Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Star Soccer 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar eski bir oyunumuz var, belki bilenleriniz ama bulamayanlarınız falan vardır; herneyse upload ettim bi deneyin derim, epey detaylı bi futbol oyunu ,tek bi futbolcusunuz siz , çıkma teklifiniz kabul görmezse moral düşüklüğünden maça çıkamamaya kadar ayrıntıya girmiş amcamlar.tabi eski bir oyun olduğundan yapay zeka ve kontroller yeterince iyi değil ama denenebilir.

NSS3
Mesaj tarihi:
saolasın.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
bu oyunun 1.sini dahil ilk çıktığından beri oynarım Pcmde hep kuruludur aşırı zevkli bişi :) bişraz daha detay katılırsa daha iyi olur ama bir süre sonra bayıyo aynı olaylar. Bir de bence grafiksiz maç oynamak daha zevkliydi[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Mesaj tarihi:
vallahi bal şeker oldu bu arıyordum uzun zamandır
+rep [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 31 Aralık 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ss koyarmısın 1 2 tane ben çekemedim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
yükleyen bi arkadaş koysa çok daha iyi olur ben sildim oyunu çünkü, çekemiyorsan bir ara başka bir yere upload ederim tekrar şimdi çıkmalıyım=)
Mesaj tarihi:
ben koyarımda şu an serial istiyor benden dosyadaki kodu giriyorum kabul etmiyor.

Çok zevkli bir oyun yanlız.
oynayın

kötü oynuyorum diye hoca yedeğe aldı :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
ama oyuna sakın amatörde başlamayın her maçta 4 gol atmak bayabiliyo bi süre sonra lilledeyim bir beraberliğim var 20 maç oynadık 10 hat trick yaptım :) (20 yaşımdayım)

serial için özele gelin[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)

[Bu mesaj RayCharles tarafından 31 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler serial için mark landman girmelisiniz user name e register oluyor ok e bastığınızda neden olmadı anlamadım?zaten register olmazsabi süre sonra register istiyo baştan başlamak zorunda kalıyosunuz[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
Ben Samsunsporda başladım..
Suan hayvan gibi oldum..

her sezon sıkıldıkça transfer oluorm..
chelse juve arsenal real hepsinde oynadım ..
dahada oynıcam sıkıldıkça =)

benden size tavsiye.. ilk sezon hic maça cıkmayın
sırf su flairi cart curtu fulleyin..
ben ole yaptım .. 19 yaşındaım 20 milyon eidorm suan valla =)[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Mesaj tarihi:
ss yok hala =([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Mesaj tarihi:
ya fm nin windowed modunu basit grafiklerle oynuyomuş gibi düşün, maç penceresinde de fm dekli yuvarlak oyuncular yerine basit bikaç hareket yapabilen adamcıklar almış öyle yani[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
[spo1=burdan?]First name: Mark
Last name: Landman
License Key: 000016-8PPPJC-3HBJ78-3MQ9MF-AQK7WM-1QZMC0-Z3YQJB-DH0WXX-G7UC5R-YCZV7C[/spo][signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
Shooting traininginde ceza sahası dışından vole ile gol atmamı istiyo, fakat imskansız gibi bişey, ya kaleci çıkarıyo, ya da dışarı çıkıyo top. İmdak!![signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
ya bu hoca beni bir sevemedi,herif ilk yarı sonunda çıkartıyor beni ki energy falan düşük değil bide sayısız assist yapıyorum herif yinede çıkartıyor :lol:[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
  • Yeni Oluştur...