Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İyi tatiler Mirage ,türkiye arada bir iyi gelir brotchen ve glühweindan sıkılmış bir bünye bunu sölüyor :-p[signature][hline]"ölümün olduğu bir yerde hiçbir şey ciddi olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Dün domoya kadar wipesiz temizledik pek bi güzeldi. Bugün Onyxia ölecek ama ben napiyorum? 400 sira bekledim, TT saolsun simdi bi 380 daha bekliyorum... TURK TELEKOMA KAFAM GIRSIN[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Biz kestik merak etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 [spo1=Onyxia hatıra fotosu 1][/spo] [spo2=buda kesim anı][/spo] artık bos bos konusmazsa insanlar pt hakkında sevinicez yarında bi sorun cıkmazsa rag ın ss ini koyucaz[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Sin, 30 Ağustos 2005 22:48 tarihinde demiş ki: [spo1=Onyxia hatıra fotosu 1][/spo] [spo2=buda kesim anı][/spo] artık bos bos konusmazsa insanlar pt hakkında sevinicez yarında bi sorun cıkmazsa rag ın ss ini koyucaz o nebicim ss ben nerdeyim ulaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nice shot bro[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darina Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ehm dmg meterlara dikkatinizi cekerim .Bi koydum bi koydum öldü izbe dragon :P[signature][hline]"Death is only the begining" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bunları koyuyorsunuz da e güzel kardeşlerim bizim gibileri niye düşünmüyorsunuz.Horde olarak bir kaç guild dışında mc,onyxia yapabilen yok onlarda alımları kapamışlar ubrs yapmaktan içimiz cıvıdı.Canımızı çektirmeyin kardeşim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tebrikler beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: kara-anarchy, 30 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki: o nebicim ss ben nerdeyim ulaaaaaaaan Buyuk bir ihtimalle olusundur en sevdiim kardehsim benim. Birde mesajdan alinti yaparken o resimleri vs alma da millet kufur etmesin :)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 muıahahah ılan izbe KARA sut ic sut benim toon bile uzun senden /kneel de bile :P bu arada tuxedo da ne yakismis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Darina, 30 Ağustos 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ehm dmg meterlara dikkatinizi cekerim .Bi koydum bi koydum öldü izbe dragon :P Overdpsden wipe sebebi olabilirdin :-P[signature][hline]"ölümün olduğu bir yerde hiçbir şey ciddi olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 onyxia da dmg meter ı kapayacaksın. yoksa wipe oluyon. millette bir dmg sevdası ki sormayın.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Onyxia'da damage meter officerlarda olucak.Ölece fazla hasar verenin kafasına pat die vurup yavaşlatıolar.O zaman baya faydalı olduu anlaşılıyo^^[signature][hline]Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gene server sapıttı off yaaaa[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 server down mu oldu ?[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hahahahahahahaa seviyorum bl yi mauhaha[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya bu nedir kardesimblizz bi boss kestirtmiyor dun lagdan yapamadik MC bugun daha ikinci bossda server gitti olaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 loginmi down bl mi ?[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bilsem atti beni server giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: shippy, 31 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: loginmi down bl mi ? hepbiri oO[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 <3 Blizzard[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Benide attı server down heralde relam list bile gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tam korrakı almıstık:([signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya bizim ventrilo serverı nerde ben ondanda kopuyom sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar