme babs[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk --------------------------------------
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben de lbrs deydim hala alamadım belt of valor u :p alamıcam bu gidişile de :(([signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Onu almak çok kolay ya üzme kendini. Sunucular düzelince alırsın kolayca. Gerçi çok gereksiz bir şey ama ben de bankada dursun diye almıştım. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Adam bulabilsem zaten acaip kasış raid de olmuo :D sırf set için yoksa warlord's command in hediyesi daha ii ama extra özellikler için :D[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL
fishyy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 fishyy - n.e rogue (60 lvl) fishtr - human mage (60 lvl) Guild Alaturka[signature][hline]Fishyy - N.E Rogue - Burning Legion
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya ben su an 3. karakterimi kasmama ragmen, hep 46-50 arasinda troll farmladigimdan nerde quest yapilir bilmiyorum ama farm yapcak takat kalmadi, nereye gideyim quest yapmaya?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hmm searing gorge iyi gelir sana penth orada thorium pointte baya gorev var iyide exp veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Saol deli Cöktü yine güzide serverimiz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 HAHA gene gider blizz senin taa aq yım 1 serverla baş edemiyolar[signature][hline]Twisted
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben oyundayım ama , oynayamıyorum. server gitse değişen bişi olmucak... 35040540540 latency..[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bişi farkettim, nezaman kendi yararıma bi quest yapçak olsam böle oluyor, ne kadar ilginç değilmi?
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kufur etsek caizmidir ?[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 FU BLIZZ ^^[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Vallahı bravo yanı dıyecek hıcbırsey bulamıyorum..Arkadas madem sorun var kaparsın adam akıllı 1 gün acıklamasını yaparsın kımsede "lan nıye kapalı blıızz bacını telekoma kafam gırsın" gıbısınden laf etmez..Ne yapmaya calısıyorlar anlamam kı..2 saatte bır boyle yeter ama ya utansınlar..Hala gıremıyoz[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Rezalet bu ya Ben giriyorum da noluyor? 150 ping var ama yazdikalrim su anda 5 dakka oldu hala ekrana yansimadi deliricem[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben söyleyecek söz bulamiyorum cinnet gecirecem. Kazzak up, cektigimiz cileye bak[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Ben söyleyecek söz bulamiyorum cinnet gecirecem. Kazzak up, cektigimiz cileye bak bu lagde kazzak yapıp patladınız hepberaber dimi? :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you
behran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu server gerçekten insanlarını bezdirdi son olayla.Eski olaylarda lag olmasına ragmen high olurdu.Şimdi mediumda server.Bir çözüm bulunması lazm acilen[signature][hline]
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 katılıyıyorum sana mufrezecım.coluk cocuk nasıl :P[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :)
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anasını dıyorum artık[signature][hline]waiting for the twelfth
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben %%+^&'^+&'+^+&^+%& diyorum :) bu arada bir ara adamın biri kırmızıyla yazdı if nin ortasında. ingilizce olarak arabama atlayıp blızzın ofisine gidecem diye(yane ben böyle anladım)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :)
Öne çıkan mesajlar