Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerdz! :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
us realmlerinden bazıları opening status hazırlamış işte bu da onlardan biri :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Mesaj tarihi:
Dünden beri turn-in edilenlerin listesini çıkarıp, yüzdeye vurup, siteye koymuşlar.
Sürekli update oluyor site ve ne kadar kaldığı görülüyor.

Büyük ihtimal yarın BL için aynısı olacak. Şimdiden hazırlanmaya başladı bile :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Mesaj tarihi:
O degil de AQ baltasi gidecek sacma bir elemana. Sonra o video cekecek ve...

`nerf warriorz hebebeeb`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Mesaj tarihi:
Ya niye thorium barı alliance a verdiler ki? Ben binlerce thorium bar çıkarıyorum kasınca bi işe yarardı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
bu arada Nerd yakıştırması da süper oturmuş yerine :D
bilgisayar bir tanrı oldu bazıları için, getir-getir, otur-otur, kalk-kalk ne derse yapıyorlar hem de en kısa sürede en güzelinden ;)

belki işin zevki bu gazı almakta, yemekte diyeceksiniz ama nereye kadar böyle gider sorusunun cevabını bilgisayar da bilmiyor ^_-[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yaşasın 12423536536tane runecloth bandaj var elimde gidip rep kasiyim hemen (ah'e koysam trilyonerdim şimdi)[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi
Mz : Prekazi United FC
Mesaj tarihi:
haa cahil kalmışız.bunlar kapıyı açmak için lazımmış.
ulan grind de yapamıcaz anlaşılan uzun bi süre
oyun içinde bundan yani ilerleme durumundan nasıl haberimiz olacak?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 04 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki:
Ya niye thorium barı alliance a verdiler ki? Ben binlerce thorium bar çıkarıyorum kasınca bi işe yarardı.

don't be sad, now on auction houses are linked
yani yuppi diyebilirsin =)
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 04 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki:
Ya niye thorium barı alliance a verdiler ki? Ben binlerce thorium bar çıkarıyorum kasınca bi işe yarardı.

oyun içinde bana mail at Lianna nickim thoriumları yolla ben veriyim[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
  • Yeni Oluştur...