Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Thraine_Numeheru said:
orjinal oyunlarda punkbuster hatasından oynayamıyorum bende
update ettim gene punkbuster hatası aliyorum
nasi yapcaz ??

ilk olarak Pbsetup diye bir program var bunu kur bf 2'yi göster check for updates de indirsin tüm updateleri. ikinci olarak oyun içinden Punkbuster'ı aktif hale getirmemiş olabilirsin multiplayer bölümünde aşağıda küçük bir kutu var punkbuster'ı aktif etmek için. sorun o da değilse bilemicem :S
Sosyal ağlarda paylaş

Peygamber sabri + ciddi askeri modda oyunculuga uyacak kafa yapisi varsa Project Reality oynanir, 2.5 GB falan olmasi lazim gerci modun toplamda, Core + Mappack olarak ikiye bolunmustu sanirim, da millet genellikle zaten squadlara adam gibi bolunup, full lojistik destek geyigi simulasyon modunda oynuyorlar, ciddiyet bayagi yuksek yani, hata tahammulu acisindan nasillar pek bilemiyorum ama, cok uzun sure oynayamamistim vaktim yoktu.

Tacticalgamer.com'un serverlarindan birinde oynuyordum yamulmuyorsam, commander olan dayi tak diye bizim squada gelmisti, arkadan 5 kisi olarak jiple dolasip dagin tepesinden asagi saydirarak support yapacaktik onden giren 2-3 ortaya karisik ekipmanli squad'a herif drill sergeant usulu gibi konusuyordu, dedim ulan hasta mi bu herifler adamlar asker rpsi yapiyor, forumlarini gezerken gordum birkac tip boyle harp okulunda falan, ya da asker olarak gorev yapmis tipler, aman diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
Thraine_Numeheru said:
orjinal oyunlarda punkbuster hatasından oynayamıyorum bende
update ettim gene punkbuster hatası aliyorum
nasi yapcaz ??

ilk olarak Pbsetup diye bir program var bunu kur bf 2'yi göster check for updates de indirsin tüm updateleri. ikinci olarak oyun içinden Punkbuster'ı aktif hale getirmemiş olabilirsin multiplayer bölümünde aşağıda küçük bir kutu var punkbuster'ı aktif etmek için. sorun o da değilse bilemicem :S

işte yapıyorum gene olmuyor çok saçma !
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...