Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım Karakterin her serverda geçerli.Benim lvl 11 var. Altımda Pijama üstümde Garizma bi gömlek.Elimde uzi 2li, CEbimde Dual MAgnum,Bomba var.Karizmayım yane.Tabi lexius bişey yapmadıysa account'a :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Kaç tane silah alabilyoruz.
Bende çift Uzi Rusty Sword ve Bomba var.Sende ise bundan extra Dual Magnum o nasıl oluyo onu anlamadım.Rusty Sword yerine dual magnum mu aldın?Yoksa sword da warda sadece Sword match lardamı Swordu aktif edion?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
Beyler ağırlık satın alarken WT olarak geçiyor bu wtyi yüzüklerle artırabilirsiniz tabi biraz yüksek levellarda yoksa bayyaaaa yüksek mi demeliydim.ikincisi level 10'a kadar güzel bir silah bulamazsınız gidin 15de 10da bişiler alın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ya adamlar beni serverdan banlatacak.Her girdiğim serverdan cheater diye atıyolar.Deli oldum yaa.Kardeşim zaten duvarlarda koşmasını bile tam bilemiyom.Ama adamlar acaip kazma yaa.Her girdiğim yerde 15-20 frag ile çıkıyom.Bazen zorlayan adamlar çıkıyo.Bu arada roketi de örendim acaip kötü bişey.delayı deli gibi.Roketli adamlar çok kek oluyor.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Mesaj tarihi:
Damage lerine baktım tek vuruşta öldüremez.Zaten yedim mermisini.Yarı hp felam alıyo.Armoruda siliyo :D:D:D
Ha bu arada armorum military jacket military pants 200 bnty lik ayakkabı ve eldiven.Elimde Dual renard uzi.Extra başka hiçbişeyim yok.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar error veriyor oyun.Error yazısı şoyle.

Agent Error:Agent Not Avaible

Bu Nedir.Bu hatayı verdikten sonra internetim kesiliyo.Kafayı yicem.1 oyun normal oynuyom ama 2. sini tamamlayamıyom.Deli olcam.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Mesaj tarihi:
Oyun oynadık da lagı kaldı =) Adamlar hareket etmiyor , vurduğum hiç bir şey damage olarak etki etmiyor.Bu ne biçim işdir =)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
Mesaj tarihi:
Walla ben en fazla 50-60 ping le oynuyorum oyunu.100 ping görmedim.Bağlantım 256 adls.Evde oynuyorum.Galiba iyi olmamın sebebide benim bağlantıdaki anormallik.Hiç lag olmuyo.Ben koşuyom elemanlar benim geçtiğim yerlere ateş ediyolar.Ama internet kopuyor.Hiç başıma gelmemişti internetin düşmesi.Hemen hemen 6 aydır adsl kullanıcısıyım internetim hiç kesilmedi.Tekrar bağlansamda kopuyor.Fitil oluyom bende :(:(:([signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Mesaj tarihi:
GunZ'da sınırı 4 olan server'a girin.5'ten sonrasında Ping coşuyor.Sonrada adama vurdum taradım öptüm okşadım ölmedi diyorsunuz.4 kişilik oynayın en fazla farkı görün[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
eet 4 kişiliklere girin kaç kez daha dicem :P yada türkler arasında buluşup oynayın lagsız lagsız oyun taaa uzaklardan lag yapar tabii :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
error yazio dioz siz lag diosunuz bu lag deil baska bişi hata var benimde baglantı 256 adsl ben oyunu ilk buraya yazıldıında indirmistim o zmn vermisti hatayı kimsede olmamıstı benden baska simdi konu gene acıldı die bende yaziim dedim ama sorunun ne olduunu bulacak kimse yok galiba
Mesaj tarihi:
Ben şuıan

lvl 15

Bi tane gömlek türü var 10 ar veriyor(önceden bunun ceketlisi vardı 20 ar veriyordu ağır diye sattım yerine 2 yüzük aldım)

2 ring var biri 5 biri 8hp veriyor

Mascom mudur malcom mudur nedir bi uzi türü var s5 onlardan var 2'li

Komanchi(2'li katana)
Military Dagger
Iron Sword
Shoes var işte 15 ar veren
Pantalon var 20 ar veriyor
Grenade kullanmıyorum çıkarttım
Breaker 5 var bide[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Grenade çok işime yarıyo.Bi grenade de 2 kişi aldığım oldu bi kere.Grenade siz olmaz walla.Adamın yarı hp gidiyo sonra 2 mermi sık ölsün.Zaten 2 şarjorde bi adam ölüyo.Kurbağa gibin zıplıyolar.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Mesaj tarihi:
said:
Zeneca_Undead, 24 Ağustos 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
lag olsa milletin ustunde baglantı kopuk isareti olmaz baska oyunlarda lag olmuo bunda mı oluo sadece sende bu problemi vermedigi icin bilemezsin

Nerde bende olmuyucak be 126 k internet var en cok bende oluyo o yüzden laf etme o lag aslında sen o an oyundan kopmuş oluyosun aslında sen kopuksun oyundan onun için oyunun kopmadan önceki son halini görüyosun ekranda belirteyim ondan o kopuk işareti biz arkla cok araştırdık bu konuyu öyle o iş dediğim gibi[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
said:
MysterySpectre, 25 Ağustos 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
said:
Zeneca_Undead, 24 Ağustos 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
lag olsa milletin ustunde baglantı kopuk isareti olmaz baska oyunlarda lag olmuo bunda mı oluo sadece sende bu problemi vermedigi icin bilemezsin

Nerde bende olmuyucak be 126 k internet var en cok bende oluyo o yüzden laf etme o lag aslında sen o an oyundan kopmuş oluyosun aslında sen kopuksun oyundan onun için oyunun kopmadan önceki son halini görüyosun ekranda belirteyim ondan o kopuk işareti biz arkla cok araştırdık bu konuyu öyle o iş dediğim gibi

256 k adsl le lag olmaz o oyunda ben netten sw:jedi Academy oynuom lag 0 hemde pingim en fazla 75 oluo orda biz ne dioz ERROR YAZIO lagla alakası yok bunun biseyden hata verio makinelerde bisi var sorsan 256 adsl bi ton adam var burda
Mesaj tarihi:
tmm lag olurda ben diom ki hiç mi oynıyan yok 256 adsl le patide sor bak en az 2 adam cıkar hata dio abi lagla ilgisi yok cunku kimin kimi oldurdugunu goruom altta yazılar cıkıo ama gel gorki bizde ne warsa bi turlu oynayamadık
  • Yeni Oluştur...