Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
senko, 02 Ocak 2006 20:46 tarihinde demiş ki:
oynanmıyor ki!
agent bilmemne hatasi veriyo herkes disconnet gözüküo (asil dc olan biziz tabii...)

aylarca denedim portlar açtım vs surekli bendede bu hata var çözemedim gitti.çok heveslenmiştim zamanında ama oynayamadım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Oyun süper ama nerey baksam hack,cheat görüyorum.Geçenlerde oyundaki herkesin ilk karakteri silinivermişti hack yüzünden.Bende lvl 24 vardı:([signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum yanılıyormuyum ama oyunda soyle birsey var, ornegin yeni basladım noobs area adında bir yere girdim 5-10 kisi oynuyoruz herkes 1-3lvl arası zaman gecti ve 5-6lvl aralıgında 1kaç kişi geldi yardı geçti bizi. Yani oraya bir 24lvl adam girse herhalde keser biçer kimseyi bırakmazdı, hâl boyle olunca zevk almakta bir hayli zor oluyor.. Oyunun bunca zaman beta kalmasıda ilginc.[signature][hline]massive.attack.2.my.heart
Mesaj tarihi:
said:
senko, 02 Ocak 2006 20:46 tarihinde demiş ki:
oynanmıyor ki!
agent bilmemne hatasi veriyo herkes disconnet gözüküo (asil dc olan biziz tabii...)

said:
Helcaraxe, 01 Eylül 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
ya ben oyuna giriom ole mal mal dolaşıom adamlara dalınmıo bole kafalarında bir işaret var salak salak dolaşıom çok dandik lan bu oyun :D

aynen durum böyle yaw tabla ping e bakıncada herkes 999 ben 0 gözüküyom
Mesaj tarihi:
said:
gdspll, 03 Ocak 2006 01:54 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum yanılıyormuyum ama oyunda soyle birsey var, ornegin yeni basladım noobs area adında bir yere girdim 5-10 kisi oynuyoruz herkes 1-3lvl arası zaman gecti ve 5-6lvl aralıgında 1kaç kişi geldi yardı geçti bizi. Yani oraya bir 24lvl adam girse herhalde keser biçer kimseyi bırakmazdı, hâl boyle olunca zevk almakta bir hayli zor oluyor.. Oyunun bunca zaman beta kalmasıda ilginc.

level sınırı var oyunda[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Fülfül
Mesaj tarihi:
Download ettim girdim oyuna 1 saat kadar kaldim , ciktim.Hemen uninstall ettim.Oyun kotu ustelik kotu ama oynanabilir bir oyunda yapmamislar.Kotu , oynanamaz ve ici disi hileli bi oyun. Tavsiyem bosa zaman kaybetmeyin burda[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
  • Yeni Oluştur...