Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar eski bir oyunumuz var, belki bilenleriniz ama bulamayanlarınız falan vardır; herneyse upload ettim bi deneyin derim, epey detaylı bi futbol oyunu ,tek bi futbolcusunuz siz , çıkma teklifiniz kabul görmezse moral düşüklüğünden maça çıkamamaya kadar ayrıntıya girmiş amcamlar.tabi eski bir oyun olduğundan yapay zeka ve kontroller yeterince iyi değil ama denenebilir. NSS3
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 saolasın.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu oyunun 1.sini dahil ilk çıktığından beri oynarım Pcmde hep kuruludur aşırı zevkli bişi :) bişraz daha detay katılırsa daha iyi olur ama bir süre sonra bayıyo aynı olaylar. Bir de bence grafiksiz maç oynamak daha zevkliydi[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 vallahi bal şeker oldu bu arıyordum uzun zamandır +rep [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 31 Aralık 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Ory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya aslında yapay zekası biraz sağlam olsa oynanmadan durulmaz ama işte salak hareketler baydırabiliyo insanı zamanla
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ss koyarmısın 1 2 tane ben çekemedim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Ory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yükleyen bi arkadaş koysa çok daha iyi olur ben sildim oyunu çünkü, çekemiyorsan bir ara başka bir yere upload ederim tekrar şimdi çıkmalıyım=)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben koyarımda şu an serial istiyor benden dosyadaki kodu giriyorum kabul etmiyor. Çok zevkli bir oyun yanlız. oynayın kötü oynuyorum diye hoca yedeğe aldı :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ama oyuna sakın amatörde başlamayın her maçta 4 gol atmak bayabiliyo bi süre sonra lilledeyim bir beraberliğim var 20 maç oynadık 10 hat trick yaptım :) (20 yaşımdayım) serial için özele gelin[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) [Bu mesaj RayCharles tarafından 31 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 beyler serial için mark landman girmelisiniz user name e register oluyor ok e bastığınızda neden olmadı anlamadım?zaten register olmazsabi süre sonra register istiyo baştan başlamak zorunda kalıyosunuz[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Dux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Firefox kullanın üzerine birşeyler yüklendiği zaman istediğiniz kadar sınırsız çekebiliyosunuz.Üzerine yüklediğiniz şeyi yazamayacam kurallar kurallar!..[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tum malzemeleri aldım skiller bitti zilyonda para geliyor 2 idi sanırım gerci bu 3 sınırlımıdır =)
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ragistration kodumu dur nedir nası alınıo 2.sini oynuom ben[signature][hline]
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Direk Milan'da başladım futbola ama kadroda çok zor yer alabiliyorum. Bu arada oyun çok güzelmiş, çok teşekkürler.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben Samsunsporda başladım.. Suan hayvan gibi oldum.. her sezon sıkıldıkça transfer oluorm.. chelse juve arsenal real hepsinde oynadım .. dahada oynıcam sıkıldıkça =) benden size tavsiye.. ilk sezon hic maça cıkmayın sırf su flairi cart curtu fulleyin.. ben ole yaptım .. 19 yaşındaım 20 milyon eidorm suan valla =)[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ss yok hala =([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya fm nin windowed modunu basit grafiklerle oynuyomuş gibi düşün, maç penceresinde de fm dekli yuvarlak oyuncular yerine basit bikaç hareket yapabilen adamcıklar almış öyle yani[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cintonik buradan bak[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu oyun icin serial nerden bulabiliriz?[signature][hline]
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 beyler upload daki dosyanın içinde var ya zaten ?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=burdan?]First name: Mark Last name: Landman License Key: 000016-8PPPJC-3HBJ78-3MQ9MF-AQK7WM-1QZMC0-Z3YQJB-DH0WXX-G7UC5R-YCZV7C[/spo][signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 rica ederim ne demek=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Shooting traininginde ceza sahası dışından vole ile gol atmamı istiyo, fakat imskansız gibi bişey, ya kaleci çıkarıyo, ya da dışarı çıkıyo top. İmdak!![signature][hline]So sick and tired I stand alone...
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya bu hoca beni bir sevemedi,herif ilk yarı sonunda çıkartıyor beni ki energy falan düşük değil bide sayısız assist yapıyorum herif yinede çıkartıyor :lol:[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi
Öne çıkan mesajlar