senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 koleksiyon yapacam varmı bildiğiniz böyle film:) benim şimdiye kadar bildiklerim-izlediklerim zombie night land of the dead resident evil 1-2[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 niye zorun ne abi :) sole sw felan kolesksiyon yapsana yada bole erotik topla sora ask filmi aksiyon topalda zombie ne yaa :D manykasın citten fikir ilgin seni tebrik ediyorum gercekten[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evil Dead[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Day of the Dead (1985) Dawn of the Dead (1978) Night of the Living Dead (1968) ben izlemedim bunları ama George A. Romero'nun ilk 3 zombili filmi hatta "land of the dead" serinin en son çekilen filmi. ps:bende böyle zombili filmleri toplamak istiorum bilen varsa daha yazsın lütfen:horace:[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 02 Ocak 2006 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Shaun of Dead[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Doom :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gir imdb ye ara ordan zombie diye dunyada yapılan tum filimler var[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hatta uğraşma buraya gir :D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dawn of the dead seyretsen yeter insanda sinir yapar ama güzeldir[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 28 Days'de güzeldir,izlemeni tavsiye ederim,aradığın kulvarda......[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 "28 Gün Sonra" olacak sanırım."28 Gün" diye başka bi film var ki zombilerle alakası yok. "28 Gün Sonra"daki yaatıklar da zombi değildi aslında. Çok seri hareket ediyorlardı, daha çok bir hastalık gibi tanıtılmıştı orada. Herneyse, yav hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Pardon arkadaşlar bir yanlışlık yapmışım kopekolduren'in dediği gibi 28 gün sonra olacaktı tavsiye ettiğim filmin adı.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evil deadları indirdim 1. film çok şahane geldi ama 2 ve 3 ilk film gibi deil. Laorx'İn söylediği filmleri ariom şimdilik...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paso " dead " kelimesi geçiyor çıldırıcam.[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaşayan ölülerin dönüşü 1-2-3 :)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bide shalolin vs evil dead diye bisi buldum ama anlamadım tipler var alınlarına post-it yapıştırılmış devamlı zıplıyorlar[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Alınlarına post-it yapıştırılmış ve zıplıyorlar ha?! Bana fena halde Tanrılar Çıldırmış Olmalı'yı hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lord of the zombie zombilerin kardeşliği zombie potter bunlar yetmezse pmdan daha çok sayabilirim :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: sg-1, 04 Ocak 2006 21:39 tarihinde demiş ki: Alınlarına post-it yapıştırılmış ve zıplıyorlar ha?! Bana fena halde Tanrılar Çıldırmış Olmalı'yı hatırlattı. orjinal adını biliyormusun filmin :?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya sokaktan geçen çocuğa sorsan bilir o filmi orjinal adını bilmeye ne gerek var[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 shaun of dead güzel bayaa.Bugün izledim çok hoşuma gitti :) tavsiye ederim.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar