Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne uzun patch bu ya bole bıtmedı napmıslar acaba bu arada acın ole bır yer server 6 ya her seferınde bakıyım gırdıgımde gırelım oynayalım guzel guzel:)[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Mesaj tarihi:
Ben napayım.Kardeşim benden habersiz bilg. e format atmış.Şimdi işin yoksa download et Gunz u üstüne patch felam bu gece zehir oldu desene.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
server 6 ya gelmeye çalışın.channel var yukarıda orada paticiği bulun konuşalım.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
ok, server 6 ya geliyorum. Fakat herkes aynı lvl değil, bu nedenle aynı channel da oynamayabiliriz.

bu nedenle ben yeni Private Channel açacam.Paticik adında , oraya gelin ok ?
Mesaj tarihi:
ya ben oyuna giriom ole mal mal dolaşıom adamlara dalınmıo bole kafalarında bir işaret var salak salak dolaşıom çok dandik lan bu oyun :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 38 Duelist
Mesaj tarihi:
oyun dandik deil türk telekom dandik valla sen aslında o an acaip lagdasın oole kalıyosun :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
ohannes enson ben duydum :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oynanmıyor ki!
agent bilmemne hatasi veriyo herkes disconnet gözüküo (asil dc olan biziz tabii...)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...