Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çok yazılmış ama ekliyeyim yinede Basilsk kiler çok güzel Onmyouza nın yaptıkları.Manji var bide...Kouga Ninpou Chou umarım doğru yazdım :Devte doğru yazmışım[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 80'lerin şarkılarını seviyorsanız mutlaka 3x3 Eyes'ın müziklerini tavsiye ediyorum... Hepsi birbirinden güzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Captain Tsubasa Holland OVA - Try güzel şarkı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kimi ga nozomu eien rumbling hearts Precious memories Hoshizora no Waltz kesınlıkle dınlenmelerı farz bıde Gundam Seed den moment ıle believe Full Metal Alchemist ten melissa rewrite ve ozellıklede L' arc en ciel den movie nin aılıs muzıgı olan "link" bu aralar sırf bunları dınlıyorum gercı 3 gundur rumbling hearts dan baska bsıey dınledıgım yok ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 serial experiments lain; duvet-boa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 L'Arc~En~Ciel - Promised Land 2005 Dinlemeyen boş geçiriyor demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Char's Counter Attack - Beyond the Time Gundam 0079 - Soldier of Sorrow Gundam 0080 - Distant Memory Gundam 0083 - Men of Destiny ZZ Gundam - Silent Voice Gundam SEED - Justice & Freedom Gundam SEED - River Gundam SEED Destiny - Life Goes On Gundam SEED Destiny - Pride Gundam X - Dreams Serial Experiments Lain - Duvet Serial Experiments Lain - Kodoku no Signal Z Gundam - Char's Depression Soukyuu no Fafner - Shangri La Hellsing - Logos Naki World Hellsing OAV - Broken English SDF Macross - Yure Ugoku Kokoro SDF Macross - Anata ni Koko ni Ite-hoshii Playlistimde en çok dinlediklerim bunlar.Yanlız Hack Sign , KOR , GTO Drama ve Dedective Conan müziklerini şarkı değil albüm olarak dinliyorum orası ayrı :) [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 23:23 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 shakugan no shana: - hishoku no sora <===== uber - yowake umare kuru shoujo <===== daha da uber blood+: - aozora no namida - katarisugu koto trinity blood: - dress (blood trinity mix) - broken wings - let me hear meine liebe: - honesty viktor: blue tears da cok guzel kgne'den ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pokemonun introsu lazım pokerap - gotta catch em all diyince sonundaki rap şarkısı çıkıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 intro'yu direk pokemon theme diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Varmı güncel güzel şarkılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Tommy Heavenly6 - Papermoon var. 700 küsur kere dinlemişim Salı gününden beri LastFM öyle diyor. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Şu aralar dinlediklerim arasında Itou Kanoko - F.D.D (Chaos;Head OP Single) Itou Kanoko - Fly to the Sky (Chaos;Head OP Single) Haruka Tomatsu - motto hade ni ne! (Kannagi OP Single) Haruka Tomatsu - Shiawase Sagashi (Kannagi OP Single) Sakamato Maaya - Ame ga Furu (Kurogane no Linebarrels ED Single) Sakamato Maaya - Praline (Kurogane no Linebarrels ED Single) Tommy Heavenly6 - Papermoon (Soul Eater OP2) Ike Yoshihiro - World Destruction OST Kylee - Vacancy (Bounen no Xamdou ED) Bunların dışında playlistten eksik olmayanlar arasında Round Table feat. Nino - Bütün şarkıları Aimmy - Kaze no Kioku ~to the end of the world~ (World Destruction ED Single) Haketa Takefumi - Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto ~Natsu no Sora~ OST Kobayashi Yumiko & Nazuka Kaori - My Star (Soul Eater Character Song 2: My Star) Omigawa Chiaki & Uchiyama Kouki - Mauve-iro no Sympathy (Soul Eater Character Song 1: Mauve-iro no Sympathy) Meguro Masashi - Persona 3 OST özellikle kimi no kioku Hearts Grow - Sora (Tetsuwan Birdy Decode OP Single) Hearts Grow - Mirai Sketch (Tetsuwan Birdy Decode OP Single) Macross Frontier OST 1&2 Bütün OP/EDler THYME - Bütün şarkıları Crow's Claw - Bütün şarkıları Yuki Kajiura - Bütün şarkıları Yoko Kanno - Bütün şarkıları Aria - Bütün OST ve OP/EDler Baccano! - OST ve OP/ED Claymore - OST ve ED Diebuster - OST ve OP/ED fripSide - Bütün şarkıları Kurenai - OST ve OP/ED Hirano Aya & Katou Emiri & Fukuhara Kaori & Endou Aya - Motteke! Sailor Fuku (Lucky Star OP Single) Hirano Aya & Katou Emiri & Fukuhara Kaori & Endou Aya - Kaeshite! Knee Socks (Lucky Star