Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aynı şey bendede olmuştu oyunu sildim sinirden firewall ı kapa dediler kapadım gene olmadı yani bırak bence
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o ne demek öle ya =) vardır bı yolu ben tekrar bakıyım oyunun forumlarına[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 walla bulursan banada sole işime gelir ben bilmiom walla gene setupları duruo format atınca duzelir die saklıodum nese bul banada sole
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben anlaymaadım herife 30 tane kurşun boşaltıyorum , 20-30 kere hançerle vuruyorum ölmüyor ben 10-15 kurşunda geberiyorum acaba bende lagmı varda tuturdum diye gorduğum şeyi tutturamadım diye goruyorum , ilginç bir durum yani
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 genelde 6 olmazsa 1deyim 2 üstteki arkadaşımın sorunu lag evet 4 kişilik oyunları tercih etmen yararına olur yinede laglı olacaktır tabi en iyisi bizbize oynamak garip bi network sistemi var oyunun her oyuncu bir server ve pozisyonunu diğer oyunculara gönderiyor serversa sadece kill ve skorları tutuyor sanırsam :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya oyun çok garip çalışıyor mesela senin makinanada adama vuruyomussun gibi görünüyor ama aslında adamın makinasında adama vuramıyosun ıskalıyosun gibi oluyor bunun temel sebei oyunun serverının olmayışı oyuncular server görevide yapıyorlar. Turkiyede oyuncuların 4 kişilik oyunlaragirmesi lazım genelde ki yinede ping durumları garanti olmaz .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 4 neki 2 kişilik oyunlarda bile patlıyorum ben =) Guya 512 adsl var[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kablouyla rahat 4 kişi oynuyorum ping genelde 80-150 arası oluyor ama 4 kişiden fazla sı oldumu 128 oldugundan olsa gerek yetmiyor . Kablonetin başına gelebilcek en güzel şey telekomdan ayrılması oldu bence .Hizmet kalitesi bariz arttı özelleştiginden beri .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hojam 256 adsl ile oynuyom hiç lag olmuyo. Level 6 oldun yarım saatte.Ya bende bir cevher var yada yabancılar bilmiyo bu oyunu.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: NeroWarden, 23 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: hojam 256 adsl ile oynuyom hiç lag olmuyo. Level 6 oldun yarım saatte.Ya bende bir cevher var yada yabancılar bilmiyo bu oyunu. Cevherler lvl 7+ olduğunda yada freechannel'da çıkıyor :D (Kayafa roket yediğinde anlarsın :P)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Türklerin clani yenicerilere girmek isteyen varsa bildirsin alalim ;)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: VashTheStampede, 23 Ağustos 2005 06:04 tarihinde demiş ki: said: NeroWarden, 23 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: hojam 256 adsl ile oynuyom hiç lag olmuyo. Level 6 oldun yarım saatte.Ya bende bir cevher var yada yabancılar bilmiyo bu oyunu. Cevherler lvl 7+ olduğunda yada freechannel'da çıkıyor :D (Kayafa roket yediğinde anlarsın :P) Ya hojam sen biraz biliyon gibi bu oyunu.Gerçi 7 den sonra ne olcak bilmiyom ama ölümüne dalıyorum.Şu ana kadar sadece bir military jacket aldım.Elimde 1000 bounty war.Sence ne yapmalıyım sistematik olarak zırh mı yeniliyim.Yoksa bekliyim gebere gebere para biriktirip en iyisinimi alıyım.? 7 de ne oluyo roket felam ?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lvl 13 olcamda şimdi malcom s5 alcam fakat weight sorun oldu silahlar çok ağır.Şuan ne var işte Raven mıdır nedir bi uzi türü var breaker 5 var Komanchi midir nedir 2li katana rLz :D dagger artık vakti geçti çünkü millet o tuzaklara artık düşmüyor mesela ben :-p eldiven bile alınmıyor kardeşim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 E peki istediğin gibi zırhlanamıyorsun oyleyse.Ağırlık sınırını üste çekebiliyomusun acaba?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kanallarda daha güçlü adamalr çıkmaya başlıyor lvl atladıkça. Onların oyununa girersen yanlışlıkla kafaya envai çeşit silahı yiyrsun :D Ama benim gibi 20lvl kanalına girip yanlışlıkla bir adam öldürürsen gayet seri bir şekilde lvl atlama şansın var. (Öldürürsen diyorum bu arada)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çok rahat lvl 9 iken 13-14 kesiyordum şuan lvl 13'üm ve lvl 19-18 civarı serverlara giriyorum şahsen exp sıralamasında 2 ve 3 oluyorum.Shotgun rulaz derim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tamam güzel de bu ağırlık olayı nasıl oluyor.Ben elime süper bir silah alıp donlamı dolaşacam? Birde levelin katkısı nedir oyuna halen daha çözebilmiş değilim.Şu ana kadar sadece seviyeni belirliyo (ve becerini).[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ve kullanabileceğin silahları belirliyor lvl :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesela BEnim gibi lvl9da lvl13 isteyen smg alırsan kasanda bekletiyosun verdiğin parada öyle ucup gitmiş oluyor :D. lvl10a geldiginde elinde 1k para dha birkiyor onlada kendine zırh falan cekiyosun hafif dagger alıyosun falan hoş oluyor .
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya şimdi Level 6 yım bankada 1500 bounty felam var.Ve üzerimde military jacket aldım level 2 de.Ne yapayım bu parayı full armor a harcıyımmı. Birde hızlı level up için ne lazım bana.Genel odalarda 1-2 levellik adamlarla kapışıyorum.Level 10 adamın verdiği exp i level 1 adam vermez diye düşünüyorum gerçi hiç dikkat etmedim exp e.Daldığımı yatırıyom :D Leveli yüksek olanlar bize bir yol çizebilirmi.Şurda şunu yapın gibisinden.Yada kullanılacak silahlar.Ben dadger i sadece assasin tarzı bişey sanıyodum.Bütün sınıflar kullanıyomu.Yada ne bilim sınıf varmı :D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bölümü açılsın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü !
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bölümü açılmasın.Diğer bölümlerin açıkta ne oluyorki.Bak bir eve online bölümüne bi guild wars bölümüne.Daoc bölümüne.Haftada bir yazı geliyor yada gelmiyor.Etkin sayfa eski topiclerle dolu.Olanıda korumasınıda bilmiyosunuzki. Aslında şoyle olabilir.Bu konunun tepesine stickler şeklinde olabilir.Böyle popüler oyunlar hakkında genel ve bayaa geniş bilgiler olan püf noktaları ıvır zıvırı olan sticky ler.Yoksa sana soyliyim bu gunz online konu olarak açılsa en fazla 10 gün sonra biter.Yazık database e.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paticik klanı açıyoruz girmek isteyen Server 6 ya girip ordan Channel a tıklayın Private tan Paticik girin sonra bekleyin[signature][hline]Fire in the Darkness...
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Neden server 6?Ben server 2 ye 3 e girdiğimde clanım gözükmezmi. Allam yaf daha ne çok şey varmış örenecek.Halbuki basit bişeyede benziyodu :D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Öne çıkan mesajlar