VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yok valla ben çok güzel öldürüyorum milleti :D Ama Bellow söylemiş en fazla 4-5 kişilik odalarda oynayın diyor.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet 4-5 liklerde oynayın biz açıyoduk bi tane arkadaşlarla paso kasıyoduk sonra milleti dağıtıyoduk :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Fps olduğuna emin misiniz? ;)
loop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 256 Adsl kaldırıyormu ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 level atladıkça sevmeye başladım ben bunu ya. said: ColdShadow, 18 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Fps olduğuna emin misiniz? ;) MMOTPS bu o zaman :P[signature][hline]siyah, ama buz?
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya bende oynamak istiom ama kayıt yaptırdım heralde acılmadı daha acc yanlıs sifre diip duruo bende oynamak istiom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
user Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben nerde yanlış yaptım ???[Bu mesaj user tarafından 18 Ağustos 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahada aynı sorunu yaşıom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 serverlar mı kapalı? giremiyorum ben bi türlü cannot access diyo.[signature][hline]siyah, ama buz?
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi ben dungeons and dragons cikana kadar oynarim bu oyunu köpek gibi süfer zewkli lvl2yken 5i bile aldim teke tek de gaza gelip :D sanane'deki quake2 günlerim canlandi :D[signature][hline]Darqainu-35 UD Priest on Bladefist with Alaturqua Darqainu-41 UD Warrior on Burning Legion with Working As Intended StormHunter- ?? Orc Hunter on Haumarush with ??
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hakkaten 4 kişilik bir oyun kurucna güzel oldu. Hatta bir ara bir adamala boyuna sword kapışması yaptık :D Bu arada pati ahalisinden biri vardı Hell bir şeydi ama unuttum şimdi. Kimdi o selam çaksın :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Voouvvv Süfer indiriyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: VashTheStampede, 19 Ağustos 2005 02:27 tarihinde demiş ki: Hakkaten 4 kişilik bir oyun kurucna güzel oldu. Hatta bir ara bir adamala boyuna sword kapışması yaptık :D Bu arada pati ahalisinden biri vardı Hell bir şeydi ama unuttum şimdi. Kimdi o selam çaksın :D Benim o ehehhe selam hadiiin bi yer belirliyelim oynıyalım[signature][hline]Fire in the Darkness...
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İyide 4 kişilik mapta Team oynuyamıyoruz.[signature][hline]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 chemicalı öm filan atın buluşun alsın sizi clana cannisarsys gibi bişidi clan ismi ehhe[signature][hline]Fire in the Darkness...
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Pati ailesinde baya bir gunz oynayan var bir bölüm açılsa iyi olurdu.Ayrietten Paticik adına bir clan kurulsa güzel olurdu. Vede patilere level kasmak için özel oda açarız bi server belirleriz Kanal adı: Paticik Only şifre: Patigunz,örneğin.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oynadım 2 el iyi adam kestim 15 tane falan ama level atlamadım bide nasil item alcas.kilic komboları falan yokmu millet degisik seyler yapiyor
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 F1 den sora yaparız bişiler[signature][hline]Fire in the Darkness...
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Girdim bende oyuna fena değil hic fena degil :D .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 concept art kasıp bu kadar sonra onları bi bölüm altında toplamamaları ayıp olmuş ama[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
tubiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben sıkılmaya basladim nedense :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bende girdım oyuna fakat ya anlamadıgım bı kac sey war 1-lvl atlayınca noluo atladım hıc bı degısıklık olmadı 2-Oyunda cok fazla lvl atlayan adam yok neden yuksek lvllı kımse yok[signature][hline]Self control; Breaks down..!! [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 21 Ağustos 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya ben signup olamıyorum. siteyi bulamıyor assembly ile gili saç sapan bişiler yazıyor. balıma birini şifresini tutturdum L15 char var yeni bi char açıp oynuyorum şimdi başkasının acc. ile
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende agent hedo hödö hatası veriyo, herkezin kafasında disconnect işareti var ama hala aşağıda frag leri okuyodum hede hödöyü öldürdü diye.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Öne çıkan mesajlar