OP Single) Galneryus - Bütün Şarkıları Satou Rina & Inoue Marina & Chihara Minori - Keikenchi Joushouchuu (Minami-ke OP Single) the brilliant green - Ash Like Snow (Gundam 00 OP2 Single) Kawai Kenji - Gundam 00 OST ve Fate/Stay Night OST Stephanie - Friends (Gundam 00 ED2 Single) Stephanie - Because of You (Acoustic ver.) (Gundam 00 ED2 Single) Evangelion - Bütün OSTleri, OP/ED, Drama CD vs Lisa Komine - Faith (Rental Magica OP Single) Lisa Komine - Uchuu ni Saku (Rental Magica OP Single) Shiina Ringo - Bütün şarkıları Spice and Wolf - OST ve OP/ED Suzumiya Haruhi no Yuutsu - OST ve OP/ED The Idolm@ster - Bütün şarkıları ACID - Tokyo Majin OP/EDleri Yui Makino - Bütün şarkıları Shingetsutan Tsukihime - OST1&2 OP/ED NHK ni Youkoso! - OST ve OP/ED Sayanora Zetsubou Sensei - OSTler ve OP/EDler Bunlar albüm albüm bulunanlardı. foobarda liste çıkartınca ayıklanıcak gibi değildi Unsorted klasörü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Heh herkeste bir unstored var herhalde. Ben 3gündür falan animecan üzerinden birkaç değişik anime radyosu dinliyorum. Baya güzel şeyler çıkıyor. Birini beğenmessem diğerine geçiyorum illaki hoşuma gidecek bişey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Baccano - OP Shingetsugan Tsukihime OP/OST One Piece - OP/OST Kara No Kyoukai (Özellikle tavsiye ediyorum hakkaten aşmış) OST Witch Hunter Robin - OST/OP D.Gray Man - OP'leri Black Lagoon - OP Death Note - OP/ED FMA - OST Aru Matsuju No Index - OP'sini dinlemeyen camdan atlasın. Yozakura Quarlet - OP Daha var ama şimdilik bu kadar yeter heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Birkaç gündür Chaos;Head'in Zaika ni Keiyaku no Chi wo sunu çok dinlediğimi farkettim. Tavsiye ederim :> http://www.youtube.com/watch?v=uXACZxqTPzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 chaos headde Fes'İn söylediği şarkı var mı bi yerlerde oyunda falan yoksa ostsinimi bekleyecez o şarkı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Chaos;Head OSTde (oyun OST'sinde yani) FES'in söylediği sadece Zaika ni Keiyaku no Chi wo ve GURAJIOORU nun kısa versiyonları var. Yui Sakakibara nın singleı var o iki şarkının tam sürümleri için. OST'de diğer üç enstrumantel olmayan şarkıyı (Find the Blue, Desire Blue Sky ve Kunai) Ito Kanako söylüyor (anime OP/ED yi de söyleyen hatun) Bulması zor olursa Istanbul'a gelince veririm sana :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 NHK'nin müziklerini çok sevmiştim ben, bulamıyorum ama hiç bir yerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 OP/ED ve OST full uploadlıyımmı bir yere GERGE ? ÖM atarım burda link vermek doğru olmaz >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Biraz rapid ya da mega linki arayayim ben, bulamazsam yine uğraştırırım seni. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ok çok acil değilse akşam yatmadan koyarım. 350+ mb toplamda olduğu için gün içi uploadlamaya çalışırsam WoW oynanmaz pinglere fırlar. Birde cover art scanlerden pek fazla yok, genelde sadece bir tane kapak gözüksün foobar da diye sakladım. Derken MU linkini buldum gibi bütün OSTnin OP/ED ler dahil. ÖM :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Naruto'nun Shippuuden öncesi açılış kapanış müzikleri çok iyi, favorilerim: Hound Dogs - Rocks Asian Kung-Fu Generation - Haruka Kanata Tasuku - Kanashimi wo Yasashisa Ni Flow - Go!!! Sambomaster - Seishun Kyosokyoku * Snorkel - Nami Kami Satellite * Akeboshi - Wind Rythem - Harumonia Raiko - Alive TIA - Ryuusei Gagaga SP - Hajimete Kimi to Shabetta No Regret Life - Nakushita Kobota Chaba - Parade * * koyduklarım ayrı bir güzel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Kaede said: Chaos;Head OSTde (oyun OST'sinde yani) FES'in söylediği sadece Zaika ni Keiyaku no Chi wo ve GURAJIOORU nun kısa versiyonları var. Yui Sakakibara nın singleı var o iki şarkının tam sürümleri için. OST'de diğer üç enstrumantel olmayan şarkıyı (Find the Blue, Desire Blue Sky ve Kunai) Ito Kanako söylüyor (anime OP/ED yi de söyleyen hatun) Bulması zor olursa Istanbul'a gelince veririm sana :> Yani kısa oyunun ostsini ve singleları çekersem bulabilirim diyorsun . Singleların ismini alabilir miyim senden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Yok animedeki o şarkıları VN ostsinde yok. Crucification of Faith falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar