wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 -içimde ne var!! -göğüs kafesinde bi yaratık büyüyo.. 3 saate kadar çıkıcak ve sen ölüceksin -... peki sen kimsin? -yaratığın annesi!![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Brave Heart William Wallace`in Sons of Scotland diye baslayan kazandiklari savastan onceki konusmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Spirited Away - Hayao Miyazaki (2001) Chihiro'nın ailesini yemek masasında bıraktıktan sonra ruhların ortaya çıkmaya başlaması .. Kızın geri döndüğünde ise ailesini domuza dönüşmüş olarak bulması.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 The Bubble Boy filmin sonlarına doğru balon çocuğa annesi aslında 4 yaşında bağışıklık sisteminin oluştuğunu ama bu ölümcül dünyaya onu da alet etmek istemedikleri için babasıyla birlikte onu kapsülde tutmaya karar verdiklerini söylediği, ondan sonrada balon çocuğun aşık olduğu kızı öpebildiği an..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 *** Back to the future: Martinin gelecekten gelip kız arkadaşı ve doktoru apar topar aldığı sahne.Buna benzer bir diyaolog vardı: MARTİN:doktor hemen gitmeliyiz acele et. DOKTOR:martin yeteri kadar hızlanamassın yolun başından harektlenmelisin. MARTİN:gideceğimiz yerde yola ihtiyacımız olmıcak doktor. der ve araba olduğu yerde havalanır. TO BE CONTİNİUE... *** BLADE: "FROST'a söyle BLADE av sezonunu açtı!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bir Zamanlar Amerika Ünlünün adını unuttum.Banka soymaya gittiklerinde banka görevlisi bayana oldukça kötü davranmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Vanilla Sky Tom Cruise'un (karakterin adını unuttum) yanına barda bi adamın yaklaşıp "Burdaki herşeyi sen kontrol ediyosun" demesi bunun üzerine Tom'un saçmalıyosun diyerek inanaması. Sonra adam Tom'a eğer bana inanamıyosan kendin dene ve gör der. Tom da gülerek "Tamam. Hepiniz şimdi sesisiniz kesin" tipi bi laf eder. Bardaki herkes konuşmayı keser derin bi sessizlik olur ve Tom'a bakarlar. Çıt bile çıkmaz Tom da dumur olmuş bi şekilde kalır. Tom Cruise'un maskeyi çıkardığı bikaç sahne var özellikle kazadan sonraki ilk çıkarış ile rüyadakiler. Sonra Penelope Cruz ile buluşup Penelope Cruz/ Cameron Diaz 'ı yatakta yastıkla boğarak öldürmesi ve filmin son sahnesi (yükseklik korkusu ile ilgili olan).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 dunyadak butun filmlerin en iyi kurgulanmis dovus sahnesi bence matrix reloaded da ikizler morpheus ile trinity ile kapisirken, elini koyuyor, kapi kapanmiyor digeride icinden geciyor ondan sonraki 25sn lik dovus sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tek tek gidelim film listemden:) 12 Angry Men Filmin hepsi... Ama bir bolumde bicagi cebinden cikarip masaya saplar bir amca orda dunyalar durur. Almost Famous Cocugun ablasi evden ayrilir yatagin altina bak der yatagin altinda bir suru rock plaklari vardir ama plaklarin arasindan bir tanesinde "Listen to tommy with a burning candle you will see your future" yada ole bir sey yazar tabi cocuk tommyi koyar dinlemeye baslar ve plak dondukce bi cantaya yazilmis rock gruplarinin isimlerini gorursunuz ve cocuk buyur.. heh vazgectim yazmaya kalkarsam sayfalarca yazi yazarim:) geciyoruz Dazed and Confused Herkesin arabayla dolastigi sirada low rider calmaya baslar yine dunya durur. Emporioma ilk girerken arkada hurricane calmasi:) devils advocate Son sahne alpacino nun kenau ile konusmasi butun konusma superdir film sadece onun icin izlenir Fallen time is on my side in soylenisi:) bide kaldirimda bir sahne vardi o bocuk millete dokuna dokuna transfer olup konusuyodu Full metal jacket Filmin ilk basi butun egitim sahnesi superdi ozellikle o egitmenin laflari ornek olarak -do you suck dicks? -sir no sir! -bullshit i bet u can suck a golf ball through a garden hose! saygiyla egiliyoruz... Bide butun bolugun kaldiklari yerde bi don bide omuzda tufekle this is my rifle this is my gun diye dolasmasi:) Howard Sterns Private Parts Gene butun film:) Normal bir film olarak izlerseniz sevmessiniz ama bunlarin hepsinin gercekte oldugunu hatirlarsaniz gulmekten bi taraflariniz patlar Reservoir dogs bastaki like a virgin tartismasi:) Tabiki mr blonde un stuck in the middle with you sahnesi Scarface Alpacinonun camdan disari bakmasi ve "The world is yours" yazisini gormesi.. daha sonra devam ederim isim cikti:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Forest gump Forest gumbın amaçsızca amerikayı koşması. Grave of the fireflies Kardeşini olumden kurtarmaya çalışması ama başaramaması[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Star Wars Episode I : Phantom Menace Obi-wan'ın ustası Qui-gon'u öldüren Darth Maul ile kapışması. Özellikle kapı açılırken Obi-wan'ın yerinde duramayıp olduğu yerde zıplaması dark side belirtileri olarak yorumlanabilir ama süper bir sahne. Kapı açıldıktan sonra hızla koşar ve saber kullanmaktaki ustalığını Darth Maul'un ikili saber'ini bölerek kanıtlar. Çok büyük ihtimalle Darth Maul force push kullanmasa daha erken ölecekti.