abc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: elesso, 21 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: abc yaran var biraz galba[hline]Eclipse:Eive Ikeste Karsında senin AT-ST ye kafa atmis (novice brawler -stun), gozune parmak sokmus (blind) biri var. Bir kacda omuz attim yere yikmak icin ama saglam yere basiyormus kerata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 at st ile ufak bi katliyam yaptım,ama oldu az once :).şerefsiz rebeller alıcam intikamımı. :).3 tane daha alıcam kazıcam hepinizin kökünü.ulan bi hevesimi alsaydım yarı saat omru olmadi robotun :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 lam bi daha at-st çok abartılı lafını söylemeyin,zehri yiyince bide orta boy bi petle kapışınca bide bleed edince ,birazda ateş ettinmi ölüyo işte (çok azmış :) )[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 İşte gcw forumlarında ağlıyor rebeller yok güçlü öldüremiyoruz diye onlar da master combat medic getirsin.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yav bu kelimeyi kullanmayi hic istemiyom ama lutfen beni bagislayin simdiden ozur diliyorum aglamayin yahu... hah napcaniz simdi at st de patladi; :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 dün theed'deki baskında 6-7 at-st vardı başta. teneke gardiyanlarından cesaret alarak babalar gibi dolanmaktaydı ve sağa sola cüretkar sloganlar ortalıkta aslan imparatorluk askerleri. hatta saldırı başlamasan hemen önce birkaç tane tenekeli delikanlı, arkalarına 2şerden 6 tane asker ve 2 tane de at-st alıp, covert durumda olan 3 kişilik grubumuzun yanına gelip "hadisenize! yiyo mu yiyo mu? zuhaha" şeklinde çevirebileceğim tahrik edici sözler bile ettiler. ama ne oldu? rebelian kuvvetler geldikten kısa bir süre sonra ortalıktan at-st'ler temizlenince theed'in düşmesi birkaç dakikayı geçmedi. tabi benim 384 ramli makinam savaş meydanını görünce çuvalladı ve 2 kere öldüm ve sonra da disconnect oldum ama sonuç olarak tekrar bağlanp zaferi paylaşmayı ihmal etmedim :) die evil palpatine![hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 anchorheadde de bi at st peyda oldu, 12 rebel 2 dakika surdu indirmemiz. belki daha kisa.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ya bi de ben bikac serverde oynadim, eclipsede rebeller hem daha sayi olarak diger serverlere gore fazla, hem de istekli. biri eskaza anchorhede girip impler surda dese 20 kisi kosuyor. starsider de impler daldilar sehre, anca nezaketen soyle bulunanlardan bi 5-6 si savasti. o da yetti gerci ama.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 1 rebel sw galaksisine bedeldir.ehuhı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Oyunu ciddi oynayanLar RebeL oLmaya Çalışıyor çünkü daha zor e haliyle ciddi adamLar rebel oLunca At-St faLAn yaLan oLuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Sufi, 25 August 2003 11:21 tarihinde demiş ki: dün theed'deki baskında 6-7 at-st vardı başta. teneke gardiyanlarından cesaret alarak babalar gibi dolanmaktaydı ve sağa sola cüretkar sloganlar ortalıkta aslan imparatorluk askerleri. hatta saldırı başlamasan hemen önce birkaç tane tenekeli delikanlı, arkalarına 2şerden 6 tane asker ve 2 tane de at-st alıp, covert durumda olan 3 kişilik grubumuzun yanına gelip "hadisenize! yiyo mu yiyo mu? zuhaha" şeklinde çevirebileceğim tahrik edici sözler bile ettiler. ama ne oldu? rebelian kuvvetler geldikten kısa bir süre sonra ortalıktan at-st'ler temizlenince theed'in düşmesi birkaç dakikayı geçmedi. tabi benim 384 ramli makinam savaş meydanını görünce çuvalladı ve 2 kere öldüm ve sonra da disconnect oldum ama sonuç olarak tekrar bağlanp zaferi paylaşmayı ihmal etmedim :) die evil palpatine![hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Anchorhead de Covert bug kullansak yanı şey sizede olurdu :).Ki zaten ilk gelen 30-40 rebeli öldürdük sonra adamlar theedden spawn olup bir daha saldırdılar iş mi bu?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Anchorhead de ayni bugi cok fazla kullaniyorlar zaten ama clonecenter dan cikarken herbirinin basina bir TK master takiliyor bida saldiramiyorlar Bestine dogru kosmaya basliyorlar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: unity100, 25 August 2003 12:42 tarihinde demiş ki: ya bi de ben bikac serverde oynadim, eclipsede rebeller hem daha sayi olarak diger serverlere gore fazla, hem de istekli. biri eskaza anchorhede girip impler surda dese 20 kisi kosuyor. ehe kettemoordaki imperialların cogu acaip korkak herifin yanında AT ST var adam starporttaki 3-4 rebele saldırmaya gitmiyo ya yuh at st kaybetmekten korkuyo adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bazen 20 rebel bir at-st'yi 2 dakikada alirken bazen 30 rebel at'den reskill de yiyebiliyor.. adamina gore..[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Arnaviscaa, 25 August 2003 16:49 tarihinde demiş ki: Anchorhead de ayni bugi cok fazla kullaniyorlar zaten ama clonecenter dan cikarken herbirinin basina bir TK master takiliyor bida saldiramiyorlar Bestine dogru kosmaya basliyorlar :)) ben hic gormedim oyle yahu ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Fixed a problem where players could apply a bleeding shot to AT-STs. yenisi için kasmaya başlasammı :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar