Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Boondock saints havalandırmadan düşüp herkezi öldürmeleri ve kedinin öldüğü an.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Saendul, 16 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Vanilla Sky Tom Cruise'un (karakterin adını unuttum) yanına barda bi adamın yaklaşıp "Burdaki herşeyi sen kontrol ediyosun" demesi bunun üzerine Tom'un saçmalıyosun diyerek inanaması. Sonra adam Tom'a eğer bana inanamıyosan kendin dene ve gör der. Tom da gülerek "Tamam. Hepiniz şimdi sesisiniz kesin" tipi bi laf eder. Bardaki herkes konuşmayı keser derin bi sessizlik olur ve Tom'a bakarlar. Çıt bile çıkmaz Tom da dumur olmuş bi şekilde kalır. Tom Cruise'un maskeyi çıkardığı bikaç sahne var özellikle kazadan sonraki ilk çıkarış ile rüyadakiler. Sonra Penelope Cruz ile buluşup Penelope Cruz/ Cameron Diaz 'ı yatakta yastıkla boğarak öldürmesi ve filmin son sahnesi (yükseklik korkusu ile ilgili olan). + Tom Cruise'un çatıda "technicaal, technicaaaall" diye bağırması. Forrest Gump Jenny'nin filmin sonlarında Forrest'ın evine geldiğinde çocuk yapmadan önceki diyalog. J: Ben sana layık değilim. F: Olsun ben seni seviyorum. J: You don't know what love is. (Burdan sonrası ingilizce :D) F: I KNOW what love is. (göz kırpar ve yatak odasına geçerler. [signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 [Bu mesaj aktiftablet tarafından 05 Ocak 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 indiana jones'da Harrison Ford'un kamyonlu sahnesi hani kamyonun altından geçip arka taraftan tekrar kamyonun kasasına çıkıyordu. Ama en unutamayacağım sahne Blade elindeki son seruma bakar havaya atar ve süper bir dönen tekme ile Frost'un kafasına saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1-)Geleceği Dönüş 3 de doktorun tren şeklindeki zaman makinesi ile geri dönmesi ve sonra süper bir kalkış yapması 2-)Lotr 2 de kurt saldırısında legolasın artık acayipmi desem supermi desem bir hareketle gimlinin yanına ata binmesi 3-)Lotr 1 de yine legolasın boromirin ölme sahnesinden bir kac sahne önce oku sadağından çıkartıp orka sokup orktan geri cıkartıp fırlatması 4-)Yine Lotr 2 ama legolas değil :) elflerin mifer dibi savaşına yardıma karizmatik bir şekilde geldiği o andaki atmosfer Ekleme: 5-)Transpotingde adını hatırlıyamıcam su uyuşturucuyu bırakmaya çalışan elemanın uyusturucuyu almak için iğrenç ötesi bir klozetin içine girmesi. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 11 Ocak 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 American Pie Elemanın japon yapıstırıcısıyla masturbasyon yapması ve kapıyı acma cabaları :P A Beatiful Mind Nash'in yıldızlardan şekiller yapması Braveheart Wallace'in olurken karısını gormesi ve ona gulumsemesi Devil's Advocate Her sahnesi unutulmaz. Lotr Gandalfin isikla nazgulleri kacirmasi Matrix Binadaki catısma sahnesi Matrix Revolutions Agent Smithle Neonun son dovus sahnesi National Treasure Adamın orjinal bildirgeyi 30$ a alması Ring Akıl hastanesindeki kızın Naominin eline bakıp "4 days" demesiSaving Private Ryan Normandiya Cıkarması Sweet November Kızın sondaki gidiş sahnesi ve o müzik.(Enya-Only Time) Bana göre tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 G.O.R.A. daki komutan Logar ın büyük büyük dedesinin dünyaya ilk geliş sahnesinde ben çok gülmüştüm şahsen...:)) [Bu mesaj fiona tarafından 14 Ocak 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Salak ile Avanakta kafasi kopmuş kuşu bantla yapiştirip kör bi çocuğa satmalari ve çoğucun uç güzel kuş uç diyip kuşu firlatmasi:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Forest Gump: aslında filmin tamamı unutulmaz gerçekten süper ancak ben bi kaç tane yazayım bari :) [li]Normal iq seviyesi altında olmasına rağmen hayatı boyunca tarihe mâl olacak işler başardığı için belki