Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zombili undeadli film

senko

Öne çıkan mesajlar

koleksiyon yapacam varmı bildiğiniz böyle film:)
benim şimdiye kadar bildiklerim-izlediklerim
zombie night
land of the dead
resident evil 1-2[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Day of the Dead (1985)
Dawn of the Dead (1978)
Night of the Living Dead (1968)
ben izlemedim bunları ama George A. Romero'nun ilk 3 zombili filmi hatta "land of the dead" serinin en son çekilen filmi.

ps:bende böyle zombili filmleri toplamak istiorum bilen varsa daha yazsın lütfen:horace:[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

[Bu mesaj Laorx tarafından 02 Ocak 2006 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

28 Days'de güzeldir,izlemeni tavsiye ederim,aradığın kulvarda......[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon arkadaşlar bir yanlışlık yapmışım kopekolduren'in dediği gibi 28 gün sonra olacaktı tavsiye ettiğim filmin adı.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

evil deadları indirdim 1. film çok şahane geldi ama 2 ve 3 ilk film gibi deil.
Laorx'İn söylediği filmleri ariom şimdilik...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

bide shalolin vs evil dead diye bisi buldum ama anlamadım tipler var alınlarına post-it yapıştırılmış devamlı zıplıyorlar[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sg-1, 04 Ocak 2006 21:39 tarihinde demiş ki:
Alınlarına post-it yapıştırılmış ve zıplıyorlar ha?!
Bana fena halde Tanrılar Çıldırmış Olmalı'yı hatırlattı.

orjinal adını biliyormusun filmin :?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...