Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bora, tokatlarım seni, aglarsın falan : P

düzgün bir ispanya istiyorum muyum ?
evet, istiyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.
Mesaj tarihi:
afedersiniz araya giriyorum ama oyunu yeni başlıyorum ileride sorularım olabilir forumları rahatsız etmemek için Eu2 oynayanlardan bana yardımcı olacak biri msn ini pm olarak yollayabilirmi.
Mesaj tarihi:
Salı yaparız eyvallah tamam

Ama aksamüstü baslayıp geceyarısı bitirmemiz lazım. Golge çalisior, o yüzden cuma-cumartesi disinda sabahlama olayı yok onun pek.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
Gimli, 13 Haziran 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
Salı yaparız eyvallah tamam

Ama aksamüstü baslayıp geceyarısı bitirmemiz lazım. Golge çalisior, o yüzden cuma-cumartesi disinda sabahlama olayı yok onun pek.

Salı uygun akşamüstü geceyarısı olayıda çok iyi olur.
Hafta içi iş nedeni ile sabahlama şansım yok aynı şekilde

Oyun Sonrası Raporları (AAR) da olsun güzel bir başlık altında çok keyifli olur.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

para
para
para!!!

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
İngiltere - Azmo
Rusya - Gimli
Fransa - Napolyon
İspanya - Mexinth
AVusturya - Golge

toplanın gençler
Geriye major olarak Osmanlı kalıor. ben metinle görüşücem osmanlı için bakalım ne olacak. Bir de polonya var tabii.

Bunlar dolduktan sonra, Portekiz - İsveç - Venedik - Danimarka yı doldururuz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Yarın 20:00 da başlar 01:30 a kadar gideriz uygunsa[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Uygundur; oynayacaklar bu saate kadar lütfen Peter'in 1520 senaryosunu ve 21 Nisan 2005 tarihli beta patchi çekip kursunlar da son dakika sorunları yaşamayalım. Tabii 1.08 official patchi kurmanız gerektiğini söylemeye gerek yok. Beta patchi http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=148169 adresinde sayfanın sonunda bulabilirsiniz.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Mesaj tarihi:
azmo ola ki seni eu2 oynarken gören eden olur da şahitlik etmeye razı olursa kendine ölümlerden ölüm beğen...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum oyuna yeni ulaştım ama minor bi devletle oynıyabilirim.Yalnız cafeden gireceğim için 00:00 a kadar durabilirim.Bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.Enflasyonu düşürmek için ne yapmam gerekli.Şu senaryoyu indireyim beta patch ide ilk oynayışım olucak denemiş olurum.Haberleşmek için msn [email protected]

[Bu mesaj batuhan tarafından 14 Haziran 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya atlamış gibi olucam ama oyun hakkında bilgiyi nerden bulabilirim bi de oyunu hala bulabilir miyim?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
said:
batuhan, 14 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
Selam arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum oyuna yeni ulaştım ama minor bi devletle oynıyabilirim.Yalnız cafeden gireceğim için 00:00 a kadar durabilirim.Bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.Enflasyonu düşürmek için ne yapmam gerekli.Şu senaryoyu indireyim beta patch ide ilk oynayışım olucak denemiş olurum.Haberleşmek için msn [email protected]

[Bu mesaj batuhan tarafından 14 Haziran 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Infrastructure'ın 5. seviyeye ulaştığında eyaletlerindeki valileri terfi ettirebiliyorsun böylece herbiri enflasyon ile mücadele etmeye başlıyor. Her birinin mücadele oranı sahip olduğun bölge sayısı ile ters orantılı. Her bölgendeki valileri terfi ettirdiğin zaman senede 0.250 oranda düşmeye başlıyor enflasyonun.
  • Yeni Oluştur...