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Ağustos 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Dikkat: konunun içeriğini bozduğum için özür dilerim ghald.eh :) darth maul dark side in verdiği salaklığını kullnarak obi wan la dalga geçti öldürücekken öle öldü ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Back To The Future Michael J. Fox - Johnny B. Goode. Cable Guy Jim Carrey - Somebody To Love :)[signature][hline]Hayatın anlamını arayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Full Metal Jacket Bütün bölüğün happy birth day jesus diye uygun adım yürüyerek yeni yılı kutladıkları sahne[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Star Wars-Episode 2 Dooku'nun Obi-Wan'a force lightining saldirisindan sonra Obi-wan'in ''I don't think so'' demesi cok karizma demistir dikkatle izleyiniz. Queen of the Damned Lester'in canli yayinda vampir oldugunu aciklamasi ve sipikerlerin sorularina butun ictenligi ile cevap vermesi Star Wars-Episode 6 Sidius 'un Luke a ''So be it,jedi'' deyip force lightining kusmasi Godfather'in butun bitis sahneleri. Pianist'te elemanin alman generalin gelmesinden sonra binbir ugrasla bulup actigi konserveyi dusurdukten sonra elleri titreyerek geri almasi. bu sahnede kesin olecegini dusundugum icin adamin olmemeyi umut edip yerden almasi beni cok duygulandirmisti.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 19 Ağustos 2004 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj THARKAS tarafından 19 Ağustos 2004 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Edward Scissorhands Kıza dokunmaya çalışırken yanlışlıkla kızı kestiği sahne...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: karpuz, 07 Ağustos 2004 01:05 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 06 Ağustos 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Pulp fiction: cantaninicinde ne oldugnu gordugumuz sahne (?!) Çantanın içinde ne olduğunu görmüyoruz ki? zaten baya bi sorgulanmıştır içinde ne olduğu... pek bi cevabı da yoktur açıkcası :) sinema tarihinin ünlü bilmecelerinden Bılıyorum canim takilildım oyle[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hair: Askerlerin karanligin icine ucagin icine dolustuklari sahne.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Enemy at the Gates: Esas oğlan ve hatun kişinin sevişme sahnesi[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Pİyanistteki sahneyi arkadaş anlatmış,çok kötü olmuştum ben orada...Savaşa binlerce kez beddua etmiştim. GOdfather'ın tüm bitiş sahneleri muhteşemdir,ama 1.sinin ki apayrıdır.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Er Ryan'ı Kurtarmak: Anne babanın, kızlarını askere vermeye çalıştıkları sahne![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Enemy at the Gates Vassili Zaitsev'in 5kurşun için arayışı ve bulunca yaptıklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Madem herkes enemy at the gates gidiyor ben de ekliym: Enemy at the Gates Vassili'nin almanı arkadan sniperla tuzağa düşürmesi, almanın "ama ama..." şeklinde bi bakıştan sonra tüfeğini bırakması.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Züğürt Ağa - Nesli Çölgeçen (1985) yağmur duasına çıkan köyülülerin yaklaşan yağmur bulutunu sevinç ve heyecanla beklemesinin ardından bulutun geldiği hızla geri gitmesi. ağa ile şıh arasında geçen dialog ile dedenin meşhur "garı isterem!" hareketi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Star Wars Episode IV:Emperor Strikes Back Yoda'nın X-Wing'i havaya kaldırış sahnesi ve Luke'la aralarındaki diyalog: - Bu imkansız, inanmıyorum - İşte bundan başaramıyorsun[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Filmlerden Unutulmaz Anlar (spoiler olabilir, doğal olarak) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Star Wars Episode IV:Emperor Strikes Back Yoda'nın X-Wing'i havaya kaldırış sahnesi ve Luke'la aralarındaki diyalog: - Bu imkansız, inanmıyorum - İşte bundan başaramıyorsun[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar