Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Oh abartıp yaklaşık 10-15 saat oynadım. Feci uykum gelmiş olmasa bırakmazdım. Çok zevkliiii :D İlk unlock'u lance corporal olunca alıyorsunuz. O da 1000 puan alınca. 2. silahı açmak için 9000 puan gerekiyor :D Genelde başka account açıyor millet farklı silahlar için, ama ben yapmadım. Tek account gidiyorum bakalım nolcak :) Assault unlock ettim g3, beğenmedim. 20 kurşunu var, basılı tutarsanız hem 2 sn de bitiyor, hem de bi şey vuramıyorsunuz. Tek tek atıldığında çok etkili ama pek seri olmadığı için yakında çok da iyi değil. En kötü tarafı grenade launcher'ının olmaması. Ben sırf onun için assault oluyordum. Neyse.. yine fena değil ama kullanması çok zor. Silah unlock ederken iyi düşünün geri dönüşü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bi bug var sanırım oyuna tekrar girdiğimde lance corporal oldun şimdi bi silahı unlocke edebilirsin dedi bende tek acc ile gidiyorum senin gibi bende sniper tüfegini açtım g3 ü açacacaktım granade launcher i olmaması çok kötü 2. ne açsam diyorum sanırım medic in silahını açacam iyi beya adamlardan aldım sevdim keşke ilk onu açsaydım :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bug ne burda onu anlamadım ama. gayet normal dediğin?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yok daha neler, istersen bi de menüye "crackli oynayanlar buraya" diye bi tuş koysunlar :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ahhah yemişler :D benden de bi soru sendit ten alsam ne kadar kargo parası öderim??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 oyunu order ederken ne kadar kargo parası vereceğin yazıyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 peki ne kdr o miktar??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 10$ kadar bir fiyatı olabilir kargoya para vermek istemiyorsan aral şu anda bandrolleri bekliyor 2-3 güne aralın bayiilerinde eldende alabilirsin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 9600 pro yetmiyor oyuna ya, asıl zevkini alamıyorum her şey low olmasına rağmen akıcı değil. :( Para biriksin alcam kralından yeni bi kart sırf bf2 içn.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 commander ekranından artillery tuşuna basıyorsun haritadan yeri seçiyorsun o kadar :p tabii commander olman lazım bunun için :p default olarak "caps" ile giriliyor konsola.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Temmuz 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 söyle bi bug olduğunu düşünüyorum oynarken rankım yükseldi bende bfhq ya girdim silah felan açılmasını bekliyorum tık yok hiç bi şey açılmadı kızdım çıktım foruma yazdım sonra bi girim az oynayayım diye tekrar girdim gene ne göreyim rankın arttı senden düşük oyunculara emredebileceksin yazıyo sonra bi silahı aç seçeneği geldi şimdi mantıken ben oyundan çıkıp girmemem lazım değilmi bunları yapmam için bu bug işte...zaten kitlenmek menude yavaşlıklar gibi bi sürü sorunu var düzeltilir inşallah patch ile bunlar.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hayır lance corporal olduktan sonra oyundan çıkıp girdiğinde silah seçebilirsin. bug değil.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oyundan çıkacaz yani ea ne teknoloji sağolsun tam servere boş bulmuşşun ama rütbemi atladın allah belanı versin çık bakalım silah almak istiyosan sağol ea oyuncu dostu :) düzeltirler onu sanırım...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ip si ve portu werirmisin. bide orjinalmi gerekio oynamak için?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ne sorunlu insanlar var ya :p silah oyundan çıkıp girince geliyor bunun değişeceğini sanmıyorum. silah açmak o kadar acil bi şey değil zaten, onun için oyundan çıkıp girmeye değmez bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dominic.is-a-geek.com, sifresi domrox, sansinizi deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oyun eski ekran kartımda durduk yere crashlenip windowsa dönüyordu çökmesin diye bugün gittim asus radeon 9550ge td 256mbram aldım bilgisayara bir format attım tüm sürücüleri kurdum tertemiz oldu girdim demin gene oyun çöktü ve masaüstüne geri döndü bunun bir çaresi varmı?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Loading theme'i BF1942 kadar güzel mi bu oyunun?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben de şöyle bi sorun var. No key serverları buluyorum. Tıklıyorum yada join diyorum. joining server diyor. yaklaşık 5 saniye sonra multiplayer ekranına geri dönüyor, ancak kilitlenme olmuyor. yani refresh yapabiliyorum. bi de mini image kullandığımda oyunun muli ekranına girersem anında kilitliyor. multi ekranında işlem yapmam için mini imageı iptal etmem gerekti. benzer şeylerle karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Werewolf, 04 Temmuz 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Loading theme'i BF1942 kadar güzel mi bu oyunun? degil, hic bir sarkisi eskisi kadar guzel degil ayrica HELIKOPTERDE MUZIK CALMAYAN OYUNU BEN NAPIYIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 haha şükürler olsun hyperthreadingi kapattım ve crashlenmeyen bir oyuna sahip oldum artık çok mutluyum :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: dominic, 04 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: degil, hic bir sarkisi eskisi kadar guzel degil ayrica HELIKOPTERDE MUZIK CALMAYAN OYUNU BEN NAPIYIM! Kaset koy Semra da havamızı bulalım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bi de utanmazlar 2 tane menü şarkısı koymuşlar. çin-us map'lerinde bi çin havası, mec-us maçlarında da başka bir müzik var. menü de de aynı müzik var hatta. nası tembellik.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bazı oyunlarda oda yok.:D(örn.cs)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 jetle bir piyadenin kafasına çakılmaktan zevklisi yok bu oyunda[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar