Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Star Soccer 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ooo, onun yolları var. Mesela hangi ayağını kullanıyorsan o taraftan, ama kanattan değil, orta sahayı biraz geçince baştadışa çekip, şuta basarak kalenin olduğu yöne basıyoruz ve Seedorf'umsu harika golleri diziyoruz :D

Ayrıca hızını ve dribble'ını arttırırsan sağa sola koş ceza sahasında, kaleci açılır, golü atarsın boş kaleye :D
Mesaj tarihi:
eskiden mark landman la oynuyorum, artik onu kabul etmiyor. peter baggen diye karakter buldum bunu da kabul etmiyor. daha güncel bi register varmi, 10 macla tekrar gazlara geldim :).
Mesaj tarihi:
Yaw oyun iyi güselde belli bi yerden sonra sıkıyor,aldığımız eşyaların oyuna katkisini ben şimdiye kadar ggörmedim ama pahali bi ev alinca kizlar akyıomuş:D,birde maçtan sonra hep aynı yorumlar,maç motorunun biraz daha geliştirilmesi lasım,adama bas bas bağırıyorum pas ver diye gole giderken gidiyo defans oyuncusuna pas veriyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lan eksperde oynuyorum artıkın, 37,5 milyon dolar değerim var, empoliyi sezonda 100 küsür gol 20 küsür asist yaparak şampiyon yaptım. takımda herkes asist kralı oldu her aldığım topu gol yaptım diye.. milli takım dersen 10 maçta mı ne 30-40 gol attım, ingiltereye almanyaya 5 gol attım falan filan çılgın attım yani avrupa kupasını aldık. 19 yaşında mayami villasından beygir yuvalarına, excaliburdan rising starına, murcielagodan private jet e her bişiyim oldu. çok sıkıldım...

yalnız bişi var, oyunun başında lüks evlere arabalara düşkün kadınlar çıkıyordu karşıma, lüks bungalowumu ve dodge viperımı beğenmeyip gidiyorlardı, şimdi de gelen karılar beni fazla ünlü buluyor yine beğenmiyor, aşk meşk yalan arkadaş...
  • Yeni Oluştur...