bilerek belki bilmeyerek :)[/li] [li]Jenny'nin kendisine o kadar kötü davranmasından sonra hala onu sevebilmesi ve jenny son kez döndüğünde hatta tv izliyordu jenny sonra "daha izlicekmisin ben yatmaya gidiyorum" dedikten sonra forrest tam merdivenlerde "benimle evlenirmisin ?" demişti daha sonra jenny "benimle evlenmek istemezsin" demişti onun üzerine forrest tam hatırlayamıyorum ama "akıllı bir adam olmayabilirim ama aşk ın ne olduğunu biliyorum" diyerek dışarı çıkmıştı [/li] [li]Adamın 3 yıl durduraksız koşması başlı başına unutulmucak bişey :)[/li] [li]Do you want some chocolate ? :)[/li] [li]Askerde teğmen le yaptıkları karides işi daha sonra teğmenin forest in tabiriyle bir meyva şirketi işine girmesi ki orda bahsi geçen meyva şirketi apple macintosh un elması olması[/li] [li]Yılbaşı günü kadınlarla eğlenirken forest in kadını yera atması onun üzerine kadının "ne oldu askerde şeyini mi kaybettin yoksa salak falan mısın?" gibi bir cümle kurması ardından teğmenin "ona kimse salak diyemez!" diye celallenmesi sonra sandalyeden düşmesi.. [/li] [li]Jenny nin ölümü ve forest in jenny nin mezarında onunla konuşması .. [/li] [li]Forest in hayatında istediği şeyi sevdiğine kavuşmasını gerçekleştirmesi ancak bunu o kadar kısa sürede yaşaması çok üzücü ek olarak annesiyle ölmeden önceki konuşmaları .. [/li] [li]Filmin sonunda ise tüy ün uçarak gitmesi ondan önce forest in sözleri.. [/li] [li]Birde ufaklığın kendi oğlu olduğunu öğrendikten sonra "is he smart or like me ?" gibisinden bir şeyler söylemesi orasıda yeteri kadar insanı düğüm düğüm ediyordu.[/li] ps:süper ya aklıma gelenler bunlar .. :) [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 16 Ocak 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 luke death starı patlatıp x-wing i ile uçarken arkadan duyulan obi-wan kenobi sesi ve söylediği cümle and remember, force will be with you, always.... bide bi film vardı çok eskiden izlemiştim. Adamın bir iölüp köpek oalrak tekrar dünayya geliyodu, karısını çocuğunu falan buluyodu, Baya ağlamıştım izlerken[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Robocop 2'de mech'in tanıtımı sırasında herkesi öldürmesi.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 national treasure: benjamin gates'in(nicholas cage) hazineyi bulması ve alevler arasından muhteşem zengiliğin artarak gozukmesi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Aket-Atum, 16 Ocak 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Adamın bir iölüp köpek oalrak tekrar dünayya geliyodu, karısını çocuğunu falan buluyodu, Baya ağlamıştım izlerken Filmin adi sanirim "Fluke" du. Cine5 de "sansli" diye gostermislerdi bi ara. 5-6 sene oldu sanirim izleyeli. Her izledigimde istisnasiz aglardim. Bi dahaki izleyisimdede -bu sefer aglamiycam- diye oturup tekrar aglardim. :) Dusunuyorumda filmin genelinde bi numara yoktu ama, kurgusundanmidir nedir, hungur hungur agliyordum gercekten...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 The Lord of the Rings 3: Rohan'ın Gelişi ve Theoden'in konuşması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Akıl Oyunları John Nashin Nobel Ödülünü alığını haber veren adamla beraber masada otururken Profesörlerin gelip masaya kalemlerini bırakması.Baya bi duygulanmıştım.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gora: Özkan Uğur "Pozisyonunu al!" dedikten sonra Cem Yılmaz'ın eşeğe atlayıp "Tek mi, Çift mi?" demesi. the Blues Brothers 2k: Araba ile kaçarken arkadaki polis arabalarının yaptığı toplam 68 araçtan oluşan trafik kazası {Saydım}. Requiem for a Dream: Çocuğun kolunu açtığında damarların mosmor ortaya çıkması.[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. [Bu mesaj Silmarwen tarafından 26 Ocak 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ying Xiong Kırık Kılıç'ın ölümü. Neden kendini korumadın?[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: ghaldszar, 04 Ağustos 2004 04:41 tarihinde demiş ki: When Harry Met Sally (1989) Yönetmen: Rob Reiner Sally(Meg Ryan)' ın masada otururken kendi kendine orgazm olduğu sahne. +1 :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Brother - Takeshi Kitano Çok fazla unutulmaz an ile dolu bir film daha aklımda en çok kalanı yazayım gerisini sam doldurur. Japonyadan yeni gelmiş olan yakuza amca sokakta bir zenciye çarpar, zenci elindeki şarabi düşürür, şarap şişesi kırılınca zenci arkadaş bu şarabın ne kadar "değerli" olduğunu anlatmaya başlar. Bir kelime ingilizce bilmeyen yakuzamız herifin dırdırından sıkılınca çözümü kırık şişeyi zencinin yüzüne sokmakta bulur... dumur kesinlikle katılıorm o filmde 1den fazla unutulmaz an wardı mesela harakiri sahnesi[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: OutTrader, 05 Ağustos 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Shining, the - Stanley Kubrick - 1980 jack'in karısının peşinden tuvalete gelip baltayla kapıyı kırdığı sahne. Here's Johnny!!!!! Kadının jack'in yazdığı yazılara baktığı sahne.. "All work and no play makes Jack a dull boy" Filmin son sahnesinden jack'in kameraya bir hayvan edasi ile baktığı sahne. Bu bakışı clockwork orange'dan ve full metal jacket'tan da hatırlayabilirsiniz :) Eee birde meşhur REDRUM REDRUM var, küçük çocuğun parmağı babasının delireceğini anlar ve sinyal vermeye başlar (ee iğrenç anlattım!!), ve yandaki kırmızı kapılı odaya doğru ilerler.. redrum, redrum, murder, murder +1123123[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Lock stock and two smoking barrels son sahne eski olan silahlar aslında antikadır we inanılmaz değerlidir ama (adlarını hatrlamıorm) tam nehre atacak adamlarsilahlardan kurtulmak için basamak warmış oraya düşüo küfürleşiolar filan orası süperdi sonu yani :) hayat güzeldir esir kampına düştükten sonrası mükemmel çocuaa oyun oynuomuşlar numarası çekio filan[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sezercik yavrum benim erol taş allah ne verdiyse diyerek sezercik ibişine şamarı yapıştırır. sezercik'in anasıda vurma ogluma, biz gidiyoruz diyerek çocugu kaptıgı gibi gitmeye çalışır ama erol baba bunu istemez anası hasta olan sezercik, ana sen dur ben giderim gibi bir şeyler der sezercik giderken erol taş muhteşem lafı patlatır giiit git ama bu tokadı çok arayacaksın eheheh ölmüştüm bu sahnede ya süper bir performans vardı rahmetlide.cidden degerini bilememişiz adamın[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Emrahın bir filmi vardı olaylar söyle: Emrah kahvede oturmaktadır. Ordan bir çocuk: "Emrah yetiş ananı s.kiolar" Emrah çocuğun peşinden koşar Tam manavın kapısında "Kahpe Felek" diyip içeri dalar. Emrahın annesi söyle bir cümle sarf eder "Emrah sandığın gibi değil!!!".Bunları söylerken bir koluyla göğüslerini saklar dier eli ise genital bölgesindedir. Baya bi gülmüştüm o filmde :D:D:D:D:D[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! [Bu mesaj The_ tarafından 29 Ocak 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Donnie Darko - Why are you wearing that stupid bunny suit ? - Why are you wearing that stupid human suit ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 akıl oyunları: adamın hastane de yataga baglı sok gecirirken gordugumuz sahne kısacası butun o komplo teorileri yalan mıydı abi dedirtmisti bana may: fazla bilinmez bi film zati may adlı hatunun herkesi oldurup parcalayip dikip kendine yeni bi erkek arkadas yarattiktan sonra kendi gozunu cikarip cesedın ustune koyması ve bi anda cesedin canlanip kizin yanagini oksamasiyla biten film sahnesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Schindler's List cesetlerin arasındaki kırmızı palto[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar