Apache Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ramin düşük,ekran kartında yetersiz çalışmaz[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şu ara durumum müsait olmadığı için netten çektim. 3 cd'ye böldüm falan. 1.02 patch'i çıkmış onu da attım cd'ye :P mini-image dosyasını da attım. heralde çalışır ilk denememde. peki nerede oynayabilirim kopyayla? mix? bf42tr?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Battlefield 2 Duvar kağıtları[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman [Bu mesaj Dux tarafından 08 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dux tarafından 08 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Battlefield 2 Duvar kağıtları devam...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lol ben bilgisayarımı ne halt sandım? herşey high 1024*768. savaş olan tarafa bakınca bayaa yavaşladı. ama herkes uzakken çok iyi :)[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 awards&ranks guide --------------------- http://ubar.bf2s.com/ --------------------- [signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman [Bu mesaj Dux tarafından 29 Ağustos 2005 05:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dux tarafından 29 Ağustos 2005 05:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Valla gördüğüm en kötü stat programı ne yazıkki. You are the 51.113th on the queue . Approximate wait time 4 days ne demek lan :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iste pc yi bu yuzden sevmiyorum ya yeni bir oyun cikiyor bilgisayarin ozellikleri yetmiyor... ps3 ciksin alicam direk alicam pc nin yapabildigi hersyi yapiyor artik pc yide programlar icin kullanirim ps3 u oyun icin...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 2-3 sene sora pc yine geçer ps3 ü mrk etme[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Dextra, 08 Ağustos 2005 16:25 tarihinde demiş ki: lol ben bilgisayarımı ne halt sandım? herşey high 1024*768. savaş olan tarafa bakınca bayaa yavaşladı. ama herkes uzakken çok iyi :) :D naaptın oolm ahaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gecen haftadan beri oynuyorum super olmus gercekten. battlefield in ilkini hic oynamadım simdi pismanım yani :) oyun herseyiyle muthis olmus. takım oyununun bu kadar on plana cıktıgı bir oyun daha yoktur herhalde. hele medic ve suppliar ile oynaması ayrı bi guzel.etraftakiler "medic medic" diye bagırırken ehe:) patch yaparken ayrıca ben sırasıyla cıkmıs patchleri yaptım.daemon tools saolsun mountlayıverdi hemencecik. :) daha multi hic oynamadım.download vs oldugundan eheh.artık bi ara kapatıp girecegim cok merak ediyorum acıkcası.gamespy dan oynarım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bf2.mix.gen.tr de oynuolar.Bende bi kaç kere girdim.iyi yani orası dene bi :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hangi versiyonda oynaniyor soru 1 punk hedesini nerden update ediyoruz etmemiz sartmi soru 2[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 son version hangisiyse o:D ben hiç punkbuster update etmedim[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Predator, 29 Nisan 2004 13:36 tarihinde demiş ki: zorla yeni bilgisayar aldırcaklar lol ben alıyorum[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oda almıştır kesin:D tarihe bak[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 su an mix içerisindeki surum 1.12 olarak sabıtlenmıstır. Sesli iletişim ve diger bilimum ozellıkler aktıf olarak calısmaktadır. Sunucular listesinde direk Mix.gen.tr adıyla gorebılecegınız gıbı ıstersenız bf2.mix.gen.tr adresıne de dogrudan baglanabılırsınız. Sorun yasayanlar ıcın Sık osrulanlar Rehberı asagıdadır. http://sss.mix.gen.tr/index.php?sid=8206&lang=tr&action=show&cat=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 orjinal olmayanla oynanıyo mu netten?[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oynanıyor bf2 sunucumuz yogunlasmaya basldıgında ek paket ıcınde acılacak bır sunucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mix ücretli değilmi? değilse nwn serverınıda açsanız :P[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: SEPHIROTH, 03 Ocak 2006 01:48 tarihinde demiş ki: mix ücretli değilmi? değilse nwn serverınıda açsanız :P mesajını okudum bıo hazard ama yanıt veremedım yeterlı mesaj ım yokmus. Sunucularımızın hıc bırısı oynamak ıcın bır ucret gerektırmemekte. Bazı oyunlarda ek ozellıkler ıcın ucretlı uyelık tercıh edılıyor ama zorunluluk degıldır. Bu arada nwn demıssın senı tanıyormuyum eskı yıllardakı nwn toplulugumuzdan ? [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: said: mix ücretli değilmi? değilse nwn serverınıda açsanız :P mesajını okudum bıo hazard ama yanıt veremedım yeterlı mesaj ım yokmus. Sunucularımızın hıc bırısı oynamak ıcın bır ucret gerektırmemekte. Bazı oyunlarda ek ozellıkler ıcın ucretlı uyelık tercıh edılıyor ama zorunluluk degıldır. Bu arada nwn demıssın senı tanıyormuyum eskı yıllardakı nwn toplulugumuzdan ? güzel o zaman bf2ye gelirim :-) ben nwn oynarken ücretli olma konusu vardıda sonra hatırlamıyorum bıraktım bazı sebeplerden.ama nwn aşkı bitmez tabi :-P acc ismi tek boşluklu olan bendim forumda alias sacrifice diye boşluklu açmak zorunda kalmıştın.sonra şu onurkara nın item hırsızlığından yakalanmasına falan yardım etmiştim.bi kerede garret jax ile birlikte charlarımız silinmişti onlarla uğraşmıştın falan :-P eren abi dragonları savaştırırken üstüme çökmüştü bi tanesi vs :D anılar film şeridi gibi geçti gözümün önünden :D neyse eğer nwn serverını açarsanız benle beraber roleplay için oynayacak bir arkadaş daha var. ben o zamanlar bilmiyodum sadece oyun diye oynuyodum ama şimdi daha farklı.forgotten realms kitaplarından okudum phb vs okudum yani neyin ne olduğunu artık az çok biliyorum.[signature][hline]|ESF| Elite Sniper Forces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tamam hatırlıyorum senı bahsettıklerınıde hatırlıyorum. eger bır toplanma olacagı hıssı verılırse tabıkı acarız neden acmayalım kı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 nwn yenıden acıldı su an bazıtestler yapılıyor ve aktıf oyuncular eskıelrde olacak sekıdle toplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sephiroth sunucunuz cok aktif degil sanirim. ne zaman girsem 1-2 kisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar