Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şunu söyliyeyim , ben bone nımh(kemıkıl) girdik kendi server'ımıza 100 ping vardı.Oyun çok laglı kendisindede lag var.3 kişiyiz benim kurduğum server'a giriyoruz 100ping.yabancılara giriyorum 4 kişilik 250 ping var.abi gunz'da oynanmaz ben onu anladım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Valla çoğu kişi ezik ben bi kaç kişi gördüm adamlar sadece sword ile shotgun kullanıyor dodge yaparak bi anda shotgun ile koyup geri sword'a dönüyor bende onlara özendim Kemıkıl kızıyor bi yerinde dur vuramıom diye .. Ezik işte mal mal duruyor önümde[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Mesaj tarihi:
hee o roketi yedirmek var bide[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Mesaj tarihi:
Roket kalabalık oyunlarda işe ayrıyor :D Shotgun-bıçak-Uzi kombosu önerilir. Yada koşarken uzi ile çakın yakınına gelince gömün shotgun en fazla 3 vuruşta mefta :D

Bu arada biz arkadaşlarla aynı internet kafeden birbinrimizin oyununa girelim dedik. Oynayamıyoruz. İkimizde 999 ping. İlginç bir durum.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Mesaj tarihi:
silmiştim yeniden yüklüorum pacth i de manual yapcam koruma progu saolsun. Oyun % 94 te valla shotgun bıçak uzi yi muzi yi bilmem ama ondan kolay kılıç uzi combosu var anında yatarsın biri sana yaparsa bide en azından bikaç lvl kastırcak oyunu yükleyince yiğit aranıyor söliyeyim lol[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 25 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
abi şunu söyliyeyim , ben bone nımh(kemıkıl) girdik kendi server'ımıza 100 ping vardı.Oyun çok laglı kendisindede lag var.3 kişiyiz benim kurduğum server'a giriyoruz 100ping.yabancılara giriyorum 4 kişilik 250 ping var.abi gunz'da oynanmaz ben onu anladım

Ne bağlantısı kullanıyon.Fax makinasından felanmı bağlanıyon.5 gündür oynuyorum oyunu 256 adsl ile 100 pingi hiç görmedim.(4 kişilik serverlarda) Türklerle hiç oynamadım orasını bilemem.Host da olmadım ama 4 kişilik serverda 250 ping nasıl görüyon anlamıyorum.Benim ram lerde bozuk zırt pırt kilitleniyo makine.O hali ile oyundan zevk alıyom.Belki şimdiye 14-15 level olmuştum ama lanet ramler yüzünden 9 da kaldım :D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
Neo Cannisarys a bekleriz pati clanı ben dün lvl 7ydim 11 oldum reskill süper bide dün sade nimh (kemikıl) i kestim bide masteis olsaydı 11,700 exp yerine 23,400 olcaktı süper olcaktı neyse bugün yaparık olmazsa bide daha eksiklerim var silah alcam taramalı bide + pantolon var işim zor valla 2400 bounty lazim her 30 savaşta 1 k geliyo snrm[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
Fazla bir tuş kombinasyonu yok.Combolar vuruş sayına göre veriyor.Mesela adama bir şarjörü boşaltıyon.Art arda 5 mermi adama isabet etti.Combo 5 gibi bişey oluyo.Ondan sonra kaçırdınmı combo bozuluyo 5 te kalıyo.Combolar daha çok Sword Fight larda işe yarıyo.Shiftle korumaya alıyosun kendini sonra adam sana vurunca power attack açılıyo.Power attackı tuttursan adamın suratına adam sersemliyo.Sonra bildiğin sword kombolarını uygula.Şahsen power attackı suratında patlattığım adamların çok azı hayatta kalıyo.Çok sefiom sword fight ı yaf.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
eğer uçma(yani matrix vari sıçrama) ve hızlı haraketlerden bahsediyorsan onları bir yön tuşuna 2 kez hızlı basarak yapıyorlar benim bildiğim(bende böyle oluyor)(elinde menzilli silah varsa matrix vari sıçramayı yapıyor meele varsa ninja koşusu yapıyor).Duvardan geri sıçramak için duvara doğru skoş sıçrama tuşunu bırak.Eğer duvara tırmanmak istiyorsan duvara doğru git ve sıçramaya basılı tut.Bu haraketler olmasa zaten çekilmez oyun.Sword kombosuna gelince eğer shifte basmak kasıyorsa farenin hem sağ hem soltuşuna aynı anda bas.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...

[Bu mesaj Bungala tarafından 26 Ağustos 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oynuyorum tabii :D biz gunzı taa ne zaman oynayıp clan filan kurmuştuk :P sonra yeni bi patch çıktı onun üstünede dofus çıkmıştı bıraktım gunzı :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
bi bizim clandaki chemichal la masteis oyuna girip kastırsa yaf veya oynasak yeni char açtım lvl 1 priest dagger la daliyom mesela 2 kişi savaşıyo biri ölünce diğerine bi giriyom oluyo oda :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
Specreciğim illa level atlamak için bizi bekleme oyunu oyna hakkınla adam kesmeyi dene.lvl 16'ım ve 5 level sadece böyle gruplaşarak kastık hatta 4 level.İnsan kesmeyi dene biraz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Mesaj tarihi:
said:
Christoph_Vassel, 27 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
katılıyorum..zevklisi hırsla azimle level atlamak..bende öyle yapıyorum 8.5da olduk hadi bakalım :)

bu arada daggerı sadece lvl15+ lara kullanıyorum yüzyüze zaten şansım yok şu anda heriflere karşı :)
[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
  • Yeni Oluştur...