Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
AcimasizKemal, 01 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
kam senın profildeki talentler yalan olm onlarla adam mı ölür yok totem mana reduce yok mana veren totem

ben böle de kesiorum çatır çatır merak etme babs[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Onu almak çok kolay ya üzme kendini. Sunucular düzelince alırsın kolayca. Gerçi çok gereksiz bir şey ama ben de bankada dursun diye almıştım. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben su an 3. karakterimi kasmama ragmen, hep 46-50 arasinda troll farmladigimdan nerde quest yapilir bilmiyorum ama farm yapcak takat kalmadi, nereye gideyim quest yapmaya?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahı bravo yanı dıyecek hıcbırsey bulamıyorum..Arkadas madem sorun var kaparsın adam akıllı 1 gün acıklamasını yaparsın kımsede "lan nıye kapalı blıızz bacını telekoma kafam gırsın" gıbısınden laf etmez..Ne yapmaya calısıyorlar anlamam kı..2 saatte bır boyle yeter ama ya utansınlar..Hala gıremıyoz[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ben %%+^&'^+&'+^+&^+%& diyorum :)

bu arada bir ara adamın biri kırmızıyla yazdı if nin ortasında.
ingilizce olarak arabama atlayıp blızzın ofisine gidecem diye(yane ben böyle anladım)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion
Guild - Buried Innocence

BL deki BRONZE BAR cınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...