abc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 O Anchorhead in ortasina 2 tane AT-ST sokan o ezzik imperiali kiniyorum. Sith Lord bile boyle katliam yapmamistir...Ama ne oldu 2 tane ATST sini kaybetti gitti 19000 faction point salak adam.. [Bu mesaj abc tarafından 18 August 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj abc tarafından 18 August 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Sakıin...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ağlamayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Hoş tabe ... At- St ne ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 http://devrimgult.tripod.com/screenShot0012.jpg işte bu AT ST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 vay haywan vay naapmiş bu be :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 vay serefsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. hehehe uzme kendini dun gece bestine yi temizledik implerden cok gusel oldu ne kadar pet leri ve stormleri varsa hepsini yok ettik. hirs yapip anchora saldirdilar, oradada maymuna cevirdik. oh be suyundanda koy diesi geliyo insanin , hayatim da hic bu kadar eglendigimi hatirlamiyom. helke hele ki slain etmek ne keyifliymis bea.icime otuırmus anasini satiim dun hepsini kustum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Evet dün gece güzeldi savaş T21 ile bir çok rebel kafası parçaladım :).Gerçi sayıca bizden fazlaydılar Anchorhead savaşında ama baya eğlendim :). (Not:At-ST'sini süs olarak yanında dolaştıran imperiali savaştan kaçtığı için kınıyoruz,böyle korkaklar imperial olmaz olsun)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: codmaster, 20 August 2003 13:20 tarihinde demiş ki: Evet dün gece güzeldi savaş T21 ile bir çok rebel kafası parçaladım :).Gerçi sayıca bizden fazlaydılar Anchorhead savaşında ama baya eğlendim :). (Not:At-ST'sini süs olarak yanında dolaştıran imperiali savaştan kaçtığı için kınıyoruz,böyle korkaklar imperial olmaz olsun)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr PvP de T21 ile mind pool a verebildigin max dmg nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 500 falan yani 2 atış=1 adam Normalde npclere 3000 e kadar hasar verebiliyorum [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr [Bu mesaj codmaster tarafından 20 August 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: codmaster, 20 August 2003 14:35 tarihinde demiş ki: 500 falan yani 2 atış=1 adam Normalde npclere 3000 e kadar hasar verebiliyorum [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr [Bu mesaj codmaster tarafından 20 August 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Riffleman i surrender ettigim zaman yoktu ki T21 falan. Pistoleer dan bir daha donmek cok patinaj olacak.. Senin T21 slice % kac oldu? [Bu mesaj abc tarafından 20 August 2003 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 %26 damage slice+ %33 speed ve %16 min damage power up var[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sakin ben daha 30 dk oynadim anlamiorum hiçbişey :) ama intermediate pistoleerim çok belalıyım o sgutha mı ne ööle bi mahlukun Hunterindan kestim korkulur benden :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Gurreck i veya ranchor u tek basina ye oyle gel..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 dirinim dinimm. hangi server? ben miydim acaba =P[hline]you don't like my shit. so sue me.[Bu mesaj Bronx tarafından 21 August 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 eheh,bide at ile kantine girenler var.direk bütün herkez bildiği bütün küfürleri etmeye başlıyo.[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 al işte imperial AT-ST sinin bacaklarinin arasina siginmis 3-5 dmg vermeye calisiyor. Yazıklar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: abc, 21 August 2003 16:49 tarihinde demiş ki: al işte imperial AT-ST sinin bacaklarinin arasina siginmis 3-5 dmg vermeye calisiyor. Yazıklar olsun... ahahahaha yardin beni sabah sabah ya[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 lol sabah sabah ?[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 at st savaşmıyor bile abc[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 21 August 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bu işler böle Caydırıcı etmen[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 abc yaran var biraz galba[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: tunca, 21 August 2003 16:52 tarihinde demiş ki: lol sabah sabah ?[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix sabahin 5ine kadar rebel raidi bekleyince saat 4 sabah oluyo tabi, hakkaten sabah demisim ya lol tatil ne guzel sey[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Tatil Rlz valla sabahlara kadar takiliom kelebek avliom :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aethar ( Eclipse Marksman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar