Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Requiem for a dream Kızın uyuşturucu için o brutal zenciye katlanmak zorunda olduğu sahneler... Oğlan bünyenin (isimlerini unuttum napiim) lux aeterna eşliğinde iskelede bulunduğu sahneler...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Fahrenheit 9/11 - Micheal Moore birsürü var ama benim yazacaklarım -11 eylül saldırıları sırasında Bush'un ilkokulda çocuklara masal anlatmayı sürdürmesi -Bush'un Irak'a savaş açtığını canlı bildirmeden önceki yayın hazırlığındaki yüz mimikleri -Britney Spears'in sakızlı (!) röportajı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Still Crazy Brian'1n sahneye çiktigi an.. Kapani$taki hani.. the Usual Suspects Son sahne.[signature][hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Armageddon Bruce abimizin ben abimizin oksijen borusunu çekmesi ve ardından konuşması daha sonra kızıyla olan konuşması.. defalarca ağladım ulen :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Dr. Strangelove or How I Learned to Stop Worrying About The Bomb - Stanley Kubrick "Gentlemen, you can't fight here! This is a war room!" :D :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Pulp Fiction - Whose chopper is this ? - It's Zed's. - Who is Zed ? - Zed is dead baby, Zed is dead.. Piyanist Teyzenin elinden yemek dolu tencereyi kapmaya çalışan adamın teyze ile boğuşurken tencereyi yere düşürmesi ve dökülen yemeği yerden yemeye çalışması, bu sırada teyzenin ağlayan suratı ile yerden yemeklerini geri almaya çalışması.. Bu sahne benim daha fazla dayanamayıp filmi kapatmama sebep olan bir sahnedir, o kadar allak bullak olmuştum ki bütün insanlığa lanet okumuştum, hala da devamını izlemedim filmin, yüreğim kaldırmıyor.. Hair Filmin girişinde söylenen Aquarius.. Filmin sonunda Berger'ın Claude yerine uçakla savaşa gitmesi, Claude'un son anda uçağın peşinden koşarak "Berger" diye bağırması ve ondan sonra "Let the Sunshine"ın söylendiği sahnede gençlerin savaşın bitmesi ile birlikte Beyaz Saray kapısına koşması.. Kısacası filmin tamamı unutulmaz..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Pulp Fiction ( TRT Versiyon ) TRT dublaj ekibinin "It's a chopper baby" sözünü "Bu bir helikopter bebeğim" diye Türkçe'ye çevirmesi..[signature][hline]be exceptional! [Bu mesaj Spidee tarafından 19 Eylül 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 titanic (trt çevirmesi) geminin kaptanı ilk yola cıktıklarında geminin motorlarını tam gaz çalıstırın - şu bebeğin motorlarını acalım biraz diyo .[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Buffalo 66'da (sinefillere şiddetle tavsiye olunur) esas oğlan ve şişko arasındaki tuvalette geçen diyalog... In the mouth of madnessin finali.. Taxi Driver'da De Niro'nun ayna karşısındaki monologu "Are you talking to me???" Shiningde Jack abimizin kapı arasından fırlayan nur yüzü.. Lock&Stock and two Smoking barrels'daki bonus zencinin üstün ikna kabiliyetini konuşturduğu bölüm.. (yaşamak için çok çaba göstermen lazım) American History X : Nortonun polisler geldiğinde dönüp kardeşine bakışı..[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 PULP FICTION-Tarantino -Motor sahnesi "Whos Zad Baby?" "Zad's Dead,Zad's Dead.."Vınnn :) -Arabanın icinde arkada oturan cocugun beynini patlatması -Ve I Love You Honey Bun Sahnesi...[signature][hline]Never Die Alone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Never Die Alone -Dmx'in pıçaklandıqı sahne :) -Otopark'ta çıkan çatı$ma(kızın shotgunla vurulma sahnesi)[signature][hline]Never Die Alone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 [i]Saving Private Ryan alman askerin Yahudi olanın kalbine yavaş yavaş bıçağı sapladığı an ! aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Leprachun, 25 Ağustos 2004 12:34 tarihinde demiş ki:bıyrın bakın dyo dyo muhteşem resim,muhteşem film.. samara'da ne şirin bi kızdı ya nası masum..[signature][hline]sert kal,taviz verme![Bu mesaj uncla tarafından 25 Eylül 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj uncla tarafından 25 Eylül 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 trainspotting te renton(ewan mc gregor)ın krize girdii an kolay kolay akıldan cıkıcak bi sahne diil.. gerçi film baslı basına unutulmaması gereken .. müthiş bi film+soundtrack [Bu mesaj driftintosin tarafından 26 Eylül 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 The Ring hakikaten çok güzel film... Bütün gerilim filmlerini komedi filmi gibi izleyip kahkaya boğulan ben bile gerilmiştim biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 The Hackerz -What Did We Learn At School Today? -Revenge. Annesi Dave'e sorarkene.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 The Crow Eric Draven'in ( Brandon Lee ) cadılar bayramında eşinin tecavüz edilip, öldürülmesini sahne sahne hatırlaması ve kendini evinde bulması. Ayna karşısında kendine makyaj yapması. Tabiki arkadan çalan The Cure-Burn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 the eye esaskızın aynaya bakıp aynada kendi yuzu yerine baskasının yuzunu gormesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Saving Private Ryan Omaha Sahili Çıkartması sırasında askerin birinin miğferine bir mermi isabet etmesi, adamın miğferi çıkartıp şansa bak gibilerden bir şey demesi. O sırada 2. merminin miğfersiz kafaya isabet etmesi.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Filmin adına gerek bile yok :D -4 as! -5 as!! -Ben hile yemem. -O zaman limon ye... Zuhaamuahau...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun [Bu mesaj Dragonutopia tarafından 05 Ekim 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Blade Runner Filmin sonunda Deckard ile Batty'nin konusmasi. Hayat dersi alinir ondan. Back to the Future Marty'nin jonnhy b goode performansi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Shawshank Redemption filmin başı filmin ortası filmin sonu[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 The Girl Next Door ; Danielle & Matthew Kiza adult meeting de cizdigi resmi verdigi zaman , bundan daha iyisin sen dedigi an. Sonunda limuzindeki sevismeleri gayet romantik .. Ve baloda dansederken..[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 3 arkadaş zorla(başka film olmadıgı için) birlikte gittiğimiz jeniffer lopez'in uyduruk filmi "yeter" de bıçaklama sahnesinde bir arkadaşı korkutmaya karar verdik. benim yanımda x işimli şahıs onun yanında ise y isimli şahır. ben x ile anlaşıp y'yi korkutacagız. x'e söylüyorum bacağını dürt. sinemada bizden başka bide 2 yabancı(turist) var. tam bıçaklama sahnesinde x, y'yi dürtükledi.. y ayağı kalktı sinema perdesinde görüntüsü çıktı ve çığlığı bastı.. :) gayet komik bir anımdı..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Snatch'in o süt meselesi :) Aslında filmin heryeri :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar