eryan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bf2 yi netten oynamama yardım edecek arkadaslar bana öm atabilirmi msn xfire ını falan ordan konuşsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben yardımcı olurumda şuan bu forumda p.m seçeneği yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 CD-Keyleri banladı EA mğmkğn değil korsanla oynamak 1 hafta önceye kadar rahat oynuyoduk keyler banlanınca invalid süprizini yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hala oynayan var mı bu mereti? pc'yi yenilediğimden beri deli gibi sarmış durumdayım :) genelde Bamboo Commandos sunucusundayım hala oynayan kaldıysa takılalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 biz oynuyoruz hatta birazdan girecez biraderle. rulezz serverında oluyoruz genelde. nick moriq squad a beklerim (: ps:biz korsanız yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yahu oyun olmuş 15 20 lira alın birer tane paşa paşa ranked sunucularda 64 kişiyle oynamanın zevkine varın :) cd'im kırıldı diye gittim bitanedaha aldım sudan ucuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 onunki orjinal zaten. ben fanı değilim. 3 ayda bir gelir eve. eğlencesine takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yahu vistada oyunun çakılma mevzusuna çözüm bulan var mı? bulamadım da:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 orjinal oyunlarda punkbuster hatasından oynayamıyorum bende update ettim gene punkbuster hatası aliyorum nasi yapcaz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 reality modnınu oynayan var mı duyduğuma göre güzel modmuş bir çokda serverı varmış baktımda şimdi moddb de 2008'in en iyi modları arasında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 MrLevie said: yahu vistada oyunun çakılma mevzusuna çözüm bulan var mı? bulamadım da:( ben vista kullanıyorum ve çakılmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Thraine_Numeheru said: orjinal oyunlarda punkbuster hatasından oynayamıyorum bende update ettim gene punkbuster hatası aliyorum nasi yapcaz ?? ilk olarak Pbsetup diye bir program var bunu kur bf 2'yi göster check for updates de indirsin tüm updateleri. ikinci olarak oyun içinden Punkbuster'ı aktif hale getirmemiş olabilirsin multiplayer bölümünde aşağıda küçük bir kutu var punkbuster'ı aktif etmek için. sorun o da değilse bilemicem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 arka planda çalışan bir program yüzünden hata verme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Peygamber sabri + ciddi askeri modda oyunculuga uyacak kafa yapisi varsa Project Reality oynanir, 2.5 GB falan olmasi lazim gerci modun toplamda, Core + Mappack olarak ikiye bolunmustu sanirim, da millet genellikle zaten squadlara adam gibi bolunup, full lojistik destek geyigi simulasyon modunda oynuyorlar, ciddiyet bayagi yuksek yani, hata tahammulu acisindan nasillar pek bilemiyorum ama, cok uzun sure oynayamamistim vaktim yoktu. Tacticalgamer.com'un serverlarindan birinde oynuyordum yamulmuyorsam, commander olan dayi tak diye bizim squada gelmisti, arkadan 5 kisi olarak jiple dolasip dagin tepesinden asagi saydirarak support yapacaktik onden giren 2-3 ortaya karisik ekipmanli squad'a herif drill sergeant usulu gibi konusuyordu, dedim ulan hasta mi bu herifler adamlar asker rpsi yapiyor, forumlarini gezerken gordum birkac tip boyle harp okulunda falan, ya da asker olarak gorev yapmis tipler, aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Xenocide said: Thraine_Numeheru said: orjinal oyunlarda punkbuster hatasından oynayamıyorum bende update ettim gene punkbuster hatası aliyorum nasi yapcaz ?? ilk olarak Pbsetup diye bir program var bunu kur bf 2'yi göster check for updates de indirsin tüm updateleri. ikinci olarak oyun içinden Punkbuster'ı aktif hale getirmemiş olabilirsin multiplayer bölümünde aşağıda küçük bir kutu var punkbuster'ı aktif etmek için. sorun o da değilse bilemicem :S işte yapıyorum gene olmuyor çok saçma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aynı sorun bende de var pb güncelledim ve açık olduğunu kontrol ettim pbuster.exe ye ulaşamıyormuş. firewall da kapalı üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hallettim :D benzer sorun yaşayan olursa mesaj atsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 1 Eylül 2009'da çıkacak Battlefield 2 1.5 Final Patch'i ile "Special Forces" ek paketi dışındaki "Euro Force" ve "Armored Fury" booster packleri ücretsiz verilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aa ne güzel umarım gözümüzün içine kadar giren hatalardan kurtulur oyun, packlerden hiçbirini de satın almamıştım oh mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ulan o kadar para verdik complete collectiona :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 "Hele şükür" dediklerim; - Update the HUD on TV Guided missiles to increase visibility on maps like Dragon Valley - Players can now pass claymores by going prone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ya duzgun bir link verebilecek varmi. birsuru siteden indirmeyi denedim en hizlisi 20 kb/sec :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.gamershell.com/download_50494.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 saol silp. rapid rinki buldum bu arada ordan indiriyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bana da torrent linki lazım yav gece sadece IDM yi açık bıraktım patch 1,9gb benimki 1,3gb'a geldiğinde sorun vermiş :/ bu akşam torrent olarak indirmeyi denicem kesin vardır nette, bf2 hayallerim yarına kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar