janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yarım saat içinde açılır galiba , 8:45 gibi gitti serverlar , 2 saat down olacağını söylediler..
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ne uzun patch bu ya bole bıtmedı napmıslar acaba bu arada acın ole bır yer server 6 ya her seferınde bakıyım gırdıgımde gırelım oynayalım guzel guzel:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 patchlemesi daha uzun be , bitmedi daha ... 1 saattir %10 da ..
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben napayım.Kardeşim benden habersiz bilg. e format atmış.Şimdi işin yoksa download et Gunz u üstüne patch felam bu gece zehir oldu desene.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 server 6 ya gelmeye çalışın.channel var yukarıda orada paticiği bulun konuşalım.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hayatımda ilkkez lagger dediler yuh ve cus oldum [Bu mesaj Quardon tarafından 30 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Server 6 ya toplanalım,oyun çevirelim.İsteyen şimdi gelebilir..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu arada 12 den 15 çıktım dün.. 3 lvl birden.. :) ama hiç paticik göremedim oyunda :( Padishah LvL 15
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hadi gelin bi ara server 6 ya beraber takılalım.oyun patty.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben yeni yüklüyorum :( gelince haber veririm hem öğretirsiniz :P[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L The_hodja, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Helaaal
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ok, server 6 ya geliyorum. Fakat herkes aynı lvl değil, bu nedenle aynı channel da oynamayabiliriz. bu nedenle ben yeni Private Channel açacam.Paticik adında , oraya gelin ok ?
berksank Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu update serverına bağlanamıyor muhabbeti ne yahu?
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 patch var bugün . 1 saat önce gitti server
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende über laggy oyun,oynanmıyor...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya ben oyuna giriom ole mal mal dolaşıom adamlara dalınmıo bole kafalarında bir işaret var salak salak dolaşıom çok dandik lan bu oyun :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oyun dandik deil türk telekom dandik valla sen aslında o an acaip lagdasın oole kalıyosun :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ohannes enson ben duydum :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya ben bu oyunda nası para bulcam millet lvl 5 üstüne giyinmiş güzel armorları silahları ben 6 olcam şimdiye kadar hiç bişi alamadım
Chemosh_TR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya bide bu AP olayı nedir ben hızla alakali bisi die dusunuom :-p :D [Bu mesaj Chemosh_TR tarafından 05 Eylül 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
berksank Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sanki bana armor point gibi gelio .)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 son patch'den sonra artık girdiğim her oyunda agent avaible hede'sini veriyor..düzeltebilen varsa nasıl yaptığını söylerse çok mutlu mesut berhüdâr edecek beni..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vay be ben gitmişim herkes bırakmış oyunu :P ee kalmadımı oynayan ?[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oynanmıyor ki! agent bilmemne hatasi veriyo herkes disconnet gözüküo (asil dc olan biziz tabii...)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar