fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ya ben bu oyunda gol atamıyorum arkadaş. karşı karşıya pozisyon oluyo. uzaktan vuruyorum girmiyo. shooting 30 ama girmiyo. nası yapıcaz ya
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ooo, onun yolları var. Mesela hangi ayağını kullanıyorsan o taraftan, ama kanattan değil, orta sahayı biraz geçince baştadışa çekip, şuta basarak kalenin olduğu yöne basıyoruz ve Seedorf'umsu harika golleri diziyoruz :D Ayrıca hızını ve dribble'ını arttırırsan sağa sola koş ceza sahasında, kaleci açılır, golü atarsın boş kaleye :D
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 eskiden mark landman la oynuyorum, artik onu kabul etmiyor. peter baggen diye karakter buldum bunu da kabul etmiyor. daha güncel bi register varmi, 10 macla tekrar gazlara geldim :).
Creus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 benim elimde bir tane register var isteyenler pm atarsa yollarım : )
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bendede prudentin keyi var ortak key aldik öğrencciii hesabı ^^
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dürüst insan olarak (Enayi de diyebiliriz) parasını bastırıp aldım, kendi ismimle futbolcum var.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 benim de kredi kartım olsa alırdım da öyle bi imkanım yok :)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Yaw oyun iyi güselde belli bi yerden sonra sıkıyor,aldığımız eşyaların oyuna katkisini ben şimdiye kadar ggörmedim ama pahali bi ev alinca kizlar akyıomuş:D,birde maçtan sonra hep aynı yorumlar,maç motorunun biraz daha geliştirilmesi lasım,adama bas bas bağırıyorum pas ver diye gole giderken gidiyo defans oyuncusuna pas veriyor.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 lan eksperde oynuyorum artıkın, 37,5 milyon dolar değerim var, empoliyi sezonda 100 küsür gol 20 küsür asist yaparak şampiyon yaptım. takımda herkes asist kralı oldu her aldığım topu gol yaptım diye.. milli takım dersen 10 maçta mı ne 30-40 gol attım, ingiltereye almanyaya 5 gol attım falan filan çılgın attım yani avrupa kupasını aldık. 19 yaşında mayami villasından beygir yuvalarına, excaliburdan rising starına, murcielagodan private jet e her bişiyim oldu. çok sıkıldım... yalnız bişi var, oyunun başında lüks evlere arabalara düşkün kadınlar çıkıyordu karşıma, lüks bungalowumu ve dodge viperımı beğenmeyip gidiyorlardı, şimdi de gelen karılar beni fazla ünlü buluyor yine beğenmiyor, aşk meşk yalan arkadaş...
Öne çıkan mesajlar