Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 http://www.fohmembers.org/aq/[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ahahaha :D adamlar bugün accak kararlı[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 anlayamadım diyeceğim.nasıl yani?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok artık yuh[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 us realmlerinden bazıları opening status hazırlamış işte bu da onlardan biri :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Dünden beri turn-in edilenlerin listesini çıkarıp, yüzdeye vurup, siteye koymuşlar. Sürekli update oluyor site ve ne kadar kaldığı görülüyor. Büyük ihtimal yarın BL için aynısı olacak. Şimdiden hazırlanmaya başladı bile :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Magtheridon için :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu kadar item vendorlanip gold ebayde satilsa herkesin hayatı kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 O kadar itemi vendorlasan, hayatın kurtulur belki ama EPIXX alamazsın :p[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oy oy oy aman diim ..[signature][hline]Burning Legion:Ferr,LvL 60 Warrior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 O degil de AQ baltasi gidecek sacma bir elemana. Sonra o video cekecek ve... `nerf warriorz hebebeeb`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bl için olanı yokmu?[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sadece 24k thorium bar 1440gold ediyor vendorlaninca. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 harbi bu blizz delirtti bizi[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ya niye thorium barı alliance a verdiler ki? Ben binlerce thorium bar çıkarıyorum kasınca bi işe yarardı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu arada Nerd yakıştırması da süper oturmuş yerine :D bilgisayar bir tanrı oldu bazıları için, getir-getir, otur-otur, kalk-kalk ne derse yapıyorlar hem de en kısa sürede en güzelinden ;) belki işin zevki bu gazı almakta, yemekte diyeceksiniz ama nereye kadar böyle gider sorusunun cevabını bilgisayar da bilmiyor ^_-[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaşasın 12423536536tane runecloth bandaj var elimde gidip rep kasiyim hemen (ah'e koysam trilyonerdim şimdi)[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 http://rampant-chaos.net/wow/aqwatch.htm Bakalım BL nası olcak :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 haa cahil kalmışız.bunlar kapıyı açmak için lazımmış. ulan grind de yapamıcaz anlaşılan uzun bi süre oyun içinde bundan yani ilerleme durumundan nasıl haberimiz olacak?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Pirvan, 04 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki: Ya niye thorium barı alliance a verdiler ki? Ben binlerce thorium bar çıkarıyorum kasınca bi işe yarardı. don't be sad, now on auction houses are linked yani yuppi diyebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kendi Serverımızı nasıl bulabilirim. Executa[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya ne sitesi açılır bu blizz'in ne serverları[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Pirvan, 04 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki: Ya niye thorium barı alliance a verdiler ki? Ben binlerce thorium bar çıkarıyorum kasınca bi işe yarardı. oyun içinde bana mail at Lianna nickim thoriumları yolla ben veriyim[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 En ufak bişi anlamadım biri bunların ne ve ne için oldugunu neye yarıyacagını vs vs anlatabilir mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ahn quirajın kapılarını açmak için[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar